به کمکِ آلایی های قدیمی نیاز دارم
-
سلام دوستان..
من قصد دارم از مهر به بعد طبق بودجه بندی آزمون قلمچی فیلم های شیمی و فیزیک رو ببینم...کلاس کنکور۲ استاد آقاجانی و کلاس کنکور۱استاد فدایی فرد کاملن؟!یا یه سری نقصاییم دارن؟!و اگه دارن واسه امسال ضبط میشن یا نه؟!ممنون میشم پاسخ بدین..
مرسی -
roz در به کمکِ آلایی های قدیمی نیاز دارم گفته است:
سلام
ناقصی های هر دو کلاس ضبط و تکمیل خواهد شدسلام مرسی بابت پاسخگوییتون...میشه بگین نقصاشون تو کدوم فصلاس؟!
-
سلام
ناقصی های هر دو کلاس ضبط و تکمیل خواهد شدسلام مرسی بابت پاسخگوییتون...میشه بگین نقصاشون تو کدوم فصلاس؟!
-
سلام
MohandeS_Roxana در به کمکِ آلایی های قدیمی نیاز دارم گفته است:
سلام
سلام
برای شیمی،فقط 2 جلسه از فصل اسید و باز ضبط نشده ولی فیزیک رو از کلاس آقای کازرانیان دیدم و شرمنده آقای فدایی رو نمیدونم کامل یا نه
موفق باشید -
MohandeS_Roxana در به کمکِ آلایی های قدیمی نیاز دارم گفته است:
سلام
سلام
برای شیمی،فقط 2 جلسه از فصل اسید و باز ضبط نشده ولی فیزیک رو از کلاس آقای کازرانیان دیدم و شرمنده آقای فدایی رو نمیدونم کامل یا نه
موفق باشیدarsalanalinejad76yahoo.com
آها مرسی