امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم
-
fatemeh feridooni
سلام فیلم ها اگر اماده باشن قرار میدیم فعلا هم بیشتر از برنامه ای که به بچه ها اعلام کردیم رو سایت قرار دادیماما این آماده شدن هم زمان میبره و حتما برای دوره با کیفیت صرف زمان کافی لازمه
-
@alireza_k_1
اینجا جای بحث سر ازمون نیس
ایناییم ک دادی چهارتا یکی شبیه بود
ک اونم توی هزار تا سوال ۱۰ تا تطابق زیاد نیس...ب قول کامیار بعضیا سه هزار تا سوال میدن دهتاش شبیه میگن تطابق -
Amir Ezadpanah چطوره اعداد هم کپی اعداد کنکور باشه
-
سلام
اگر میشه پاسخنامه کلیدی برا تستای تسلط قرار بدین لطفا
مراجعه به فیلما خیلی زمان بره
لطفا مدیر ارجاع بدین -
پس ازمون زیست نمیاد؟سر کاریم؟
بگید به خدا،ما برنامه داریم
-
ali kalantari بی برنامه ترین برنامه ی اموزشی کشور
-
@alireza_k_1
یکم چشاتو باز کن
الان اینا فقط موصوع مشترکن ک اصلا هنر نیست....هر بچه ای میدونه ک تو کنکور ۹ تا تست غرابت معنایی هست پس دیگه افتخار نداره اینجوری تطابق دادن -
Amir Ezadpanah لطفا اون دهنتو ببند واین قدر جروبحث نکن به همین راحتی
-
@alireza_k_1
از ادم بیسوادی مث تو ببشتر از اینم انتظار نمیره
من ک بحثی نداشتم خودت ب بچه ها گزینه دو فوش دادی
ظاهرا ادمینم شما رو نمیبینه اصلا
اگه ما بودیم باهامون برخورد میشد -
سلام خسته نباشید من فقط تنها مشکلی که با راه ابریشم دارم دیر اپلود کردنشونه سریع تر اپلود کنین من هر سری نگرانم که به بودجه قلم چی نرسم الان تا ص 24 درس دادن بودجه قلم چی تا ص 28 هست تست زیاد هم کار نشده لطفا برنامتونو برای ما هم شرح بدین بدونیم چخبره مثلا بگین اقا ص 24 تا ص 28 در تاریخ فلان قرار میگیره
-
چرا باید پس ازمون زیست ۱۳روز پیش قلم بارگزاری نشه هنوز
ولی پس ازمون زیست گزینه۵روز پیش گذاشته بشه؟
کاش به قلم چی هم اهمیت میدادین -
Parsa Ghaffari دقیقا مشکل منم هست برنامشون مشخص نیست که اد استرس نگیره الان من قلم چی دارم ولی واقعا میترسم به بودجه نرسن چون تا ص 24 درس دادن چند تا مطلب مهم دیگه مونده که به ص 28 برسیم و ممکنه چند ساعت اخر یوهو بزارن اپلود شه خب ما هم باید برسیم ببینمشون
-
این پست پاک شده!
-
ali kalantari گفتن اون فایلی که برای قلم ضبط کرده بودن حذف شده مجبور شدن از اول ضبط کنن به همین علت طول کشیده انشالا از آزمون همین جمعه سریع تر میشه
-
پیس ازمون زیست قلم برای من اومده ولی قسمت دوازدهمش باز نمیکنه
مشکل شماهم هست؟
یکی چک کنه -
Parsa Ghaffari گزینه دو تا عید تموم میکنه درس هارو ولی قلم چی تا اردیبهشت طول میکشه
-
سلام علیکم راه ابریشم ریاضیات ریاضی فرسنگ دو قسمت 21 قرار داده نشده
از 20 رفته به 22
M.an -
سلام خدمت تمام دست اندرکاران عزیز آلایی...
خسته نباشید
جلسه 21 ریاضیات ریاضی که در اون قضیه تالس تدریس شده است آپلود نشده اگه پیگیری کنید ممنون میشیم.
M.an