امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم
-
Mahdi Jafari 1 سلام دوستان
جزوه قسمت 6 فرسنگ2 شیمی رو کسی داره ؟ یا فقط واس من نیست؟ -
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to masood khadmloo on آخرین ویرایش توسط انجام شده
masood khadmloo جزوه جدید که گذاشتن اپدیتش اومده قبلی مشکل داشت
-
سلام خدمت تمام دست اندرکاران عزیز آلایی...
خسته نباشید
بخشی از قسمت 34 فرسنگ دوم ریاضیات ریاضی که مربوط به حل تمرین های کتاب درسی هست کات شده...توی بخشی که کات شده استاد چند تا تمرین مهم رو حل کردند.اگه پیگیری کنید ممنون میشیم.
M.an -
سلام علیکم
سایت یه مشکلی داره امکان پخش و دانلود راه ابریشم نمیده M.an -
Parsa Ghaffari اگه آلا ویدیو بموقع پخش نکرد شما باید خودت میخوندی و جیران میکردی اشتباهات خودت رو گردن بقیه ننداز کم کاری خودت رو گردن بقیه ننداز حتی اگه آلا مقصر بود شما خودت میتونستی بخونی و جا نمونی حالا ک نخوندی داری تقصیرات رو میندازی گردن آلا؟
هر چقدر هم که بد باشه کجای دنیا کل تدریس سه سال رو به اضافه آزمون و تست و کلی چیز دیگه دو میلیون میدن؟ -
Artin Asadi
سلام دقیقا کدوم جلسات؟ -
Reza M 0 جناب
من که خودم خوندم تهش، ولی اگه میخواستم خودم بخونم پس چرا راه ابریشم گرفتم؟!
یکم فکر کنین قبل حرف زدن هم بد نیست.
بعدشم، اول شما همه پیامارو بخون، بعد اینطوری انتقاد کن از من.
حرف منو خود آلا فهمید و حل شد موضوع، دیگه نمیفهمم چرا نبش قبرش میکنین -
Parsa Ghaffari بهرحال هرچه که بود لحن صحبتتون اصلأ خوب نبود نقد باید با عفت کلام باشه این نوع صحبت خوب نبود
-
بچه ها استودیو جدید یکم صداش عجیب نیست؟ یکمم تاریکه مخصوصا برای فیزیک آقای طلوعی درست میگم؟
-
Amir Tajfar
فقط حرف مفت -
@amir_tajfar
نور مانیتور رو زیاد کن خب
اگه دست از انتقاد های الکی برداری و بجاش درس بخونی ریاضیات ریاضی هم زیاد نیس تموم میشه. -
Mahdi Jafari 1 سلام علیکم خدمت ادمین لطفا پس ازمون فیزیک ریاضی قلم چی بذارید این بار چندم
لطفااااا خیلی مهمه پس ازمون -
-
آماده بشن قرار میدیم
-
M.an ممنون