Navigation

انجمن آلاء

• درون آمدن
    • جستجو
    • دسته‌بندی‌ها
    • تازه‌ها
    • دوره های آلاء
    • جزوات آلاء
    • چیزایی که آلاء دوست داره
    • راهنمای استفاده از انجمن
    • رسم تابع هموگرافیک

al abd neisy

15717572389364978016927809091135.jpg

حسابان
    • حسابان اقای لکستانی

matin shirinkam

سلام خدمت آلایی ها آقای لکستانی توی پیجشون گفتن که سال بعد یکی از دروس یازدهم رو تدریس میکنن
      لطفا بیاین همین صفحه و ازشون بخواین سال بعد حسابان 1 رو تدریس کنن
      بچه های حسابان لطفا این پیامم رو لایک کنین و علاوه بر ان اینجا نظر دهید و همین درخواستو بکنین ممنون
      mlakestani_math
      اینم ایدی اقای لکستانی

حسابان
    • تشکر از اقای ثابتی عزیز

mohiiiii

من نمیدونستم که کجا باید از اقای ثابتی تشکر کنم
      من تمام دانشی ک از ریاضی و حسابان دارم رو مدیون اقای ثابتی هستم
      واقعا خدا خیرتون بده
      جوری که شما هندسه رو یاد میدید هیچ کسی اینقدر مفهومی یاد نمیده ⁦رمز هایی که برای حستبان میذارید . راه حل های خلاصه ای که برای گسسته و هندسه میگید
      معلمای دهم و یازدهم من خیلی بد بودن و من کلا از رشته ریاضی زده شده بودم ولی شما انگیزه از دست رفتم رو بهم برگرداندید
      همیشه به خانواده میگفتم من چجوری باید الطاف اقای ثابتی رو جبران کنم
      انشالله هرچی از خدا میخواید بهتون بده
      در آخر ازتون درخواست میکنم اگه امکانش هست جزوه ای هم از حسابان دوازدهم تهیه کنید
      با تشکر از زحمات جبران ناپذیر شما~~

حسابان
    • پیدا کردن برد از روی ضابطه

حمید رضا رضایی

سلام دوستان میخواستم بدونم برد یک تابع رو از روی ضابطه اون چجوری میشه پیدا کرد ؟
      منظور در اعمال و ترکیب توابع هست

حسابان
    • تابع سلام این تابع به صورت چند ضابطه ای

Milad Taheri

تابع [y= [x-2]+[x را به صورت تابع چند ضابطه ای بنویسید

حسابان
    • مثلث 🍁🍁🍁🍁🌷

Dr Aryan 0

سلام یه سوال دارم
      JPEG_۲۰۲۱۰۱۱۰_۱۲۵۹۰۰_9149424627024280991.jpg
      @تجربیا

ممنون
      ❤⚘

حسابان
    • جزوه حسابان اقای ثابتی

11

سلام دوستان ، جزوه اقای ثابتی (دوازدهم یا صفر تا صدش) هر فصلی که دارید میتونید بفرستید ؟
      اگه با برنامه اسکنر پی دی اف کنید خوبه ولی اگه نمیتونید ایدی تلگرام بدید پیام بدم
      الا الایی دانش آموز کنکوری @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

حسابان
    • حد توابع مثلثاتی

Msasjsd

سلام دوستان ممکنه این سوال رو پاسخ بدید؟

20201225_083620.jpg

حسابان
    • حد 11 و 12

Mahdi Jafari 1

سلام وقت همگی بخیر. ببخشید یه سوالی داشتم . من حد یازدهم رو بلد نیستم.
      الان میخوام حد دوازدهم رو یاد بگیرم. ایا نیاز به پیش نیاز دارم؟ یعنی اول باید حد 11 رو یاد بگیرم؟
      @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء

حسابان
    • معادلات مثلثاتی

حسین حسینیان

سلام سوال من این بود که در فرسنگ ۴حسابان جلسه ۹انتهای جلسه برای دومین نمونه تیپ ۱۰چرا طبق فرمول تیپ ۹که گفته بودcot@=tanX از همون روش نرفتند و تغییر جنسیت دادن برای کتانژانت؟

حسابان
    • امتحان حسابان

mohammad5214

بچه سلام.لطفا جوای این تمرینای حسابنو بهم بدید ممنون.
      1.jpg
      2.jpg

حسابان
    • جزوه حسابان

homayoon ghattan

سلام لطفا جزوه حسابان یازدهم تدریس اقای ثابتی را بگزارید ممنون
      واینکه لطفا مارا از تخفیفات خود بهره مند کنید

حسابان
    • حسابان

سید ابوالفضل مصطفوی اصفهانی

سلام چه جوری میشود که در یک معادله در هنگام حل ریشه ای از بین نرود

حسابان
    • فرمولهای مثلثاتی

علی میرحیدری

سلام. اگر میشه فرمولهای مثلثاتی رو باکد های حفظیاتش تو یه پی دی اف قرار بدید که راحتتر بتونیم حفظشون کنیم

حسابان
    • اتحاد

pouria pourhamzeh

![متن جایگزین](000.png آدرس عکس)

حسابان
    • جز صحیح

Masih shirdel

بچه ها تابع هایی که جز صحیح دارن
      دامنه و برد رو چطوری باید محاسبه کنیم؟
      مثلا تابع هایی مثل این
      X²_1

+ x
      یکم بد شد ولی صورت ایکس به توان دو منهای یک
      مخرج ۲تا براکت ایکس بعلاوه ایکس
      @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا

حسابان
    • حسابان۱

Omid Moein

باسلام من تا چند روز پیش ویدئوهای آموزشی حسابان۱ را تماشا میکردم اما نمیدونم چرا حذف شدن لطفا من را راهنمایی کنید.ممنون

حسابان
    • قدرمطلقا😯😃

Fatemeh_Baghaee

سلاااام دوستان
      امیدوارم حال دلتون خوب باشه🌿
      ی زحمتی براتون داشتم😅
      لطفا این معادله قدر مطلقی رو به دو روش جبری و بااستفاده از ویژگی های قدر مطلق حل کنید
      ۲۰۲۰۱۱۲۱_۱۸۲۱۵۱.png
      ممنونم ازتون❤
      @دانش-آموزان-آلاء
      @ریاضیا
      @تجربیا
      @یازدهم

حسابان
    • جناب آقای ثابتی

Mohammad Amin Behzadi

با سلام و عرض ادب و احترام‌ خدمت جناب آقای استاد ثابتی. من الان پایه دوازدهم ریاضی هستم و از کلاس دهم تا حال فیلم های شمارا می دیدم و کتاب ها را جلو می بردم. انشاءالله همیشه سالم و تندرست و بسیار عالی زندگی کنید و موفقیت های بسیاری را در مسیر زندگی پشت سر بگذارید.بی نهایت از شما سپاس گزارم.

حسابان

راهنمای عضویت در انجمن آلاء

راهنمای فعالیت در انجمن آلاء

دنباله حسابی

حسابان
    6
    30
    104
    بارگذاری پست‌های بیش‌تر
    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
    • بیشترین رای ها
    پاسخ
    • پاسخ به موضوع
    وارد شوید تا پست بفرستید
    این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
    • Reza Pishroo
      Reza Pishroo آخرین ویرایش توسط انجام شده

در یک دنباله حسابی مجموع جملات با شماره فرد 135 و مجموع جملات با شماره زوج 150 میباشد؛جمله هفتم چند است؟

Amin-Mehraji Miss.Joker ramses kabir 3 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
      • ramses kabir
        ramses kabir یازدهم المپیادیا آخرین ویرایش توسط انجام شده

ببین سوال باید سقفش مشخص باشه
        و گرنه غیر این باشه همه ی جواب ها غیر قابل قبولن چون بی نهایت عدد فرد داریم که مجموعشون ۱۳۵ بشه

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
        • Mohammad M.
          Mohammad M. بچه های تجربی راه ابریشم @Reza Pishroo آخرین ویرایش توسط انجام شده

Reza Pishroo اگه جواب نه هست حداقل باید 20 30 تا جمله داشته باشه پس

• Miss.Joker
            Miss.Joker یازدهم @Reza Pishroo آخرین ویرایش توسط انجام شده

Reza Pishroo در دنباله حسابی گفته است:

Miss.Joker در دنباله حسابی گفته است:

Reza Pishroo پاسخنامه ندارهع؟

امتحان مدرسه بود

خستهع نباشن 😐💔 چ سوالی بود عاخه

• Reza Pishroo

اقای ثابتی مث همین سوالو حل کرد فقط اون تعداد جملاتش مشخص بود.

• Reza Pishroo
                Reza Pishroo @ramses kabir آخرین ویرایش توسط انجام شده

ramses kabir در دنباله حسابی گفته است:

Mohammad M. اره باید تعداد جملات مشخص باشه
                و ماکسیممی براش تعین کرده باشن

منم موافقم

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
                • ramses kabir
                  ramses kabir یازدهم المپیادیا @Mohammad M. آخرین ویرایش توسط انجام شده

Mohammad M. اره باید تعداد جملات مشخص باشه
                  و ماکسیممی براش تعین کرده باشن

Reza Pishroo 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
                  • Reza Pishroo
                    Reza Pishroo @Miss.Joker آخرین ویرایش توسط انجام شده

Miss.Joker در دنباله حسابی گفته است:

امتحان مدرسه بود

Miss.Joker 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                    • Miss.Joker

Reza Pishroo 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                      • Reza Pishroo

جواب میشه 9

Miss.Joker Mohammad M. 2 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                        • Mohammad M.
                          Mohammad M. بچه های تجربی راه ابریشم آخرین ویرایش توسط انجام شده

اطلاعات سوال کافی نیست باید تعداد جملات رو مشخص می‌کرد

ramses kabir 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
                          • Miss.Joker
                            Miss.Joker یازدهم @ramses kabir آخرین ویرایش توسط انجام شده

ramses kabir نمی‌دونم شاید درست میگی ولی توی هر n جمله ای هم این مجموع صدق نمیکنهع...یعنی نمیشه بگیم سقف ندارهع
                            و ما ی n جمله ای میخوایم که هم جمله هفتمو داشته باشه هم جمعش بشه همونی ک میخوایم...اینا شرایطین که میشه سقف تعیین نکرد براش

• ramses kabir
                              ramses kabir یازدهم المپیادیا @Miss.Joker آخرین ویرایش توسط انجام شده

Miss.Joker به هیچ وجه
                              چون اگه ما سقف جملات رو نداشته باشیم
                              همیشه یه عدد به مجموع جملات اضافه خواهد شد نمیدونم چطو برات توضیح بدم مثلا نگاه ما تعداد جملاتمون ثابت نیست درست
                              پس ما میتونیم به ازای هر n جمله ای جواب های گوناگونی بدست بیاریم که بازم قابل قبول نیستن چون سقف مشخص نیست

• Miss.Joker

ramses kabir خب سوال جوریه خودمون باید تعداد جملاتشو مشخص کنیم ک توی چ تعداد جملاتی این اتفاق میوفته و صدق میکنهع ب نطرم 😑💔

ramses kabir 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                                • ramses kabir

Miss.Joker ببین من میگم سوال باید ماکسیمم جملات رو مشخص کنه
                                  و گرنه اگ بخوایم ادامه بدیم هیچ وقت به جواب درست نخواهیم رسید اکی

• Miss.Joker
                                    Miss.Joker یازدهم @ramses kabir آخرین ویرایش توسط Miss.Joker انجام شده

ramses kabir در دنباله حسابی گفته است:

Miss.Joker نه دیه تو اگه بری اونی رو که من نوشتمو بخونی متوجه میشی که مجموع جملات فرد رو نوشتم ۱۳۵ و درسته و خواسته ی مسعله هم از ما همینه

خب شما اومدین همین شش تا جمله ای که در نظر گرفتی جمع جملات فردشو حساب کردی...تازه فقد جمله اول و سوم و پنجمو ، که بله اگ جمعشون بزنیم میشه همون ۱۳۵
                                    ولی شما جمله هفتمم ب دست اوردی ۶۵ مگ جمله هفتم فرد نیس؟ پس برای مجموع جملات فرد باید جمع زده بشه ولی شما اینکارو نکردین.
                                    اصن معادله رو بزاریم کنار ، همین جمله هفتم که با قدرنسبت پنج رو بدست اوردین بقیه جملات فردشم حساب کنیم ، جمله یک و سه و‌ پنج و هفت که جملات فرد مسعله ان و خواسته مسعله هم همینه ، رو جمع بزنین جواب ۱۳۵ نمیشه

• ramses kabir
                                      ramses kabir یازدهم المپیادیا @Reza Pishroo آخرین ویرایش توسط انجام شده

Reza Pishroo در دنباله حسابی گفته است:

در یک دنباله حسابی مجموع جملات با شماره فرد 135 و مجموع جملات با شماره زوج 150 میباشد؛جمله هفتم چند است؟

• ramses kabir

Miss.Joker نه دیه تو اگه بری اونی رو که من نوشتمو بخونی متوجه میشی که مجموع جملات فرد رو نوشتم ۱۳۵ و درسته و خواسته ی مسعله هم از ما همینه

• Miss.Joker

ramses kabir خب شما میگین جمله هفتم میشه ۶۵ با قدرنسبت ۵
                                          پس جملات پنجم و سوم ب ترتیب میشن ۵۵ و ۴۵ درسته؟ اگ حتی همین س جمله رو هم درنظر بگیریم جمعشون میشه ۱۳۵ عایا؟میشه ۱۶۵
                                          پس درست نیست اینم

• ramses kabir
                                            ramses kabir یازدهم المپیادیا @Miss.Joker آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شده

Miss.Joker سوال ایراد داره
                                            گفتم
                                            باید حداقل نسبتی چیزی بده مثلا بگه جملات فرد بیشتر یا کمترن و یا تعداد جملات رو بهمون بده
                                            منم ایراد داره کارم ولی
                                            با این حال جواب درسته و مجموع جملات فرد ما و جملات زوج ما همونی شدن که صورت سوال گفته
                                            ما اگه بخوایم با فرمول مجموع جملات بریم ۲ تا مجهول بدست میاد که دو مجهول باید حداقل دو معادله برا حلش داشته باشیم که اون وقت هم نداریم یکی از مجهولات تعداد جملاته و اون یکی دیگه a هایی که داریم و ما به ازای هر تعدادی میتونیم جواب های متفاوتی داشته باشیم
                                            مطمعنم این سوال ایراد داره و یا اینکه دوستمون یه جاییشو جا انداخته
                                            سوال ایراد داره از نظر من

• Miss.Joker

Reza Pishroo به نظر من دوتا جواب داره
                                              یکی a7=33 با تعداد ده جمله و قدرنسبت سه
                                              و a7=1 با تعداد سی جمله و قدرنسبت یک

• Miss.Joker

ramses kabir ولی شما مگه تعداد جمله هارو داشتین ک شش تا جمله درنظر گرفتین براش و بر اساس اون جوابشو بدست اوردین؟

• ramses kabir
                                                  ramses kabir یازدهم المپیادیا @Bitsy آخرین ویرایش توسط انجام شده

Bitsy ممنون زحمت کشیدی

• Bitsy
                                                    Bitsy تجربی یازدهم اخراج شده @ramses kabir آخرین ویرایش توسط انجام شده

ramses kabir
                                                    بله درسته منم اشتباه محاسباتی داشتم
                                                    ک dرو اشتباه ب دست اوردم وگرنه پاسخ همینه 🌈

ramses kabir 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
                                                    • ramses kabir
                                                      ramses kabir یازدهم المپیادیا آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شده

Bitsy
                                                      اینو بررسی کن ببین درسته دیه نه؟
                                                      شبه خوابم میاد بعضی وقتا خراب میکنم همچیو

Bitsy 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
                                                      • ramses kabir
                                                        ramses kabir یازدهم المپیادیا آخرین ویرایش توسط انجام شده

16025350705205969224313396719740.jpg
                                                        سلام ۳۰ هم یکی از جواب هاست😊

• ramses kabir
                                                          ramses kabir یازدهم المپیادیا @Amin-Mehraji آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شده

Amin-Mehraji جواب شما کاملا درسته و یه چیزی به نظرم در صورت سوال باید نسبت یا مثلا تعداد کل حالات رو گفته باشن و گرنه ما سه حالت برامون پیش میاد
                                                          یکی اینکه تعداد جملات زوج با فرد یکسان باشه
                                                          یکی اینکه فردا بیشتر باشن
                                                          و یکی اینکه تعداد زوج ها بیشتر از فرد ها باشن
                                                          که ما فقط میتونیم از طریق اولی به جواب برسیم که باید ۶۵ بشه
                                                          و یه چیز دیگه هم هست
                                                          مثلا ما میتونیم جمله های اولی رو زوجا بگیریم و جمله های دومی رو فردا بگیریم که اینم پاسخ ها رو متفاوت میکنه
                                                          16025347393676188640494837352135.jpg

Miss.Joker 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                                                          • Bitsy
                                                            Bitsy تجربی یازدهم اخراج شده @Reza Pishroo آخرین ویرایش توسط انجام شده

Reza Pishroo
                                                            سلام 45 میشه جواب؟

• Reza Pishroo
                                                              Reza Pishroo @Amin-Mehraji آخرین ویرایش توسط انجام شده

Amin-Mehraji در دنباله حسابی گفته است:

Reza Pishroo
                                                              65 میشه؟

نه

Bitsy 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                                                              • Amin-Mehraji
                                                                Amin-Mehraji @Reza Pishroo آخرین ویرایش توسط انجام شده

Reza Pishroo
                                                                65 میشه؟

Reza Pishroo ramses kabir 2 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
                                                                • 1 / 1
                                                                • First post
                                                                  Last post