فیزیک دوازدهم میکرو نقره ای
-
@mitra-ism-rahmani من اینارو خوندم ولی تست نزدم،و الان نمیدونم شما دقیقا الان چی مدنظرتونه!
-
@mitra-ism-rahmani
یه جواب دارم
اونم اینه که واقعا حرکت شناسیو نمیشه با یه نوع تیپ تست حل کرد
آخه هم مفاهیمش با هم مرتبطن و هم تنوع سوالاش خیلی بالاست
یعنی منظورم اینه اگر نظر منو بخواید برای کسب یه درصد خوب توی آزمونتون باید تستای میکرورو بزنید
حالا اگرم وقت نکردید همشم لازم نیست،حداقل انواع تیپ تستاشو بزنید چون تنوعش خیلی زیاده،مثلا برای همین اول کار نمودار مکان زمان و نمودار سرعت زمان خودشون به تنهایی کلی داستان و راه روش دارن تازه هنوز شتاب زمانم نرسیدیم
و خب با یه نوع سوال حل کردن واقعا شاید نشه به کل تیپ تستا مسلط شد -
@mitra-ism-rahmani
یه جواب دارم
اونم اینه که واقعا حرکت شناسیو نمیشه با یه نوع تیپ تست حل کرد
آخه هم مفاهیمش با هم مرتبطن و هم تنوع سوالاش خیلی بالاست
یعنی منظورم اینه اگر نظر منو بخواید برای کسب یه درصد خوب توی آزمونتون باید تستای میکرورو بزنید
حالا اگرم وقت نکردید همشم لازم نیست،حداقل انواع تیپ تستاشو بزنید چون تنوعش خیلی زیاده،مثلا برای همین اول کار نمودار مکان زمان و نمودار سرعت زمان خودشون به تنهایی کلی داستان و راه روش دارن تازه هنوز شتاب زمانم نرسیدیم
و خب با یه نوع سوال حل کردن واقعا شاید نشه به کل تیپ تستا مسلط شد -
@Infinitie-A خب ببینید میخوام بدونم تا سر مبحث حرکت با شتاب ثابت کدوم تست ها مطرح میشن آخه میکرو یه سری اسم هایی گذاشته برا هر نوع تستی و این من را گیج کرده
متوجه منظورم شدین ؟؟؟؟@mitra-ism-rahmani اهااا
خب اونطور که من از آزمونای قلمچی تابستونه اش دیدم
معمولا چون اول کار سوال سختت اونطوری نمیدن
مخصوصا برای این فصل
بنظرم یه سری مفاهیم اولیه و سوالاتی که نمودارای ساده و متوسط دارن این اوایل بیشتر مطرح بشن -
@mitra-ism-rahmani نبابا این چه حرفیه مراحمید
سوالی بود در خدمتم🌹 -
@mitra-ism-rahmani اهااا
خب اونطور که من از آزمونای قلمچی تابستونه اش دیدم
معمولا چون اول کار سوال سختت اونطوری نمیدن
مخصوصا برای این فصل
بنظرم یه سری مفاهیم اولیه و سوالاتی که نمودارای ساده و متوسط دارن این اوایل بیشتر مطرح بشن -
@Infinitie-A آخه سنجش اصلا این طوری نیست همون اول کار شمشیر را برا دانش آموز از رو میبنده 😣😣😣
@mitra-ism-rahmani 🤐خب دیگه هیچی به ذهنم نمیرسه
-
@Infinitie-A در فیزیک دوازدهم میکرو نقره ای گفته است:
تنها چاره راهم زدن همه تست هاست تهش چی باید این تست هارا بزنم 😑😑😑
بازم ممنون