ساعت مطالعه پایین
-
سلام .. اول از همه بگم که استرس کنکور حتی برای دانش آموزایی که دهم و یازدهم رو کامل بستن هم وجود داره .. منتها استرسی که شما باهاش مواجه هستید به مراتب بدتر می تونه باشه .. ثانیاً (مسبب وضعیت بد این روز هاتون اشتباهات گذشتتون هست)! پس قبل از هر کاری به این فکر کنید (چی شد که به این وضع گرفتار شدم؟) جواب رو از خودتون دور کنید .. من آدمی نیستم که بیخود و بیجهت به کسی روحیه بدم یا بخوام وضعیت رو خیلی زیباتر نشون بدم ولی معتقدم معجزه هر روز می تونه اتفاق بیفته .. اگه می خواید با جدّیت وارد این مسیر بشید باید تمام چیزی هایی که دوست دارید رو در این راه قربانی کنید .. خواب زیاد رو فراموش کنید (حداکثر 6 ساعت بخوابید) .. هر فیلم و سریال و گیم و کتاب خواندنیو غیره رو ترک کنید .. و به مدت 270 روز قید همشونو بزنید .. حتی دوستانتون و حتی بیرون رفتناتون رو .. بی شوخی وضعیتی که الان درش قرار دارید (از نظر درسی) خیلی بده و کسب آمادگی کافی تا روز کنکور می تونه سخت و دشوار باشه (ولی ممکنه) .. ساعت مطالعتون رو دو ماهه بالا ببرید هر 3 روز نیم ساعت بهش اضافه کنید .. و این رو هم بگم که لطفا بهونه نیارید .. کسی که واقعا دنبال درس خوندن باشه سروصدای بقیه نمی تونه مانعش بشه .. اتفاقا شما باید به سروصدا عادت کنید .. کی گفته سر جلسه کنکور همه سکوت مطلق خواهند بود ..
@BlAcK-W0_oLF و مهم تر از همه .. سال دوازدهم سالیه که رسماً وارد جامعه می شید (دیگه بچه نیستید) .. پس 2 روزه تصمیم خودتون رو بگیرید .. همه قرار نیست که دکتر باشن .. جامعه به شغل های دیگه هم نیاز داره .. پس واقعا بهش فکر کنید .. نتیجه گیری من از حرفای شما این هست که فقط اجبار خانوادتون محرک حرکتتون به سمت درس خوندنه .. در جواب این هم می شه گفت که اجبار خانواده شاید محرک باشه ولی محالی سبب پیروزیتون بشه ..
-
Zahra Mohammadi 1 رفیق شهیدم شهید حسین معز غلامی
یه چندروزی بود تو فکر شهدا بودم...
حال روحیم خیلی تعریفی نداشت
دختر خالم چندتا لینک واسم فرستاد
یکیشون باز کردم،یه متن از زبان ایشون نوشته بودن...متن خیلی به دلم نشست
مداحی هاشون گوش دادم
کم کم رفیق شدیم
البته شهید حججی و شهید بابک نوری هم رفیقامن
در آینده بیشتر میشنزهرا بنده خدا در ساعت مطالعه پایین گفته است:
مداحی هاشون گوش دادم
کم کم رفیق شدیم
در آینده بیشتر میشنبه به چه عالی
🥰
من خاطره ی عجیب و شیرین از رفیقم دارمهروقت یادم میفته ذوق میکنم که خداو اون چقد هوامو دارن
-
Zahra Mohammadi 1 چ خوب رفیق شهید منم شهید حججیِ
همیشه هم میگم هم تو صفحه کتابامو دفترام این حرفشو مینویسم: سعی کن جوری زندگی کنی ک خدا عاشقت بشه ، اگه خدا عاشقت بشه خوب تورو خریداری میکنه.... و چقد این حرف قشنگهSetayesh H1382 در ساعت مطالعه پایین گفته است:
Zahra Mohammadi 1 چ خوب رفیق شهید منم شهید حججیِ
همیشه هم میگم هم تو صفحه کتابامو دفترام این حرفشو مینویسم: سعی کن جوری زندگی کنی ک خدا عاشقت بشه ، اگه خدا عاشقت بشه خوب تورو خریداری میکنه.... و چقد این حرف قشنگهواقعا این حرفشو خیلی دوست دارمم:)
-
@BlAcK-W0_oLF و مهم تر از همه .. سال دوازدهم سالیه که رسماً وارد جامعه می شید (دیگه بچه نیستید) .. پس 2 روزه تصمیم خودتون رو بگیرید .. همه قرار نیست که دکتر باشن .. جامعه به شغل های دیگه هم نیاز داره .. پس واقعا بهش فکر کنید .. نتیجه گیری من از حرفای شما این هست که فقط اجبار خانوادتون محرک حرکتتون به سمت درس خوندنه .. در جواب این هم می شه گفت که اجبار خانواده شاید محرک باشه ولی محالی سبب پیروزیتون بشه ..
@BlAcK-W0_oLF ممنون از راهنماییتون
-
زهرا بنده خدا در ساعت مطالعه پایین گفته است:
مداحی هاشون گوش دادم
کم کم رفیق شدیم
در آینده بیشتر میشنبه به چه عالی
🥰
من خاطره ی عجیب و شیرین از رفیقم دارمهروقت یادم میفته ذوق میکنم که خداو اون چقد هوامو دارن
Zahra Mohammadi 1 میشه بگید خاطرهتون
-
زهرا بنده خدا در ساعت مطالعه پایین گفته است:
لطفا دنبالم کن توی پیوی تعریف کنم برات
-
جالبه
-
امیررضا فلاح نژاد یعنی عاشق صداقتت شدم
-
مهشید غضنفرآبادی من واقعیت رو بهش گفتم
-
امیررضا فلاح نژاد تو واقعیت و از دید ی ادم ناتوان بهش گفتی
-
هانیه.م در ساعت مطالعه پایین گفته است:
عاقا من یه مشکل دارم راه حلی ندارید.؟من هروقت میخوام درس بخونم خوابم میبره
منم اینطوری بودم ی مدت
جدا از شوخی باید دمای اتاقی که توش درس میخونی متعادل باشه خیلی گرم باشه خوابت میگیره، برای اینکه خوابت نبره سیب بخور ، قهوه هم کافئین داره خوابتو میپرونه، سیر و ماست و دوغ و مواد غذایی خواب اور هم کمتر مصرف کن، سعی کن قبل شروع درست صورتت آب سرد بشوری خوابت بپره -
هانیه.م در ساعت مطالعه پایین گفته است:
عاقا من یه مشکل دارم راه حلی ندارید.؟من هروقت میخوام درس بخونم خوابم میبره
منم اینطوری بودم ی مدت
جدا از شوخی باید دمای اتاقی که توش درس میخونی متعادل باشه خیلی گرم باشه خوابت میگیره، برای اینکه خوابت نبره سیب بخور ، قهوه هم کافئین داره خوابتو میپرونه، سیر و ماست و دوغ و مواد غذایی خواب اور هم کمتر مصرف کن، سعی کن قبل شروع درست صورتت آب سرد بشوری خوابت بپرهZahra Mohammadi 1 باش عزیزم مرسی
-
-
سلام و خداقوت خدمت همه دوستای آلایی گل🥰
ممنون میشم لطف کنین حرفامو بخونین و راهنماییم کنین
راستش من امسال دوازدهمم رشته تجربی، ولی تا الان هسچ تلاشی نکردم برای کنکور و هیچی نخوندم،
الان که به خودم میام میبینم همه درسا انباشته ن روز به روز به درسای دوازدهمم اضاف میشه،
هی تصمیم میگیرم برنامه میریزم، فرداش نمیخونم، یا کم میخونم، حوصله ام به تست نمیکشه، ساعت مطالعم ماکزیممش ۳ ساعت و ۲۰ دقیقه ست، مدرسه میرم، دوستام انگیزمو میگیرن، خونه موندم این هفتع ببینم خونه بخونم بهتره یا مدرسه، که اینم دست کمی از روزای قبل نداشت، خانوادم درکم نمیکنن و صدای تلویزیونو تااخر باز میکنن بلند بلند حرف میزنن، هرروز باهام دعوا میکنن چرا درس نمیخونی، همش رو نروم میرن نمیزارن یکم فکرم آزاد باشه ببینم میخوام چیکار کنم،
جدیدا گوشگیر سفارش دادم بیاد صدا نشنوم وقتی درس میخونم،
ولی هرچی هست همه این شرایط خودمو وفق میدم همونجوری که این ۱۲ سال وفق دادم و نمرات خیلی خوبی داشتم و دارم،
الان مشکل اصلی من اینه:
چیکار کنم؟ چجوری دوازدهمو بخونم که هم به تکلیفا برسم هم کنکوری خونده باشمش، و کلا توی روز چجوری برنامه بریزم؟ اول دوازدهمو بخونم یا دهم یازدهمو؟ دهم یازدهمو باهم بخونم یا اول دهم تموم کنم بعد برم سراغ یازدهم؟
وضع مالیمم خوب نیست مشاور بگیرم و آزمون ثبت نام کنم، فعلا منتظرم کنکوریای شهرمون نتیجه انتخاب رشته شون بیاد کتاباشونو نصف قیمت بخرم، و اینکه کلا برای اینکه اراده ام قوی بشه و به برنامه ام عمل کنم باید چیکار کنم؟ ( به خاطر شرایطی که تو خونه حاکمه اگر سال اول قبول نشم دانشگاه پشت کنکورم نمیتونم بمونم وضع ازین بدتر میشه )
از چندنفر راهنمایی خواستم طاقچه بالا گذاشتن، باخودم گفتم تا آلا و دوستای آلاییم هستن که بدون منت و حسادت و صادقانه راهنماییم میکنن چرا از بقیه بپرسم؟
ممنون میشم کمکم کنین -
Zahra Mohammadi 1
موفق باشی عزیزم -
سلام عزیزم...یکی از نکاتی که باید توجه کنی اینه که حتما برنامه یکی از آزمون های آزمایشی رو دانلود کنی از سایتش و طبق اون درس بخونی تا از سردرگمی بیای بیرون و برنامت اوکی باشه بعد خود آزمونا رو هم میتونی از بچه های پارسال دفترچه هاشو بگیری یا بخری اگه خواستی
نگران هیچی هم نباش اصلا واسه شروع دیر نیست تنها توصیه من اینه که از الان تا لحظه آخر تلاش کن همین
خانواده هم اگه چیزی میگن تو با آرامش باهاشون برخورد کن و گوشگیرتو بذار و درس بخون
موفق باشی -
سلام و خداقوت خدمت همه دوستای آلایی گل🥰
ممنون میشم لطف کنین حرفامو بخونین و راهنماییم کنین
راستش من امسال دوازدهمم رشته تجربی، ولی تا الان هسچ تلاشی نکردم برای کنکور و هیچی نخوندم،
الان که به خودم میام میبینم همه درسا انباشته ن روز به روز به درسای دوازدهمم اضاف میشه،
هی تصمیم میگیرم برنامه میریزم، فرداش نمیخونم، یا کم میخونم، حوصله ام به تست نمیکشه، ساعت مطالعم ماکزیممش ۳ ساعت و ۲۰ دقیقه ست، مدرسه میرم، دوستام انگیزمو میگیرن، خونه موندم این هفتع ببینم خونه بخونم بهتره یا مدرسه، که اینم دست کمی از روزای قبل نداشت، خانوادم درکم نمیکنن و صدای تلویزیونو تااخر باز میکنن بلند بلند حرف میزنن، هرروز باهام دعوا میکنن چرا درس نمیخونی، همش رو نروم میرن نمیزارن یکم فکرم آزاد باشه ببینم میخوام چیکار کنم،
جدیدا گوشگیر سفارش دادم بیاد صدا نشنوم وقتی درس میخونم،
ولی هرچی هست همه این شرایط خودمو وفق میدم همونجوری که این ۱۲ سال وفق دادم و نمرات خیلی خوبی داشتم و دارم،
الان مشکل اصلی من اینه:
چیکار کنم؟ چجوری دوازدهمو بخونم که هم به تکلیفا برسم هم کنکوری خونده باشمش، و کلا توی روز چجوری برنامه بریزم؟ اول دوازدهمو بخونم یا دهم یازدهمو؟ دهم یازدهمو باهم بخونم یا اول دهم تموم کنم بعد برم سراغ یازدهم؟
وضع مالیمم خوب نیست مشاور بگیرم و آزمون ثبت نام کنم، فعلا منتظرم کنکوریای شهرمون نتیجه انتخاب رشته شون بیاد کتاباشونو نصف قیمت بخرم، و اینکه کلا برای اینکه اراده ام قوی بشه و به برنامه ام عمل کنم باید چیکار کنم؟ ( به خاطر شرایطی که تو خونه حاکمه اگر سال اول قبول نشم دانشگاه پشت کنکورم نمیتونم بمونم وضع ازین بدتر میشه )
از چندنفر راهنمایی خواستم طاقچه بالا گذاشتن، باخودم گفتم تا آلا و دوستای آلاییم هستن که بدون منت و حسادت و صادقانه راهنماییم میکنن چرا از بقیه بپرسم؟
ممنون میشم کمکم کنینZahra Mohammadi 1 انشالله موفق میشید ....سعی کنید ارامشتونو حفظ کنید خیلیا با نزدیک شدن به کنکور استرس میگیرن سعی کنید تمرکزتونو حفظ کنید .زیادم فکر نکنید وای چقد ر درسم مونده.....اینطوری دلسرد میشید ..به خودتون ایمان داشته باشید یک شمع درون بهتر ز خرشید بیرونه:)
-
Bio در ساعت مطالعه پایین گفته است:
Zahra Mohammadi 1 در ساعت مطالعه پایین گفته است:
همش رو نروم میرن
رو چی؟
اعصاب
-
Zahra Mohammadi 1
موفق باشی عزیزم -
سلام عزیزم...یکی از نکاتی که باید توجه کنی اینه که حتما برنامه یکی از آزمون های آزمایشی رو دانلود کنی از سایتش و طبق اون درس بخونی تا از سردرگمی بیای بیرون و برنامت اوکی باشه بعد خود آزمونا رو هم میتونی از بچه های پارسال دفترچه هاشو بگیری یا بخری اگه خواستی
نگران هیچی هم نباش اصلا واسه شروع دیر نیست تنها توصیه من اینه که از الان تا لحظه آخر تلاش کن همین
خانواده هم اگه چیزی میگن تو با آرامش باهاشون برخورد کن و گوشگیرتو بذار و درس بخون
موفق باشیmaryam111 در ساعت مطالعه پایین گفته است:
موفق باشیچشم همچنین
🥰