زیست شناسی دوازدهم
-
سلام، علت درست و غلط بودن این جملات رو شرح بدید:
«در سلول های یوکاریوتی، در هر......... .»
دو نوکلئوتید مقابل هم در DNA، قطعا یک باز پیریمیدین وجود دارد.
محل جدا شدن دو رشته DNA جهت همانندسازی، دو آنزیم نوکلئازی فعالیت میکنند.
نوع نوکلئیک اسید، تعداد پورین های نصف پیوندهای قند_باز است.
رشته پلی نوکلئوتیدی، تعداد پیوندهای هیدروژنی بیشتر از تعداد پیوند های فسفودی استر است
-
جمله اول درست چون باید باهم مکمل بشن و قطر دنا درسراسرش یکسان باشه بازهای پیریمیدینی c T Uبازهای پورینی A G البت باز یوراسیل در دنا وجود ندارد ... ولی بخاطر اینکه رابطه مکملی درست بشه و قطر دنا یکسان باشه ی باز پورین و یک باز پیریمیدین وجود دارد
-
جمله اول درست چون باید باهم مکمل بشن و قطر دنا درسراسرش یکسان باشه بازهای پیریمیدینی c T Uبازهای پورینی A G البت باز یوراسیل در دنا وجود ندارد ... ولی بخاطر اینکه رابطه مکملی درست بشه و قطر دنا یکسان باشه ی باز پورین و یک باز پیریمیدین وجود دارد
مهشید غضنفرآبادی در زیست شناسی دوازدهم گفته است:
بابت پاسخگوییتون سپاسگزارم، ولی متاسفانه مشکلی که هست پاسخ این سوال این هست که هر 4 جمله غلط هست، اما من هم مثل شما درباره این مورد فکر میکنم
-
بابت پاسخگوییتون سپاسگزارم، ولی متاسفانه مشکلی که هست پاسخ این سوال این هست که هر 4 جمله غلط هست، اما من هم مثل شما درباره این مورد فکر میکنم
-
Shiva_Andromeda daughter of space بچه هارو منش میکنم بیان توضیح بدن !
-
-
Shiva_Andromeda daughter of space بچه هارو منش میکنم بیان توضیح بدن !
مهشید غضنفرآبادی
متشکرم -
سلام
طبق این شکل در (هر )محل جدا شدن دو رشته ۲ آنزیم دنا بسپاراز فعالیت میکنن ولی اگر منظورش یه حباب همانند سازی می بود میشد ۴ تاMobina M جمله اول ؟
! روش بحثه -
سلام
طبق این شکل در (هر )محل جدا شدن دو رشته ۲ آنزیم دنا بسپاراز فعالیت میکنن ولی اگر منظورش یه حباب همانند سازی می بود میشد ۴ تاMobina M سلام، ممنون از پاسخگوییتون، با توجه به اینکه هر 4 مورد این سوال نادرست می باشد، منظور از محل فعالیت نوکلئاز، محل فلش هلیکاز نیست؟
-
جمله سوم غلطه
چون هم منظورش دنا وهم رنا هستش. خب توی یک رنای خطی نمیشه گفت تعداد پورین ها نصف تعداد پیوند های قند بازه چون اطلاعی از قرارگیری باز ها نداریم اما در مورد دنا صدق میکنه چون توی یک رشته ما میدونیم مقابل هر پیریمیدین یک پورین قرار داره و دوتا هم پیوند قند باز داریم (چون دنا دورشته داره)
پس این گزینه برای دنا مورد قبول ولی رنا ردش میکنه -
Mobina M سلام، ممنون از پاسخگوییتون، با توجه به اینکه هر 4 مورد این سوال نادرست می باشد، منظور از محل فعالیت نوکلئاز، محل فلش هلیکاز نیست؟
-
جمله سوم غلطه
چون هم منظورش دنا وهم رنا هستش. خب توی یک رنای خطی نمیشه گفت تعداد پورین ها نصف تعداد پیوند های قند بازه چون اطلاعی از قرارگیری باز ها نداریم اما در مورد دنا صدق میکنه چون توی یک رشته ما میدونیم مقابل هر پیریمیدین یک پورین قرار داره و دوتا هم پیوند قند باز داریم (چون دنا دورشته داره)
پس این گزینه برای دنا مورد قبول ولی رنا ردش میکنهMobina M بله، با نظر شما کاملا موافقم
-
مورد چهارم هم غلطه
چون اگه دنای حلقوی رو درنظر بگیریم تعداد پیوند های هیدروژنی با فسفودی استر برابرهMobina M من یکی از اشکالاتم در همینجا هست، در کتاب گفه شده که بین باز های آلی C و G سه پیوند هیدروژنی و بین بازهای آلی AوT دو پیوند هیدروژنی برقرار هست، آیا با این حساب اطمینان دارید که پیوند فسفودی استر و پیوند هیدروژنی در DNA حلقوی برابر است؟
-
Mobina M با توجه به این که در DNA حلقوی ممکن هست دو نوکلئوتید از درون حلقه مقابل هم قرار بگیرند؟
-
Mobina M من یکی از اشکالاتم در همینجا هست، در کتاب گفه شده که بین باز های آلی C و G سه پیوند هیدروژنی و بین بازهای آلی AوT دو پیوند هیدروژنی برقرار هست، آیا با این حساب اطمینان دارید که پیوند فسفودی استر و پیوند هیدروژنی در DNA حلقوی برابر است؟
Shiva_Andromeda daughter of space در زیست شناسی دوازدهم گفته است:
Mobina M من یکی از اشکالاتم در همینجا هست، در کتاب گفه شده که بین باز های آلی C و G سه پیوند هیدروژنی و بین بازهای آلی AوT دو پیوند هیدروژنی برقرار هست، آیا با این حساب اطمینان دارید که پیوند فسفودی استر و پیوند هیدروژنی در DNA حلقوی برابر است؟
اگه این رشته رنا باشه چی؟
رنا که دورشته نیست -
Shiva_Andromeda daughter of space در زیست شناسی دوازدهم گفته است:
اگه این رشته رنا باشه چی؟
رنا که دورشته نیستMobina M
بله درسته، برای RNA مطمئنا صدق نمیکنه اما سوال اصلی من اینجاست که در یک مولکول DNA خطی ترتیب پیوندها از نظر تعدادچگونه هست؟ ( کدام پیوند بیشتر، کدام پیوند کمتر ) -
Mobina M
بله درسته، برای RNA مطمئنا صدق نمیکنه اما سوال اصلی من اینجاست که در یک مولکول DNA خطی ترتیب پیوندها از نظر تعدادچگونه هست؟ ( کدام پیوند بیشتر، کدام پیوند کمتر )