امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم
-
amir hesami در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
با عرض سلام و خسته نباشید
من انتقادی که دارم به تدریس آقای طلوعی هستش.به نظرم ایشون مباحث پایه و دوازدهم رو در راه ابریشم در نازل ترین سطح تدریس میکنن.اینطور تدریس خلاصه وار به نظرم به درد بچه های فارغ التحصیل میخوره که چندین بار مباحث فیزیک 3 تا پایه رو مطالعه کردن نه من یا امثال من ک امسال تازه دوازدهم هستن و مباحث دوازدهم براشون تازس و ایشون بدون هیچ بسط و گسترشی از روی مباحث میگذرن.چندین مورد در نظرات هم داشتیم که عزیزان به تدریس مختصر ایشون اعتراض داشتن و بقیه اومده بودن بهشون خرده گرفته بودن که آقای طلوعی چند ساله ک معلم هستن و فلان و بهمان.من این انتقاد رو دارم به مدیر میگم که منتقل کنن به آقای طلوعی.و یا اگر نوع تدریسشون قراره بهبود پیدا نکنه ممنون میشم که از استاد داداشی استفاده کنید. چون دو فرسنگ از راه ابریشم میگذره و هیچ تسلطی تو این درس با آقای طلوعی برای من حاصل نشده.
M.na -
سلام وقت بخیر اگه جزوه های فرسنگ 3 ادیت نمیشن پرینت کنیم
M.an -
سلام علیکم
ببخشید یه توضیح کوچولو درباره ایستگاه جبرانی میشه بدید؟ اینکه زمانش چقدره برام مهمه تو برنامه ریزی
M.an -
Artin Asadi در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
سلام علیکم
ببخشید یه توضیح کوچولو درباره ایستگاه جبرانی میشه بدید؟ اینکه زمانش چقدره برام مهمه تو برنامه ریزی
M.an -
عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت تمام دست اندرکاران عزیز آلایی...جلسات 22و 23 شیمی تکراری آپلود شدن یعنی جلسه22 همون جلسه 23 هست...اگه میشه لطف کنید این موضوع رو پیگیری کنید.خیلی ممنون
M.an -
سیدمحمد مهدی حسن زاده
ممنون که اطلاع دادین درست شد -
سلام ، وقتتون بخیر
اطلاع دارین با توجه به کسالت استاد موقاری و وقفه ای که پیش اومد،
ضبط پیش ازمون قلم چی انجام شده یا نه؟
و اگه انجام شده تا فردا به دستمون میرسه؟
M.an -
عرض سلام وخسته نباشید خدمت تمام دست اندرکاران عزیز آلایی،در فرسنگ چهارم فیزیک ریاضی فیلم مربوط به تدریس ماهواره و روابط اون آپلود نشده...اگه میشه لطف کنید این مشکل رو برطرف کنید چون نیاز داریم.لازم به ذکر هست که در این مورد تیکت زده شده اما تا الان این مشکل برطرف نشده...خیلی ممنون.
M.an -
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to سیدمحمد مهدی حسن زاده on آخرین ویرایش توسط انجام شده
سیدمحمد مهدی حسن زاده مگه قسمت هشتم نیست؟؟
-
Alireza K 1 قسمت هشتم مربوط به گرانش هست...در جلسه نهم باید ماهواره تدریس میشد اما تست های آموزشی ماهواره حل شده...یعنی جلسه ای که ماهواره توی اون تدریس شده آپلود نشده.
-
سلام وخسته نباشید
من وسطای فرسنگ 3 فیزیک هستم و اقای کازرانیان همش میگن که درسنامه رو نباید وقت گذاشت و خلاصه باشه که تو تست مهارت کسب کرد
ولی الان که دارن تست رو تحلیل میکنن(مثل سوال 35 ) جملات ای که تو کتاب اومده رو میگن بله این درسته یا این غلطه در صورتی که تو درسنامه اشاره بهش هم نکردن
درس های مثل شیمی و زیست سعی میکنن تا حد ممکن مطالب کتاب رو تو جزوه شون کامل بیارن تا هیچ چیزی جا نمونه ولی اقای کازرانیان با اون درسنامه خلاصه شون ادم باید بره کل کتاب رو بیاد بخونه که اگه جمله حفظی چیزی داشت بخونتش و اینکه هر بار ادم برای مرور اون مطالب بره سر کتاب وقت بردنه در صورتی که اگه تو جزوه بیارنش وقتی واس جمع بندی بخونیم همه مطالب مهم تو جزوه هست و نیازی به رفتن سر کتاب فیزیک نیست
لطفا اگه میتونید و موافقید بگید که این جملات حفظی که نیاز هستند سر ازمون های ازمایشی و کنکور رو بیارن تو جزوه بلکه جزوه شون بشه یه چیزی که ادم بخواد فصلو یه مرور کنه باز نیاز نشه بر سر کتاب
M.an
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی -
masood khadmloo در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
سلام وخسته نباشید
من وسطای فرسنگ 3 فیزیک هستم و اقای کازرانیان همش میگن که درسنامه رو نباید وقت گذاشت و خلاصه باشه که تو تست مهارت کسب کرد
ولی الان که دارن تست رو تحلیل میکنن(مثل سوال 35 ) جملات ای که تو کتاب اومده رو میگن بله این درسته یا این غلطه در صورتی که تو درسنامه اشاره بهش هم نکردن
درس های مثل شیمی و زیست سعی میکنن تا حد ممکن مطالب کتاب رو تو جزوه شون کامل بیارن تا هیچ چیزی جا نمونه ولی اقای کازرانیان با اون درسنامه خلاصه شون ادم باید بره کل کتاب رو بیاد بخونه که اگه جمله حفظی چیزی داشت بخونتش و اینکه هر بار ادم برای مرور اون مطالب بره سر کتاب وقت بردنه در صورتی که اگه تو جزوه بیارنش وقتی واس جمع بندی بخونیم همه مطالب مهم تو جزوه هست و نیازی به رفتن سر کتاب فیزیک نیست
لطفا اگه میتونید و موافقید بگید که این جملات حفظی که نیاز هستند سر ازمون های ازمایشی و کنکور رو بیارن تو جزوه بلکه جزوه شون بشه یه چیزی که ادم بخواد فصلو یه مرور کنه باز نیاز نشه بر سر کتاب
M.an
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربیmasood khadmloo کاملا موافقم
ایشون یه درسنامه کوتاه دادن و میگن نوت برداری هم کنید
من که نفهمیدم چطور از این درسنامه نوت برداری کنم
اگر یه لایو با استاد گذاشته بشه خیلی خوبه تا بفهمیم اصلا باید چیکار کنیم
M.an
sohrab -
Mahdi Jafari 1 ببخشید فرسنگ 3فیزیک شما چند قسمت داره من احساس میکنم تعدادیشو ندارم
-
سلام
جمع بندی نیم سال اول هر استاد چیکار انجام میدن؟
میشه قبلش توضیحی بدین؟
یه پیشنهادی هم داشتم که جمع بندیمون بیشتر تست محور باشه
اخه یه عالمه کلیپ درسیم و تست اموزشی و اینا قبلش داشتیم
-
در مورد گدارها[جمع بندی نیم سال اول]
قسمت اول:
زیست رشته تجربی- یک گدار جدید با آقای #موقاری ضبط خواهد شد که برای ابریشمیها رایگان است.
ریاضیات رشته ریاضی
طبق صحبتهایی که با آقای #ثابتی داشتیم
1⃣ گدارهای فعلی در سایت برای جمع بندی کامل نیم سال اول کافی و جامع هست و نیازی به بروز رسانی ندارد.2⃣ [ویژه راه ابریشمیها] ابریشمیها گدار فعلی رو نگاه نکنند، یه گدار جمع و جور ویژهی اونها خواهیم داشت.
بقیه وقت رو صرف مرور فرسنگهای گذشته و جبرانی عقب ماندگیها کنند.قسمت بعدی: اعلام برنامه شیمی فردا
-
سلام بچه ها روزتون بخیر خسته نباشید،
این فرسنگ ،فرسنگ بسیار مهمی هست و باید نیمسال اول رو مرور کنیم...مسلما در فرسنگ های قبلی یک سری نواقص وجود داره که برای مرور باید حتما حتما برطرف بشن...من خودم نواقصی رو که دیدم لیست کردم و تیکت زدم...شما هم نواقصی رو که میدونید در قالب تیکت ارائه بدید تا بتونیم کار مرور رو به نحو احسن انجام بدیم...
با تشکر
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم