امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم
-
Parsa Ghaffari
یعنی شما تمام اقدامات چندین سال گذشته رو گذاشتین کنار و این ۳ هفته فرسنگ اول رو در نظر گرفتین ؟ من که فکر نمی کنم آلایی های با معرفت آلاء چنین برداشتی داشته باشن
امسال هم در کل هیچ تعطیلی بین دو سال تحصیلی بهتر بگیم کنکور نداشته آلاء
از طرفی هم ساخت و تجهیز استودیوهای جدید کار سخت و زمانبری بود که در مراحل آخر هست تقریبادرسته انتشار فرسنگ اول کم و کاستی هایی داشت که برای
ان شاء الله این مورد نیز از همین فرسنگ پیش رو بهتر خواهد شد و برای فرسنگ اول از شکیبایی آلایی ها خیلی ممنون هستیم .اما قبل از هر چیز یادتون باشه اعلام کرده بودیم فرسنگ ها منطبق با گزینه ۲ هستن!
و بازه انتشار با مبحث کاملا از قبل مشخص بود -
این پست پاک شده!
-
M.an سلام علیکم. یه پیشنهاد در رابطه با جزوات دارم..
البته همینطوری خوبن ولی جای بهتر شدن هست؛
اولا) فاصله تستا باهم کمه، یعنی ممکنه یکی صورت سوال مثلا 2 رو با گزینه های سوال 1 اشتباه بگیره انقد که بهم نزدیکن
درکل پیشنهاد میکنم نگارش سوالا رو شبیه به دفترچه سوالات کنکور دراریددوما) راه ابریشم جای هر کتابِ کمک آموزشی رو گرفته، اما یه مزیتی که کتابا دارن صفحه آرایی شونه خصوصا تو درسنامه ها، جزوه ی درسنامه خیلی ظاهر ساده ای داره جای بهتر شدن و منسجم تر شدن داره
-
Artin Asadi
سلام
فاصله تست ها انقدر هم کم نیست
اما این پیشنهاد به گروه تدوین جزوات منتقل شده
نظر شما هم منتقل میشه -
M.an در قدم اول، مرسی از اینکه پاسخگو بودید.
من اقدامات چند سال گذشته آلا رو نذاشتم کنار، تو صحبتامم گفتم که همیشه از خوبی های آلا گفتم و بس. قبلا هم بابت کار ارزشمندی که کردید در زمینه عدالت آموزشی تشکر کردم و باز هم میگم که ممنونم از زحماتتون.
بابت کاستی هایی که گفتین، ما هم امیدواریم هرچه سریعتر برطرف بشه که کمتر هم از این بحث های منفی با شما و بقیه عزیزانِ آلایی داشته باشیم و با انرژی مثبتِ هرچه بیشتر رو به جلو بریم.
ولی بابت اینکه گفتید با گزینه ۲ هماهنگ هستین، دوتا چیز رو میخواستم بگم:
۱. چرا با اینکه اکثر بچه ها قلمچی میرن، آلا تصمیم گرفت گزینه ۲ رو ملاک قرار بده؟ راحت تر نبود قلمچی رو ملاک میزاشتن؟ اونطوری گزینه ۲ هم بجز بخش هایی از پایه، در مباحث دیگه کاملا پوشش داده میشد.
۲. بله، قبلا هم گفته بودید که با گزینه ۲ هماهنگه ازمونا، ولی قرار بود واسه قلمچی، حداقل دوازدهم رو پوشش بده راه ابریشم، که این آزمون بعیده برسیم. حالا ایشالا از آزمون های بعدی کاستی های شما هم برطرف میشه و میرسیم.
ممنون میشم اینارو هم جواب بدین.
مرسی -
یه انتقادی که از راه ابریشم داشتم این بود که تعداد قسمت هایی که تولید میشن واقعا زیاده بخدا همه که پشت کنکور نیستن
از طرفی دروس عمومی سال دوازدهم هم مهم و وقت گیر هستن با این تعداد فیلم واقعا من که نتونستم فرسنگ اول رو به صورت کامل تموم کنم
مثلا برا ریاضیات ریاضی 24 قسمت تست های تسط تابع قرار داده شده که خیلی زیاده .....
دوم اینکه اگه امکانش هست سطح تست های مربوطه رو یکم ببرید بالاتر ممنون. -
Parsa Ghaffari در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
M.an در قدم اول، مرسی از اینکه پاسخگو بودید.
من اقدامات چند سال گذشته آلا رو نذاشتم کنار، تو صحبتامم گفتم که همیشه از خوبی های آلا گفتم و بس. قبلا هم بابت کار ارزشمندی که کردید در زمینه عدالت آموزشی تشکر کردم و باز هم میگم که ممنونم از زحماتتون.
بابت کاستی هایی که گفتین، ما هم امیدواریم هرچه سریعتر برطرف بشه که کمتر هم از این بحث های منفی با شما و بقیه عزیزانِ آلایی داشته باشیم و با انرژی مثبتِ هرچه بیشتر رو به جلو بریم.
ولی بابت اینکه گفتید با گزینه ۲ هماهنگ هستین، دوتا چیز رو میخواستم بگم:
۱. چرا با اینکه اکثر بچه ها قلمچی میرن، آلا تصمیم گرفت گزینه ۲ رو ملاک قرار بده؟ راحت تر نبود قلمچی رو ملاک میزاشتن؟ اونطوری گزینه ۲ هم بجز بخش هایی از پایه، در مباحث دیگه کاملا پوشش داده میشد.
۲. بله، قبلا هم گفته بودید که با گزینه ۲ هماهنگه ازمونا، ولی قرار بود واسه قلمچی، حداقل دوازدهم رو پوشش بده راه ابریشم، که این آزمون بعیده برسیم. حالا ایشالا از آزمون های بعدی کاستی های شما هم برطرف میشه و میرسیم.
ممنون میشم اینارو هم جواب بدین.
مرسیM.an سوال اول ایشون سوال منم هست، میشه جواب بدید؟
-
Parsa Ghaffari سلام ببخشید قضیه 30 آبان چیه؟ من متاسفانه نتونستم لایو رو ببینم
-
استاد موقاری ۲،۳بار گفتن ازمون ۳۰ ابان رو میرسیم و خیلی خوبه و ...
ولی هرجور که نگاه میکنم،فصل کلیه و گیاهی اولش رو نمیرسیم
چطوره؟
-
Parsa Ghaffari انصاف هم خوب چیزیه والا
-
بیک آقا نوین ۳ساله با آلا هستم، چیزی جز تعریف به بقیه نگفتم. ۱بار انتقاد کردم، شدم بی انصاف؟!
عجب -
این پست پاک شده!
-
سلام
کسی میدونه این فیلم هایی ک الان گذاشتن رو تا کی باید تموم کنیم؟ -
Parsa Ghaffari
خواهش می کنم
چون برنامه ۳ هفته ای رو مناسب تر دیدیم که آموزش تست تسلط باشه
توضیحات بیشتر رو می تونید از فیلم معرفی راه ابریشم در igtv اینستای آلاء ببینیدقرارمون یادمون نرفته قرارمون بازه هر فرسنگ بوده
اگر هم ببینیم فیلمی اماده شده جلوتر قرار میدیم کما اینکه برای شیمی قرار داده بودیم -
amir ekhtiary در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
یه انتقادی که از راه ابریشم داشتم این بود که تعداد قسمت هایی که تولید میشن واقعا زیاده بخدا همه که پشت کنکور نیستن
از طرفی دروس عمومی سال دوازدهم هم مهم و وقت گیر هستن با این تعداد فیلم واقعا من که نتونستم فرسنگ اول رو به صورت کامل تموم کنم
مثلا برا ریاضیات ریاضی 24 قسمت تست های تسط تابع قرار داده شده که خیلی زیاده .....
دوم اینکه اگه امکانش هست سطح تست های مربوطه رو یکم ببرید بالاتر ممنون.فکر می کنم شما در مورد استفاده از راه ابریشم اطلاعات کاملی ندارید
حتما تاپیک معرفی راه ابریشم و یا فیلم معرفی ر ببینید کمکتون می کنهقرار نیست فیلم همه تست ها رو ببینید
اما در کل برای پک کامل راه ابریشم هفته ای حداقل ۳۰ ساعت زمان لازم دارید که همه کارهایی که لازمه فیلم دیدن تست زدن و... رو انجام بدین
-
Parsa Ghaffari نه من قصد جسارت نداشتم ، شما شاید بیشتر از من هم تو آلا باشید ولی میگفتم یعنی یه دلگرمی بهشون بدیم تا با قوت و انرژی بیشتری کار کنن فقط همین
-
Amir Ezadpanah و علیکم السلام
فیزیک (من طلوعیو دارم نمیدونم تجریبشم همینطوره یا فرق میکنه) تا سه شنبه،
ریاضیات ریاضی تا چهارشنبه
و شیمی تا پنج شنبه -
Artin Asadi در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
Amir Ezadpanah و علیکم السلام
فیزیک (من طلوعیو دارم نمیدونم تجریبشم همینطوره یا فرق میکنه) تا سه شنبه،
ریاضیات ریاضی تا چهارشنبه
و شیمی تا پنج شنبهفیزیک تجربی تا شنبه باید تموم شه استاد کازرانیان هس