انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم
-
@m-an سلام خسته نباشید... ببخشید چرا وقتی فیلمارو میزارید یک روز دو روز بعد جزواتو قرار میدید؟ الان راه ابریشم اقای ثابتی... درسنامه هندسه 12 فرسنگ شیش چرا قرار داده نشده؟ فطلماش اومده ولی جزوه در کار نیست... شیمی11 هم همینطوریه... از فیلم 23 تا 30 گذاشتین ولی جزوشو نذاشتین؟
-
م موسوی در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
@m-an
پی دی اف درسنامه دوازدهمبررسی کردیم مشکلی نداره
شما با دانلود منیجر دانلود می کنید؟@m-an
با دانلود منیجرم امتحان کردم ولی متاسفانه نشد -
@m-an
دانلود تا انتهاش پیش میره و بعد از اینکه کامل شد ی فلش به سمت پائینی ظاهر میشه که کنارش ی ضربدره
ومینویسه دانلود کامل نشد
ولی بقیه ی پی دی اف ها دانلود میشند فقط همین یکیه که اینجوریه -
@m-an جناب مدیر انجمن،
این چه وضع پخش ویدیو هاست؟!؟! به برنامه همه دانش آموزا گند زدین به خدا. گزینه دویی ها هم دادشون در اومده، دیگه ببینید چه بلایی سر ما قلمچی ها آوردیننمیتونین، راه ابریشم برگزار نکنین، مجبورین مگه؟! اومدین خیر کنین، فعلا که خراب کردین فقط.
من خودم تا اول همین امسال سنگ آلا رو به سینه میکوبیدم و همه جا فقط و فقط خوب الا رو میگفتم و هرکی بدشو میگفت، وایمیسادم جلوش. ولی با این برنامه ریزیِ راه ابریشمتون و عدم پخش مناسب و رسیدگی به دوره ها، واقعااااا جای حرفی باقی نزاشتین.
ما سال کنکورمون همینطوری به اندازه ی کافی استرس داریم، الا به جای اینکه از این استرس کمکنه، اضافه میکنه بهش؟!
با این اوضاع ما نه تنها به آزمون ۳۰ آبان قلمچی که استاد موقاری گفتن میرسیم بهش، نمیرسیم، بلکه به هییییچ آزمون دیگه ایی از قلمچی همنمیرسیم
️
خواهشننننننننن رسیدگی کنین. داد همه دیگه واقعا دراومده.
ببخشیدم اگه لحنم تند بود، بزارید رو حساب فشار کنکور
️
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاParsa Ghaffari
به نظرم حواست به این محدودیت تردد نیست
چون حداکثر تا ساعت ۹بیرون میتونی باشی و بعدشم جریمه
انصاف داشته باش -
به نظر من بزرگترین مشکل آقای طلوعی هستند چون فقط در حال نکته و تست گفتن هستند و درسنامه عمقی و محکم نمی دهند
خیلی خوب می شد اگر می دونستند ما کلاس های مجازی مدرسه نمیریم و فقط الا می بینیم -
@m-an
دانلود تا انتهاش پیش میره و بعد از اینکه کامل شد ی فلش به سمت پائینی ظاهر میشه که کنارش ی ضربدره
ومینویسه دانلود کامل نشد
ولی بقیه ی پی دی اف ها دانلود میشند فقط همین یکیه که اینجوریه -
به نظر من بزرگترین مشکل آقای طلوعی هستند چون فقط در حال نکته و تست گفتن هستند و درسنامه عمقی و محکم نمی دهند
خیلی خوب می شد اگر می دونستند ما کلاس های مجازی مدرسه نمیریم و فقط الا می بینیم -
yas ta
روش ایشون به همین سبک هست
بیشتر تکنیکی کار می کنن
اگه تست ها رو خوب باهاشون کار کنید خودتون هم می تونید بزنید@m-an
مدیر عزیز
ما اول باید بفهمیم و عمق مطلب درک کنیم بعد تست ،
نه اینکه با یک توضیح مختصر بربم سراغ نکته و تست
و هیچی نفهمیم
حدف الا
پیشرفت ما است و هیچ شکی در آن نیست ،پس لطفاً به ما کمک کنید -
سلام وقت بخیر خسته نباشید
فیلم های جلسات 31 و 32 و 33 فرسنگ 6 شیمی مشکل دارن نمیتونم دانلود کنم لطفا بررسی کنید خیلی ممنون
@M-an -
@m-an
خیلیییییی خیللللی ممنونم ازتون حل شد مشکلم -
سلام وقت بخیر خسته نباشید
فیلم های جلسات 31 و 32 و 33 فرسنگ 6 شیمی مشکل دارن نمیتونم دانلود کنم لطفا بررسی کنید خیلی ممنون
@M-anMorteza Khodaie درست شد ممنون
-
@M-an سلام خسته باشید.
ببخشید راجع به پیش آزمون ریاضیات رشته ریاضی سوال داشتم.
آخرین پیش آزمونی که قرار داده شد مربوط به آزمون 2 آذر هستش.
میخواستم بدونم پیش آزمونای ریاضی دیگه کلا منتشر نمیشن یا این دو فرسنگ بخاطر فشردگی و حجم بالای قسمت های درسنامه و تست های تسلط و... بوده؟
و یک پیشنهاد هم داشتم در خصوص کنکورچه ها.
اینکه اگر کنکورچه ها حتما روی پروفایل قرار بگیرن خیلی بیشتر میتونه کمک حال ما باشه بنظرم؛ تا اینکه مثلا تست های تسلط روز قبل از آزمون منتشر بشه.
درسته که بهرحال این برنامه راه ابریشمه که کنکورچه بعد از تست ها و درسنامه و... بیاد اما مخصوصا توی فرسنگ هایی که یه مقدار برنامه ها به هم میریزه و همه مباحث به موقع منتشر نمیشن(مثل این فرسنگ) میتونه خیلی کار مارو راه بندازه برا آزمون.
و بجاش عقب موندگی های تست های تسلط یا درسنامه رو میتونیم توی 2 3 روز بعد از آزمون که حد فاصل بین آزمون و انتشار فرسنگ بعد هست جبران کنیم.
ببخشید طولانی شد. -
@M-an سلام خسته باشید.
ببخشید راجع به پیش آزمون ریاضیات رشته ریاضی سوال داشتم.
آخرین پیش آزمونی که قرار داده شد مربوط به آزمون 2 آذر هستش.
میخواستم بدونم پیش آزمونای ریاضی دیگه کلا منتشر نمیشن یا این دو فرسنگ بخاطر فشردگی و حجم بالای قسمت های درسنامه و تست های تسلط و... بوده؟
و یک پیشنهاد هم داشتم در خصوص کنکورچه ها.
اینکه اگر کنکورچه ها حتما روی پروفایل قرار بگیرن خیلی بیشتر میتونه کمک حال ما باشه بنظرم؛ تا اینکه مثلا تست های تسلط روز قبل از آزمون منتشر بشه.
درسته که بهرحال این برنامه راه ابریشمه که کنکورچه بعد از تست ها و درسنامه و... بیاد اما مخصوصا توی فرسنگ هایی که یه مقدار برنامه ها به هم میریزه و همه مباحث به موقع منتشر نمیشن(مثل این فرسنگ) میتونه خیلی کار مارو راه بندازه برا آزمون.
و بجاش عقب موندگی های تست های تسلط یا درسنامه رو میتونیم توی 2 3 روز بعد از آزمون که حد فاصل بین آزمون و انتشار فرسنگ بعد هست جبران کنیم.
ببخشید طولانی شد. -
@m-an
مدیر عزیز
و هیچی نفهمیم
حدف الا
پیشرفت ما است و هیچ شکی در آن نیست ،پس لطفاً به ما کمک کنیدyas ta در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
M.an
مدیر عزیز
و هیچی نفهمیم
حدف الا
پیشرفت ما است و هیچ شکی در آن نیست ،پس لطفاً به ما کمک کنیدمدیر جواب بده لطفا
M.an -
Matin Jowkar
سلام ممنون
فکر می کنم به دلیل فشردگی بوده
با تیم آموزشی راه ابریشم مطرح می کنمخواهش می کنم