ساعت مطالعه پایین
-
باشه
شما بردید
حق کاملا با شماست
همه چی گل و بلبله
همه موفق میشن
همه به آرزو هاشون میرسنامیررضا فلاح نژاد
کسی ب ارزوش میرسه ک از فرصتاش هرچند کم و محدود استفاده کنه! وفرصت بسازه .خواستن توانستن است ...
-
باشه
شما بردید
حق کاملا با شماست
همه چی گل و بلبله
همه موفق میشن
همه به آرزو هاشون میرسنامیررضا فلاح نژاد همه اگه تلاش کنن به اون چیزی که به اندازه تلاششون به اون چیزی که صلاحشون هست میرسن.
-
من رفتم
موفق باشیدامیررضا فلاح نژاد
بسلامت عامو
-
امیررضا فلاح نژاد
بسلامت عامو
مهشید غضنفرآبادی خدافظ
-
امیررضا فلاح نژاد همه اگه تلاش کنن به اون چیزی که به اندازه تلاششون به اون چیزی که صلاحشون هست میرسن.
زهرا بنده خدا جمله ام کامل نشد...
همه اگه تلاش کنن به بهترین چیزی که صلاحشون هست میرسن. -
امیررضا فلاح نژاد خداپشت و پناهت
-
وقت زیاد داری غصه وقت رو نخور و درستو بخون هیچ روزی رو از دست نده! حتی اگه شده یک ساعت بخونی از کنارش رد نشو! و پشت سرهم درس بخون
-
من رفتم
موفق باشیدامیررضا فلاح نژاد ;کجا میری برار؟
-
امیررضا فلاح نژاد ;کجا میری برار؟
محمد اخگری زیادی انگیزه میداد گفتیم بره دیگ
-
محمد اخگری زیادی انگیزه میداد گفتیم بره دیگ
مهشید غضنفرآبادی قرار نیست به خاطر یه جرو بحث کسی بره ..اگه اینطوری بشه فاتحه اینجا خونده میشه..امیر رضا هم تا حدودی حرفاش درسته ولی خب اگه واقعا یکی تو این مدت باقی مونده تلاش کنه .به نظرم دیر نیست و موفق میشه...امیر رضا نریا!
-
سلام و خداقوت خدمت همه دوستای آلایی گل🥰
ممنون میشم لطف کنین حرفامو بخونین و راهنماییم کنین
راستش من امسال دوازدهمم رشته تجربی، ولی تا الان هسچ تلاشی نکردم برای کنکور و هیچی نخوندم،
الان که به خودم میام میبینم همه درسا انباشته ن روز به روز به درسای دوازدهمم اضاف میشه،
هی تصمیم میگیرم برنامه میریزم، فرداش نمیخونم، یا کم میخونم، حوصله ام به تست نمیکشه، ساعت مطالعم ماکزیممش ۳ ساعت و ۲۰ دقیقه ست، مدرسه میرم، دوستام انگیزمو میگیرن، خونه موندم این هفتع ببینم خونه بخونم بهتره یا مدرسه، که اینم دست کمی از روزای قبل نداشت، خانوادم درکم نمیکنن و صدای تلویزیونو تااخر باز میکنن بلند بلند حرف میزنن، هرروز باهام دعوا میکنن چرا درس نمیخونی، همش رو نروم میرن نمیزارن یکم فکرم آزاد باشه ببینم میخوام چیکار کنم،
جدیدا گوشگیر سفارش دادم بیاد صدا نشنوم وقتی درس میخونم،
ولی هرچی هست همه این شرایط خودمو وفق میدم همونجوری که این ۱۲ سال وفق دادم و نمرات خیلی خوبی داشتم و دارم،
الان مشکل اصلی من اینه:
چیکار کنم؟ چجوری دوازدهمو بخونم که هم به تکلیفا برسم هم کنکوری خونده باشمش، و کلا توی روز چجوری برنامه بریزم؟ اول دوازدهمو بخونم یا دهم یازدهمو؟ دهم یازدهمو باهم بخونم یا اول دهم تموم کنم بعد برم سراغ یازدهم؟
وضع مالیمم خوب نیست مشاور بگیرم و آزمون ثبت نام کنم، فعلا منتظرم کنکوریای شهرمون نتیجه انتخاب رشته شون بیاد کتاباشونو نصف قیمت بخرم، و اینکه کلا برای اینکه اراده ام قوی بشه و به برنامه ام عمل کنم باید چیکار کنم؟ ( به خاطر شرایطی که تو خونه حاکمه اگر سال اول قبول نشم دانشگاه پشت کنکورم نمیتونم بمونم وضع ازین بدتر میشه )
از چندنفر راهنمایی خواستم طاقچه بالا گذاشتن، باخودم گفتم تا آلا و دوستای آلاییم هستن که بدون منت و حسادت و صادقانه راهنماییم میکنن چرا از بقیه بپرسم؟
ممنون میشم کمکم کنینZahra Mohammadi 1 زهرا خانم کجا رفتید اینجا جنگ جهانی دوم شده
-
مهشید غضنفرآبادی قرار نیست به خاطر یه جرو بحث کسی بره ..اگه اینطوری بشه فاتحه اینجا خونده میشه..امیر رضا هم تا حدودی حرفاش درسته ولی خب اگه واقعا یکی تو این مدت باقی مونده تلاش کنه .به نظرم دیر نیست و موفق میشه...امیر رضا نریا!
محمد اخگری بچمون کلا ک نرفت بحث و تموم کرد
-
Zahra Mohammadi 1 زهرا خانم کجا رفتید اینجا جنگ جهانی دوم شده
محمد اخگری جنگ کدوم جنگ
-
محمد اخگری جنگ کدوم جنگ
مهشید غضنفرآبادی هیچ بهتره به درسمون برسیم:/
-
بحث توکل که دوستمون هم اشاره کردن واقعا خیلی کمک کنندست
نمیخوام بحث رو اعتقادیش کنم
ولی از تجربه خودم میگم،
من هرروزی که نمازام رو اول وقت میخونم،تا اخر روز همه چیزم رنگ نظم به خودش میگیره و بالعکس
و من بعد از مدتی متوجه این موضوع شدم و جاهایی که بدونم مسخره نمیکنن، حتما مطرحش میکنم
به شماهم پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید
در مورد محیط مطالعه هم من مشکل شما رو داشتم
ولی با یه قانونی اشنا شدم (به نام حق با شماست)
در مقابل همه مشکلات و سختی های محیط،همین روبگو
و بجای اینکه بخوای اطرافت رو درست کنی،بجاش با خودت کار کن و خودت رو وفق بده
منم اولا صدای تلویزیون خیلی ازارم میداد
ولی اول خودم باهاش کنار اومدم
و بعد از یه مدتی هم خانواده که دیدن واقعا من درس دارم و نیاز به یه محیط اروم دارم،رعایت میکنند
فکر کنم الان میانگین کل ساعاتی که تلویزیون تو خونه ما روشنه،کمتر از 3 ساعت در هفته باشه!!!
براتون بهترینارو ارزو میکنم:)
یاعلی -
بحث توکل که دوستمون هم اشاره کردن واقعا خیلی کمک کنندست
نمیخوام بحث رو اعتقادیش کنم
ولی از تجربه خودم میگم،
من هرروزی که نمازام رو اول وقت میخونم،تا اخر روز همه چیزم رنگ نظم به خودش میگیره و بالعکس
و من بعد از مدتی متوجه این موضوع شدم و جاهایی که بدونم مسخره نمیکنن، حتما مطرحش میکنم
به شماهم پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید
در مورد محیط مطالعه هم من مشکل شما رو داشتم
ولی با یه قانونی اشنا شدم (به نام حق با شماست)
در مقابل همه مشکلات و سختی های محیط،همین روبگو
و بجای اینکه بخوای اطرافت رو درست کنی،بجاش با خودت کار کن و خودت رو وفق بده
منم اولا صدای تلویزیون خیلی ازارم میداد
ولی اول خودم باهاش کنار اومدم
و بعد از یه مدتی هم خانواده که دیدن واقعا من درس دارم و نیاز به یه محیط اروم دارم،رعایت میکنند
فکر کنم الان میانگین کل ساعاتی که تلویزیون تو خونه ما روشنه،کمتر از 3 ساعت در هفته باشه!!!
براتون بهترینارو ارزو میکنم:)
یاعلیFatemeh Babazadeh حرفاتون کاملا درسته منم تجربش کردم...مخصوصا نماز صبح که وقتی قضا میشه کل روز ادم پکر میشه مثل امروزم
-
Fatemeh Babazadeh حرفاتون کاملا درسته منم تجربش کردم...مخصوصا نماز صبح که وقتی قضا میشه کل روز ادم پکر میشه مثل امروزم
محمد اخگری
بله...
انشالله نماز صبح هم تنظیم میشه... -
Fatemeh Babazadeh حرفاتون کاملا درسته منم تجربش کردم...مخصوصا نماز صبح که وقتی قضا میشه کل روز ادم پکر میشه مثل امروزم
محمد اخگری نماز خیلی خوبه ب ادم ارامش میده ....باخدا باش پادشاهی کن !بی خداباش هرچه خواهی کن!
-
محمد اخگری
بله...
انشالله نماز صبح هم تنظیم میشه...Fatemeh Babazadeh بعد ی مدت ادم عادت میکنه و خودکار سر نماز بلند میشه
-
Fatemeh Babazadeh بعد ی مدت ادم عادت میکنه و خودکار سر نماز بلند میشه
مهشید غضنفرآبادی درسته