انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم
-
@m-an خدا خیرتون بده. همینکه الان خبر دادید حداقل ما تکلیفمون روشنه با خودمون.
یه سوالی هم که داشتم این بود که برنامه ابریشم رو تا حدودا چه تاریخی باید تموم کنیم؟ یعنی درسنامه ها و تستای علامت دار با پس ازمونا
-
sohrab من دقیقا همین کارو میکنم برای همین همیشه یکی دو هفته عقب تر از فرسنگ جدیدم ولی نمیدونم بچه ها چطوری پیش میرن تا یه فرسنگ تمام میشه دوروز بعدش میان میگن فرسنگ بعدی چی شد.
Amir Tajfar 0 میشه لطفا به من پیام خصوصی بدین کمک لازم دارم
-
Mahdi Jafari 1
سلامت باشید، کل مجموعه در تلاش هست تا نتیجه درخشانی در کنکور سراسری کسب کنید
و یادتون باشه انعطاف پذیری در همه ابعاد زندگی می تونه کمک کننده باشهمنظورتون کل فرسنگ ها هست ؟
@m-an بله درست میگید ولی راستش چون کنکور اولین مرحله سخت زندگیمونه بعضی وقتا نمیتونیم فشارهایی که وارد میشه رو درست هندل کنیم
بله کل فرسنگ ها منظورمه
تا کی تموم کنیم که زمان برای جمع بندی هم باشه
و اینکه برای جمع بندی میتونیم کامل از ارش استفاده کنیم؟ همه نیازها رو در دوران جمع بندی برطرف میکنه؟
-
sohrab من دقیقا همین کارو میکنم برای همین همیشه یکی دو هفته عقب تر از فرسنگ جدیدم ولی نمیدونم بچه ها چطوری پیش میرن تا یه فرسنگ تمام میشه دوروز بعدش میان میگن فرسنگ بعدی چی شد.
-
Amir Tajfar 0 میشه لطفا به من پیام خصوصی بدین کمک لازم دارم
-
samira pournazar
چرا سوالتون رو عمومی نمی پرسید؟
اینطوری دوستان بیشتری می تونن راهنماییتون کنن@m-an چشم الان تاپیک میزنم
-
Amir Tajfar 0
فکر می کنم شما قبل هم در مورد نحوه دیدن فیلم ها سوال کرده بودین
که اونجا گفتم نیاز به دیدن همه تست ها نیست
ستاره دار ها رو حتما ببینید و از بقیه فقط اون هایی که اشکال داشتین رو ببینید@m-an مدیر منم گفتم که تست هارو خودم میزنم هر کدوم رو مشکل داشتم حل دبیر رو میبینم.
ولی نمیدونم یا سرعت من کمه یا سرعت بچه ها خیلی بالاست، یعنی بچه ها همه تست هارو زدن و پیش و پس هارو دیدن که به محض تمام شدن یه فرسنگ سراغ فرسنگ بعدی رو میگیرن؟
-
@m-an بله درست میگید ولی راستش چون کنکور اولین مرحله سخت زندگیمونه بعضی وقتا نمیتونیم فشارهایی که وارد میشه رو درست هندل کنیم
بله کل فرسنگ ها منظورمه
تا کی تموم کنیم که زمان برای جمع بندی هم باشه
و اینکه برای جمع بندی میتونیم کامل از ارش استفاده کنیم؟ همه نیازها رو در دوران جمع بندی برطرف میکنه؟
برنامه راه ابریشم اینطور هست که آخر اردیبهشت فرسنگ ها تموم میشن
از الان به جمع بندی فکر نکنید نزدیک دوران جمع بندی باز هم اطلاعیه میزنیم و راهنمایی می کنیم
الان تمرکزتون رو بذارید رو فرسنگ های جاری هر روز فیلم هایی که دارید رو ببینید تست ها رو کار کنید وقت اضافه آوردین از قبلی ها هم که نرسیدین کار کنید؛ تا وقتی به انتهای راه ابریشم میرسید حداکثر استفاده ممکن رو داشته باشید
بعد از اون هم آلاء هست همه هستیم راهنمایی ادامه مسیر هم خواهد بود نگران نباشید
-
برنامه راه ابریشم اینطور هست که آخر اردیبهشت فرسنگ ها تموم میشن
از الان به جمع بندی فکر نکنید نزدیک دوران جمع بندی باز هم اطلاعیه میزنیم و راهنمایی می کنیم
الان تمرکزتون رو بذارید رو فرسنگ های جاری هر روز فیلم هایی که دارید رو ببینید تست ها رو کار کنید وقت اضافه آوردین از قبلی ها هم که نرسیدین کار کنید؛ تا وقتی به انتهای راه ابریشم میرسید حداکثر استفاده ممکن رو داشته باشید
بعد از اون هم آلاء هست همه هستیم راهنمایی ادامه مسیر هم خواهد بود نگران نباشید
-
@m-an مدیر منم گفتم که تست هارو خودم میزنم هر کدوم رو مشکل داشتم حل دبیر رو میبینم.
ولی نمیدونم یا سرعت من کمه یا سرعت بچه ها خیلی بالاست، یعنی بچه ها همه تست هارو زدن و پیش و پس هارو دیدن که به محض تمام شدن یه فرسنگ سراغ فرسنگ بعدی رو میگیرن؟
-
@m-an در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
@M-an ممنون که ما رو درجریان گذاشتید
و هزاران بار ممنون که به فکرمون هستید اصلا اهدای تتا رو که دیدم شوکه شدم مگه میشه اینهمه خوب بود -
@m-an درسته چشم. خیلی ممنونم
خواهش می کنم
موفق باشید -
خیلی ممنون که اطلاع رسانی کردید
بابت اهدای پکیج تتا هم ممنونم ان شالله هرچه زودتر حال آقای موقاری بهتر بشه
-
من پریشب به اقای طلوعی پیام دادم ایشون گفتن فردا یعنی 23 بهمن چند قسمت از درسنامه قرار میگیره. امروز 24 امه و هنوز حتی 1 قسمت هم از درسنامه فرسنگ 7 نیومده.
بابا بخدا ما هم درگیری داریم. وقتی اقای طلوعی میگن قرار میگیره فردا یعنی ضبط شده دیگه. خودتون هم گفتین هر فیلمی ضبط بشه سریع تدوین میشه و قرار میگیره. پس چرا این فیما قرار نگرفتن؟ واقعا وقتی دبیرهای عزیز اروم ضبط میکنن و از برنامه عقب میمونن نباید تعداد فیلم های ضبطیشون رو بالاتر ببرن؟
@دانش-آموزان-آلاءMahdi Jafari 1 والا بخدا برای ما بی برنامگی ایجاد میشه
-
سلام از عوامل آلا میخواهم .هرچه زودتر از انتشار فیلم های راه ابرشم به صورت رایگان در کانال های تلگرام توسط افراد بی خانواده جلوگیری کند
امیرحسین زارعی 0 هرکس خودش و خدای خودشه شاید یکی بخواد حروم خوری کنه
-
خیلی ممنون که اطلاع رسانی کردید
بابت اهدای پکیج تتا هم ممنونم ان شالله هرچه زودتر حال آقای موقاری بهتر بشه
-
Amir Ezadpanah
چه دل خسته ای دارین شماها
بزار همون درسنامه و تست سر روال منتشر شه بقیش پیشکش واقعاFereshteh Jahangiri
منظورتون از خسته همون خجستس؟ -
فرسنگ 7 شیمی استاد پویان نظر و فیزیک استاد طلوعی کی میاد ؟ 6 هم که تموم نشده هنوز
واقعا این همه تاخیر خوب نیس عقب میمونیم واقعا -
فرسنگ 7 شیمی استاد پویان نظر و فیزیک استاد طلوعی کی میاد ؟ 6 هم که تموم نشده هنوز
واقعا این همه تاخیر خوب نیس عقب میمونیم واقعاAbolfazl Sattari در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
واقعا این همه تاخیر خوب نیس عقب میمونیم واقعا@M-an