فصل1 دوازدهم
-
سلام
گزاره اینه:
هر گروه متصل به اتم مرکزی کربن در یک آمینو اسید که در تشکیل ساختار سوم مولکول های پروتئینی مهم ترین نقش را دارد؛ به طور حتم در همه ی آمینو اسید ها، دارای خاصیت آبگریزی می باشد.بعد جوابش اینه:
گروه R در بین آمینواسید های مختلف( متفاوت ) است و ویژگی های آن ها را تایید میکند.لطفا توضیح بدین چی گفته
یعنی میخواد بگه ممکنه گروه R در ساختار چهارم مثل ساختار سوم نباشه؟
دوازدهم تجربیا -
سلام
گزاره اینه:
هر گروه متصل به اتم مرکزی کربن در یک آمینو اسید که در تشکیل ساختار سوم مولکول های پروتئینی مهم ترین نقش را دارد؛ به طور حتم در همه ی آمینو اسید ها، دارای خاصیت آبگریزی می باشد.بعد جوابش اینه:
گروه R در بین آمینواسید های مختلف( متفاوت ) است و ویژگی های آن ها را تایید میکند.لطفا توضیح بدین چی گفته
دوازدهم تجربیا -
سلام
گزاره اینه:
دوازدهم تجربیاHg L 0
نهه اصلا منظورش این نیست
گروه R هم هست تو ساختار چهارم
ولی صورت سوال گفته هم گروهR هم گروه آمینی هم کربوکسیلی هم تک هیدروژن متصل به اتم کربن مرکزی در تشکیل ساختار سوم نقش دارن
چون ساختارسوم انواع پیوند ها تشکیل میشه ممکنه همشون توی این پیوند ها شرکت کنند ولی قید به طور حتم اشتباس و کل جمله رو غلط میکنه
کلن اینو بدون خاستی تست زیست بزنی 90 درصد مواقع گزینه هایی که قید تاکید یا همه یا همیشه دارن غلطن چون استئنا زیاده -
Hg L 0
نهه اصلا منظورش این نیست
گروه R هم هست تو ساختار چهارم
ولی صورت سوال گفته هم گروهR هم گروه آمینی هم کربوکسیلی هم تک هیدروژن متصل به اتم کربن مرکزی در تشکیل ساختار سوم نقش دارن
چون ساختارسوم انواع پیوند ها تشکیل میشه ممکنه همشون توی این پیوند ها شرکت کنند ولی قید به طور حتم اشتباس و کل جمله رو غلط میکنه
کلن اینو بدون خاستی تست زیست بزنی 90 درصد مواقع گزینه هایی که قید تاکید یا همه یا همیشه دارن غلطن چون استئنا زیادهدُژَم من منظور گزاره رو اینطوری که شما میگی نمیگیرم
چیزی که من میفهمم اینه
چون گفته هر گروه متصل به اتم مرکزی: داره،آمین،کربوکسیل و H رو میگه
حالا گفته همه ی اینا دارای خاصیت آبگریزی اند
متن کتاب میگه در ساختار سوم گروه های R آمینواسید هایی که آب گریزن به هم نزدیک میشن
اما داخل گزاره گفته هر چی به اتم مرکزی وصله
پس غلطه
میخوام ببینم دیدگاهم درسته؟
_ Reza _ >لطفا اگه میشه شما هم همین پیامم رو جواب بدین -
دُژَم من منظور گزاره رو اینطوری که شما میگی نمیگیرم
چیزی که من میفهمم اینه
متن کتاب میگه در ساختار سوم گروه های R آمینواسید هایی که آب گریزن به هم نزدیک میشن
پس غلطه
چیزی که من میفهمم اینه
پس غلطه
چیزی که من میفهمم اینه
پس غلطه
_ Reza _ >لطفا اگه میشه شما هم همین پیامم رو جواب بدینHg L 0 در فصل1 دوازدهم گفته است:
حالا گفته همه ی اینا دارای خاصیت آبگریزی اندگزاره اینو نگفته ها
اگه می گفت «همه گروه هایی که به کربن مرکزی متصل اند، مهم ترین نقش رو توی ساختار سوم دارن» چیزی که میگفتید درست میشدHg L 0 در فصل1 دوازدهم گفته است:
هر گروه متصل به اتم مرکزی کربن در یک آمینو اسید که در تشکیل ساختار سوم مولکول های پروتئینی مهم ترین نقش را دارد؛
اینجا منظورش فقط گروهR هست
گفته «هر گروه متصل به کربن مرکزی» بعد براش اون هر گروه شرط اورده ،«که در تشکیل ساختار سوم مهم ترین نقش رو داره»، از بین اونایی که به کربن مرکزی متصل اند فقط گروه R هست که شرط براش صدق میکنهادامه تست هم ویژگی گروهR هست
پس گزاره درسته -
Hg L 0 در فصل1 دوازدهم گفته است:
حالا گفته همه ی اینا دارای خاصیت آبگریزی اندگزاره اینو نگفته ها
اگه می گفت «همه گروه هایی که به کربن مرکزی متصل اند، مهم ترین نقش رو توی ساختار سوم دارن» چیزی که میگفتید درست میشدHg L 0 در فصل1 دوازدهم گفته است:
هر گروه متصل به اتم مرکزی کربن در یک آمینو اسید که در تشکیل ساختار سوم مولکول های پروتئینی مهم ترین نقش را دارد؛
اینجا منظورش فقط گروهR هست
گفته «هر گروه متصل به کربن مرکزی» بعد براش اون هر گروه شرط اورده ،«که در تشکیل ساختار سوم مهم ترین نقش رو داره»، از بین اونایی که به کربن مرکزی متصل اند فقط گروه R هست که شرط براش صدق میکنهادامه تست هم ویژگی گروهR هست
پس گزاره درسته