-
سلام دوستان...
شما چطوری جدول تناوبی رو حفظ کردید من همش یادم میره
چجوری بخونم ک تو ذهنم بمونه؟!؟! -
شعر و جمله مسخره
-
-
سلام دوستان...
چجوری بخونم ک تو ذهنم بمونه؟!؟!Setayesh H1382 جدول تناوبی ک حفظ کردنی نیست!یادش بگیر
-
سلام دوستان...
چجوری بخونم ک تو ذهنم بمونه؟!؟!Setayesh H1382 مهمتریناش .عناصر قلیای و قلیایی خاکی و گازهای نجیب و هااوژن ها اول اینارو یادبگی
-
سلام دوستان...
چجوری بخونم ک تو ذهنم بمونه؟!؟!Setayesh H1382 سلام با یه سری شعر و کدگذاری در ۳۰ دقیقه
-
بهتره ستونی حفظ کنیم یا ردیفی؟
-
Jahid Khalilian عناصر اصلی ستونی، عناصر واسطه ردیفی
-
من فقط نیم ساعت وقت گذاشتم بدون شعر
همین الان پیشنهاد میکنم این شعرهارو بذارید کنار
البته من چندین بارمرور داشتم
بعد
قشنگ رو برگه همون حالت جدول تناوبی مینویسم
بعد خودم برای خودم هم میگم
تقریبا همه مطالب رو ک مورد نیاز بود واستاد اقااجانی گفتن حفظ کردم -
Jahid Khalilian در جدول تناوبی🥴
گفته است:
شماباید هم دوره یک تا چهار رو بلد باشید
هم گروه های اصلی
و چندتا عناصر مهم دیگه -
من فقط نیم ساعت وقت گذاشتم بدون شعر
همین الان پیشنهاد میکنم این شعرهارو بذارید کنار
البته من چندین بارمرور داشتم
بعد
قشنگ رو برگه همون حالت جدول تناوبی مینویسم
بعد خودم برای خودم هم میگم
تقریبا همه مطالب رو ک مورد نیاز بود واستاد اقااجانی گفتن حفظ کردمFatemeh Rashidi 0 ولی من با شعر یاد گرفتم همون دفعه اول.
-
این پست پاک شده!
-
سلام دوستان...
چجوری بخونم ک تو ذهنم بمونه؟!؟!Setayesh H1382 آنقدر باید تمرین کنی تا یاد بگیری . من هم همینطور بودم تا اینکه فیلمهای دکتر انوشه را دیدم و او گفت که باید آنقدر سوال حل کنی تا یاد بگیری . من هم آنقدر تمرین کردم که توانستم محل قرار گیری عناصر در جدول را یاد بگیرم.
-
Fatemeh Rashidi 0 ولی من با شعر یاد گرفتم همون دفعه اول.
@Elham650 در جدول تناوبی🥴
گفته است:
Fatemeh Rashidi 0 ولی من با شعر یاد گرفتم همون دفعه اول.
من بااستاد اقاجانی درس میخونم و ایشون قبول نداشتن
خودمم قبلا بای استاد دیگه کار میکردم ونتونستم باشعر یادم میرفت -
سلام
یه دونش رو چاپ کردم و به میزم چسبوندم و هر روز دیدم. از همه 118 تا عنصر فلش کارت درست کردم(البته تو بازار هست ولی من پول اضاف ندارم خخ) یدونه جدولم تو جیبم بود و هر وقت بیرون حوصله سر میرفت نگاه میکردم. و یه نکته عالی! هر ستون رو با یک شعر میشه حفظ کرد مثلا گروه یک میشه: هلینا که رب ساز فرانسه ست! آهنگای مختلفی هم تو نت هست میتونی استفاده کنی. من که تو یه هفته و آروم آروم اما برای همیشهه یاد گرفتم. اگه شعر ها و کد ها رو توی اینترنت پیدا نکردی بهم بگو همینجا بفرستم. موفق باشی
-
سلام
یه دونش رو چاپ کردم و به میزم چسبوندم و هر روز دیدم. از همه 118 تا عنصر فلش کارت درست کردم(البته تو بازار هست ولی من پول اضاف ندارم خخ) یدونه جدولم تو جیبم بود و هر وقت بیرون حوصله سر میرفت نگاه میکردم. و یه نکته عالی! هر ستون رو با یک شعر میشه حفظ کرد مثلا گروه یک میشه: هلینا که رب ساز فرانسه ست! آهنگای مختلفی هم تو نت هست میتونی استفاده کنی. من که تو یه هفته و آروم آروم اما برای همیشهه یاد گرفتم. اگه شعر ها و کد ها رو توی اینترنت پیدا نکردی بهم بگو همینجا بفرستم. موفق باشی
-
سلام
عاقا شما وقتی خوب حفظ بشی دیگه نیاز نیست وسط جلسه بلند شی برقصی. اوایل با شعر و بزن بکوب بعد ها مثل کامپیوتر. من پارسال حفظ کردم هنوزم مثل قرقی بلدم ولی هر دفعه با شعر و کد مرور نمیکنم که
-
سلام
@mohammad-gando یعنی میگه چهار گوشه زندگیم رو با عناصر جدول تناوبی پر کنم
-
@mohammad-gando یعنی میگه چهار گوشه زندگیم رو با عناصر جدول تناوبی پر کنم
Jahid Khalilian متاسفانه بله خخخ ولی یه مدت کوتاه
-
Jahid Khalilian متاسفانه بله خخخ ولی یه مدت کوتاه
@mohammad-gando
️
️
️
️
سلام سیامک انصاری هستم . حالا اینجا چیکار میکنم؟ میخوام آقای گودرزی دبیر آلا رو تحلیل کنم من که وقتی فیلماشو دیدم گفتم شیمی میشه کل زندگیم. و من تورو دعوت میکنم به alaa.ir تا فیلمای اقای گودررزیو ببینی. سال دهم تکمیلو و سال یازدهم 17 قسمت منتشر شده.
این دبیر در یک یا حداکثر دو جلسه موضوع رو تدریس میکنن و در انتهای جلسه حدود دو یا سه تا سوال تشریحی حل میکنن و سپس از روی کتاب تست نشر الگو همه تست هارو حل میکنن. ایشون همه نکات تستی و تشریحو میگن و همه تست هار با دقت تحلیل میکنن. من با فیلم های آقای گودرزی موفق شدمم تا در امتحانات تستی ترم اول دبیرستان نمونه دولتی سوم کلاسم با 75 درصد بشوم. البته سطح تست ها بالا بود. ایشون در دبیرستان تیزهوشان تدریس میکنن و با قاطعیت میتونم بگم بهترین دبیر شیمی نظام جدید آلا هستن. حتی ایشون رو انتخاب کنین و حتی در تابستان هم که شده فیلم های ایشون رو ببینین. من شخصا تمام مباحث شیمیو با ایشون یاد گرفتم.
انشاالله که سال یازدهم هم تکمیل بشه
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 کنکوری کنکوری-1399 @همیار
سلام دوستان
من یه چند هفته ای هست که شیمی آقای پویان نظر رو گرفتم ولی چند تا سوال برام پیش اومده بود..
1.راه ابریشم شیمی امسال ضبط جدید داره؟ یعنی مال خود امسال هست یا همون پارسالی؟
2.الان من خودم همه جزوه های استاد رو چاپ بگیرم؟
سوالی بعدی درمورد یه سری عیب های فیلم هاست که نمیدونم جا به جا شده
یا چه مشکلی واسش پیش اومده مثلا همین پیله اول انگار با جلسه صفر جا به جا شده و پیله اول کلا نیست...
4.برای راه ابریشم شیمی چاپار و تورق و کنکورچه نداریم؟چون داشتم چک میکردم فقط فرسنگ اول برا من کنکورچه داشت... و طبیعتا همونطور که مشخصه بقیه فرسنگ ها نداره...اصن انگار جزوه ها ناقصه
حالا نمیدونم مشکل سایت هستش یا کلا همچین جزوه هایی که من میگم نداریم
دوستان لطفا با یک توضیح جامع و کامل راهنمایی کنید
سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا