انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم
-
بچه ها استودیو جدید یکم صداش عجیب نیست؟ یکمم تاریکه مخصوصا برای فیزیک آقای طلوعی درست میگم؟
Amir Tajfar
فقط حرف مفت -
@amir_tajfar
نور مانیتور رو زیاد کن خب
اگه دست از انتقاد های الکی برداری و بجاش درس بخونی ریاضیات ریاضی هم زیاد نیس تموم میشه. -
Mahdi Jafari 1 سلام علیکم خدمت ادمین لطفا پس ازمون فیزیک ریاضی قلم چی بذارید این بار چندم
لطفااااا خیلی مهمه پس ازمون -
Mahdi Jafari 1 سلام علیکم خدمت ادمین لطفا پس ازمون فیزیک ریاضی قلم چی بذارید این بار چندم
لطفااااا خیلی مهمه پس ازمونAlireza K 1
@M-an -
Alireza K 1
@M-an -
آماده بشن قرار میدیم
@m-an ممنون
-
amir ekhtiary در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
یه انتقادی که از راه ابریشم داشتم این بود که تعداد قسمت هایی که تولید میشن واقعا زیاده بخدا همه که پشت کنکور نیستن
از طرفی دروس عمومی سال دوازدهم هم مهم و وقت گیر هستن با این تعداد فیلم واقعا من که نتونستم فرسنگ اول رو به صورت کامل تموم کنم
مثلا برا ریاضیات ریاضی 24 قسمت تست های تسط تابع قرار داده شده که خیلی زیاده .....
دوم اینکه اگه امکانش هست سطح تست های مربوطه رو یکم ببرید بالاتر ممنون.فکر می کنم شما در مورد استفاده از راه ابریشم اطلاعات کاملی ندارید
حتما تاپیک معرفی راه ابریشم و یا فیلم معرفی ر ببینید کمکتون می کنهقرار نیست فیلم همه تست ها رو ببینید
اما در کل برای پک کامل راه ابریشم هفته ای حداقل ۳۰ ساعت زمان لازم دارید که همه کارهایی که لازمه فیلم دیدن تست زدن و... رو انجام بدین
@m-an ببخشید ادمین الان این ۳۰ ساعتی که گفتین برای پک تجربیه یا ریاضی؟آخه میدونین پک های رشته ها تعداد دروسشون باهم فرق داره.اگه این ۳۰ ساعت برای تجربیه لطف میکنین حداقل زمان لازم برای پک رشته ریاضی رو هم اعلام کنین
@M-an @ریاضیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان عزیزم.
با اجازه این تاپیک رو زدم تا بچه ها بتونن بیان پیشنهاداتی که برای عالی تر شدن راه ابریشم در فرسنگ های بعدی رو دارن، ارائه بدن
تو یه تاپیک جمع و جور تا دوستان آلایی بتونن نقطه نظرات بچه ها رو در یک قالب و در کنار همدیگه ببینن.
بازم تکرار میکنم راه ابریشم فوق العاده و کاملترین منبع هستش و این پیشنهادات فقط جهت بی نقص شدن گفته میشن
ممنون میشم اگر همکاری کنید و پیشنهاداتتون رو بگید
@M-anMahdi Jafari 1 سلام
ی انتقادی دارم اینه که جزوه شیمی که گذاشتید برای دهم فرسنگ دوم خیلی صفحه خالی داره یعنی مثلا یه جدول گذاشتید 30درصد صفحه رو گرفته و رفتین صفحه بعد
اگه میتونین این فاصله های زیاد خالی رو کمتر کنید تو جزوه های بعدی
از 50 صفحه بخوایم خالی های غیر مهم ک گذاشتین رو حساب کنیم 10صفحه شده:/ -
Mahdi Jafari 1 سلام
ی انتقادی دارم اینه که جزوه شیمی که گذاشتید برای دهم فرسنگ دوم خیلی صفحه خالی داره یعنی مثلا یه جدول گذاشتید 30درصد صفحه رو گرفته و رفتین صفحه بعد
اگه میتونین این فاصله های زیاد خالی رو کمتر کنید تو جزوه های بعدی
از 50 صفحه بخوایم خالی های غیر مهم ک گذاشتین رو حساب کنیم 10صفحه شده:/masood khadmloo
این یه مثالش بود
جای خالی خوبه واس نوشتن نکته ولی تا این حد زیاده -
دوستانی که درمورد جای کم جزوه ها صحبت کردند
من یه پیشنهاد خیلی خوب دارم
من خودم جزوه های راه ابریشم رو روی برگه کلاسور چاپ کردم و گذاشتم توی کلاسور و برای تست ها روی یک برگه کلاسور سفید جواب هارو مینویسم و میزارم کنار خود تست
و یا حتی نکاتی که میخوام حاشیه نویسی کنم یا حل سوال های ریاضی رو روی برگه ای جدا مینویسم و کنارش اضافه میکنم
اینطوری جزوه خیلی منظمی خواهید داشت و دستتون هم برای نوشتن باز هست -
masood khadmloo
این یه مثالش بود
جای خالی خوبه واس نوشتن نکته ولی تا این حد زیادهmasood khadmloo
دقیقا توی همون صفحه آقای پویان نظر یک نمودار کشیدن که باید وارد همون صفحه میکردیم
و یک مثال هم خودشون پایه تخته نوشتن که بازهم باید وارد همون صفحه میکردیمولی اینو قبول دارم بعضی جاها بیخودی می بینی یک صفحه نصفش خالیه
-
سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان عزیزم.
با اجازه این تاپیک رو زدم تا بچه ها بتونن بیان پیشنهاداتی که برای عالی تر شدن راه ابریشم در فرسنگ های بعدی رو دارن، ارائه بدن
تو یه تاپیک جمع و جور تا دوستان آلایی بتونن نقطه نظرات بچه ها رو در یک قالب و در کنار همدیگه ببینن.
بازم تکرار میکنم راه ابریشم فوق العاده و کاملترین منبع هستش و این پیشنهادات فقط جهت بی نقص شدن گفته میشن
ممنون میشم اگر همکاری کنید و پیشنهاداتتون رو بگید
@M-an -
سلام
من تازه اومدم و میخوام جزوه آمار و احتمال آقای صدری رو بخرم
اگه میشه بهم بگید که پاسخنامه هم داره یا نه؟؟ -
سلام،وقتتون بخیر
خسته نباشید
لطفا از الان به فکر پیش ازمونای هر دو ازمون قلم و گزینه جمعه باشید که تا ۴شنبه ظهر اماده باشه و بتونیم ببینیم -
سلام علیکم
تو لایو چند وقت پیش به آقای ابوذر خانی پیشنهادِ اضافه شدن کلید سوالات تو جزوه داده و ایشونم از ایده خوششون اومد
طبق جوابی که دادن منتظر بودم ازین فرسنگ اضافه ولی هنوز قرار نگرفته
بیزحمت از فرسنگ بعدی حلش کنید @M-an -
سلام علیکم
تو لایو چند وقت پیش به آقای ابوذر خانی پیشنهادِ اضافه شدن کلید سوالات تو جزوه داده و ایشونم از ایده خوششون اومد
طبق جوابی که دادن منتظر بودم ازین فرسنگ اضافه ولی هنوز قرار نگرفته
بیزحمت از فرسنگ بعدی حلش کنید @M-anArtin Asadi انگارقرارهازفرسنگ۳بهبعدبذارن
-
تا فردا پیش ازمونا اماده میشن؟
روشون برنامه ریزی بکنیم؟
@M-an
-
تا فردا پیش ازمونا اماده میشن؟
روشون برنامه ریزی بکنیم؟
@M-an
ali kalantari برای تجربی پیش آزمون شیمی گزینه دو و ریاضی نیومده بقیه اومدن دارن میذارن
-
@M-an سلام ادبیات موضوعی جزوه نداره؟
-
Hedi yeh
نه، پاسخنامه نداره.
مگه نمیخواین ویدیوها رو ببینین؟
تمام سوالات جزوه رو خودشون حل میکنن.saad mollaei 0 نه نمیخواستم همه فیلم ها رو ببینم