انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم
-
@m-an مدیر جان سلام ما دو هفته ایا عقب تر بودجه بندیمون اگر یکمی سریعتر فیلما بیاد ماهم میبینیم مثلا ما الان شیمی رو چیکار کنیم که دهم تا پنج شنبه نمیاد هرچند شیمی ازمون دو هفته ای ما خیلی کمتر از اون حد فرسنگ دو فیلما رو زودتر بفرستین ما خودمون برنامه میریزیم بچه هایی هم که میخوان مطابق با برنامه ی شما پیش میرن خیلی ممنونم
-
@alireza_k_1
اینجا جای بحث سر ازمون نیس
ایناییم ک دادی چهارتا یکی شبیه بود
ک اونم توی هزار تا سوال ۱۰ تا تطابق زیاد نیس...ب قول کامیار بعضیا سه هزار تا سوال میدن دهتاش شبیه میگن تطابق -
@alireza_k_1
اینجا جای بحث سر ازمون نیس
ایناییم ک دادی چهارتا یکی شبیه بود
ک اونم توی هزار تا سوال ۱۰ تا تطابق زیاد نیس...ب قول کامیار بعضیا سه هزار تا سوال میدن دهتاش شبیه میگن تطابقAmir Ezadpanah چطوره اعداد هم کپی اعداد کنکور باشه
-
سلام
اگر میشه پاسخنامه کلیدی برا تستای تسلط قرار بدین لطفا
مراجعه به فیلما خیلی زمان بره
لطفا مدیر ارجاع بدین -
پس ازمون زیست نمیاد؟سر کاریم؟
بگید به خدا،ما برنامه داریم
-
پس ازمون زیست نمیاد؟سر کاریم؟
بگید به خدا،ما برنامه داریم
ali kalantari بی برنامه ترین برنامه ی اموزشی کشور
-
@alireza_k_1
یکم چشاتو باز کن
الان اینا فقط موصوع مشترکن ک اصلا هنر نیست....هر بچه ای میدونه ک تو کنکور ۹ تا تست غرابت معنایی هست پس دیگه افتخار نداره اینجوری تطابق دادن -
@alireza_k_1
یکم چشاتو باز کن
الان اینا فقط موصوع مشترکن ک اصلا هنر نیست....هر بچه ای میدونه ک تو کنکور ۹ تا تست غرابت معنایی هست پس دیگه افتخار نداره اینجوری تطابق دادنAmir Ezadpanah لطفا اون دهنتو ببند واین قدر جروبحث نکن به همین راحتی
-
fatemeh feridooni
سلام فیلم ها اگر اماده باشن قرار میدیم فعلا هم بیشتر از برنامه ای که به بچه ها اعلام کردیم رو سایت قرار دادیماما این آماده شدن هم زمان میبره و حتما برای دوره با کیفیت صرف زمان کافی لازمه
@m-an ممنون مدیر جان شاید باورتون نشه ولی رفتم ازمون گزینه دو ثبت نام کردم کاش از همون اول نمیرفتم سراغ ازمون سه هفته ای ولی الان دیگه خیالم راحته با راه ابریشم به ازمونای گزینه دو میرسم خیلی ممنون
-
این تاپیک برای نظرات هست
پس اسپم ندین !
مقایسه ازمون ها هم جاش تو این تاپیک نیستاین صحبت شما هم سلیقه شما هست
اما تجربه تیم آموزشی راه ابریشم که چندین سال در حوزه آموزش و کنکور فعالیت دارن همه مواردی که هست چه برنامه چه محتوا رو به این شکل مناسب دیدننظرات و پیشنهادات هم اگر در چارچوبی که اعلام کردیم باشه بررسی میشن و در صورت تایید تغییر داده میشن
اما اینکه بخواییم از چارچوب کلی خارج بشیم خیر امکانش نیست
@m-an وای نه مدیر جان دیگه تغییرش ندینا ما رفتیم گزینه دوهم ثبت نام کردیم علاوه بر ازمون دو هفته ایمون دیگه حداقل مطابق گزینه دو حتما پیش بریمئتشکر
-
@alireza_k_1
از ادم بیسوادی مث تو ببشتر از اینم انتظار نمیره
من ک بحثی نداشتم خودت ب بچه ها گزینه دو فوش دادی
ظاهرا ادمینم شما رو نمیبینه اصلا
اگه ما بودیم باهامون برخورد میشد -
سلام خسته نباشید من فقط تنها مشکلی که با راه ابریشم دارم دیر اپلود کردنشونه سریع تر اپلود کنین من هر سری نگرانم که به بودجه قلم چی نرسم الان تا ص 24 درس دادن بودجه قلم چی تا ص 28 هست تست زیاد هم کار نشده لطفا برنامتونو برای ما هم شرح بدین بدونیم چخبره مثلا بگین اقا ص 24 تا ص 28 در تاریخ فلان قرار میگیره
-
چرا باید پس ازمون زیست ۱۳روز پیش قلم بارگزاری نشه هنوز
ولی پس ازمون زیست گزینه۵روز پیش گذاشته بشه؟
کاش به قلم چی هم اهمیت میدادین -
@m-an جناب مدیر انجمن،
این چه وضع پخش ویدیو هاست؟!؟! به برنامه همه دانش آموزا گند زدین به خدا. گزینه دویی ها هم دادشون در اومده، دیگه ببینید چه بلایی سر ما قلمچی ها آوردیننمیتونین، راه ابریشم برگزار نکنین، مجبورین مگه؟! اومدین خیر کنین، فعلا که خراب کردین فقط.
من خودم تا اول همین امسال سنگ آلا رو به سینه میکوبیدم و همه جا فقط و فقط خوب الا رو میگفتم و هرکی بدشو میگفت، وایمیسادم جلوش. ولی با این برنامه ریزیِ راه ابریشمتون و عدم پخش مناسب و رسیدگی به دوره ها، واقعااااا جای حرفی باقی نزاشتین.
ما سال کنکورمون همینطوری به اندازه ی کافی استرس داریم، الا به جای اینکه از این استرس کمکنه، اضافه میکنه بهش؟!
با این اوضاع ما نه تنها به آزمون ۳۰ آبان قلمچی که استاد موقاری گفتن میرسیم بهش، نمیرسیم، بلکه به هییییچ آزمون دیگه ایی از قلمچی همنمیرسیم
️
خواهشننننننننن رسیدگی کنین. داد همه دیگه واقعا دراومده.
ببخشیدم اگه لحنم تند بود، بزارید رو حساب فشار کنکور
️
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاParsa Ghaffari دقیقا مشکل منم هست برنامشون مشخص نیست که اد استرس نگیره الان من قلم چی دارم ولی واقعا میترسم به بودجه نرسن چون تا ص 24 درس دادن چند تا مطلب مهم دیگه مونده که به ص 28 برسیم و ممکنه چند ساعت اخر یوهو بزارن اپلود شه خب ما هم باید برسیم ببینمشون
-
کاش به قلم چی هم اهمیت میدادیناین پست پاک شده! -
کاش به قلم چی هم اهمیت میدادینali kalantari گفتن اون فایلی که برای قلم ضبط کرده بودن حذف شده مجبور شدن از اول ضبط کنن به همین علت طول کشیده انشالا از آزمون همین جمعه سریع تر میشه
-
پیس ازمون زیست قلم برای من اومده ولی قسمت دوازدهمش باز نمیکنه
مشکل شماهم هست؟
یکی چک کنه -
@m-an در قدم اول، مرسی از اینکه پاسخگو بودید.
من اقدامات چند سال گذشته آلا رو نذاشتم کنار، تو صحبتامم گفتم که همیشه از خوبی های آلا گفتم و بس. قبلا هم بابت کار ارزشمندی که کردید در زمینه عدالت آموزشی تشکر کردم و باز هم میگم که ممنونم از زحماتتون.
بابت کاستی هایی که گفتین، ما هم امیدواریم هرچه سریعتر برطرف بشه که کمتر هم از این بحث های منفی با شما و بقیه عزیزانِ آلایی داشته باشیم و با انرژی مثبتِ هرچه بیشتر رو به جلو بریم.
ولی بابت اینکه گفتید با گزینه ۲ هماهنگ هستین، دوتا چیز رو میخواستم بگم:
۱. چرا با اینکه اکثر بچه ها قلمچی میرن، آلا تصمیم گرفت گزینه ۲ رو ملاک قرار بده؟ راحت تر نبود قلمچی رو ملاک میزاشتن؟ اونطوری گزینه ۲ هم بجز بخش هایی از پایه، در مباحث دیگه کاملا پوشش داده میشد.
۲. بله، قبلا هم گفته بودید که با گزینه ۲ هماهنگه ازمونا، ولی قرار بود واسه قلمچی، حداقل دوازدهم رو پوشش بده راه ابریشم، که این آزمون بعیده برسیم. حالا ایشالا از آزمون های بعدی کاستی های شما هم برطرف میشه و میرسیم.
ممنون میشم اینارو هم جواب بدین.
مرسیParsa Ghaffari گزینه دو تا عید تموم میکنه درس هارو ولی قلم چی تا اردیبهشت طول میکشه
-
سلام علیکم راه ابریشم ریاضیات ریاضی فرسنگ دو قسمت 21 قرار داده نشده
از 20 رفته به 22
@M-an -
سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان عزیزم.
با اجازه این تاپیک رو زدم تا بچه ها بتونن بیان پیشنهاداتی که برای عالی تر شدن راه ابریشم در فرسنگ های بعدی رو دارن، ارائه بدن
تو یه تاپیک جمع و جور تا دوستان آلایی بتونن نقطه نظرات بچه ها رو در یک قالب و در کنار همدیگه ببینن.
بازم تکرار میکنم راه ابریشم فوق العاده و کاملترین منبع هستش و این پیشنهادات فقط جهت بی نقص شدن گفته میشن
ممنون میشم اگر همکاری کنید و پیشنهاداتتون رو بگید
@M-anسلام خدمت تمام دست اندرکاران عزیز آلایی...
خسته نباشید
جلسه 21 ریاضیات ریاضی که در اون قضیه تالس تدریس شده است آپلود نشده اگه پیگیری کنید ممنون میشیم.
@M-an