سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید وقتتون رو میگیرم اگر در تستی بگه در آزمایش ایوری مخلوط شدن باکتری کپسول دار مرده و باکتری بدون کپسول زنده
این عبارت غلطه ؟
به خاطر اینکه نگفته عصاره باکتری کپسول دار یا اینکه مخلوط نشدن واقعا من فکر میکنم چون عصاره باکتری رو به باکتری بدون کپسول اضافه کرد میشه بهش گفت مخلوط؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
1.گفته در تخمدان یک نوزاد دختر 8 ماهه هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی...
با توجه به اینکه نوزان هست و به دنیا اومده فقط اووسیت اولیه رو در نظر بگیرم یا چون توی کتاب چیزی نگفته و سوال گفته هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی ، اووگونی رو هم در نظر بگیرم؟
2کراسینگ اوور با توجه به اینکه محتوای ژنی یاخته رو تغییر نمی دهد جهش محسوب نمیشه؟
3 چرا نمیتونیم بگیم هر هرم کلیه مجرایی انحصاری برای تخلیه به ساختار قیف مانند دارد؟
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام بچه ها
توی شکل بی کیفیت ۶ صفحه ی ۲۰ زیست دهم نشون داده دو تا غدد زیرزبانی و زیرآرواره ای به هم متصل اند از طریق یک مجرا
بعد نشون داده که زیرزبانی تعدادی مجرا داره به سمت دهان ولی من مجرایی برای زیر آرواره ای به سمت دهان نمیبینم
آیا میشه گفت غده ی زیر آرواره ای مجرا نداره؟
یا تو شکل نشون نداده و برای کنکور سوال نمیاد؟!
@همیار
@دوازدهم
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دانلود جزوات "Bio+" زیست شناسی
-
دانلود گفتار دو فصل اول کتاب دوازدهم (کیفیت اصلی)
برای دوستانی که مشکل داشتن برای دانلود .. (فایل بارگذاری شده حجم اصلی هستش و برخلاف قبلی اندکی کیفیت تصاویر بهتره)
فصل اول زیست دهم .. به زودی ..
-
سلام دوستان .. حال و احوال..؟ حدودا یک هفته قبل جزوه ای که برای راه ابریشم نوشته بودم همراه با فیلمی که جناب موقاری ظبط کرده بودن به رایگان تو پنلتون قرار گرفت .. منتها بعضی از بچه ها هنوز خبر ندارن از این موضوع .. این جزوه قرار بود مخصوص کسایی باشه که راه ابریشم رو تهیه کردن .. ولی آلا در طی حرکتی انسان دوستانه هم فیلم تدریس و هم خود جزوه رو به رایگان منتشر کرد .. من هم در زیر لینک های مربوط به دانلود جزوه و تماشای تدریس رو قرار می دم. حتماً برای جمع بندی پیله ها ازش استفاده کنید ..
پ.ن1: البته اون جزوه (پیله پلاس) ربطی به جزوات فعلیمون (Bio پلاس) نداره .. ولی همینجا قرار می دم که هرکی اومد سراغ Bio چشمش به پیله هم بیفته ..
پ.ن2: جزوه ای که من نوشتم و تحویل دادم و جزوه ای که آلا منتشر کرد حدودا دو درصد تفاوت دارن (از نظر قالب و نکات علمی) به همین دلیل لینک دانلود هر دو نوع جزوه رو قرار دادم .. (بخشی از نکات جزوه اولی حذف شده و اندکی هم اصلاح شده)
دانلود دانلود جزوه اولیه
لینک دانلود جزوه اصلاحی
لینک تماشای تدرس استاد از روی جزوه -
بعضیا می پرسن چرا خط کشیدی رو متن کتاب ..! خب متنی که نکته ای رو بیان نمی کنه و مفهومی هم نداره باید حذف بشه .. مطمئن باشید متن های نکته دار حذف نشدن ..! همین تصویر بالا رو ببینید 4 تا از سوالات بیخود بودن حذف کردم .. ولی یکیشون یه قید داشت مهمه و دیگری هم دسته بندی کرده که الکل سوخت زیستیه و مواد نفتی سوخت فسیلی .. (همچنین خط ها رو خیلی تیره نکردم .. اگه نگرانید می تونید یه دور روخوانی کنید ..
-
برای 100 زدن زیست شناسی به چی نیاز داریم ..؟
- هدفِ خوب
- تلاش
- تلاش
- تلاش
- تلاش
- تدریس های جناب موقاری (راه ابریشم یا صفر تا صد)
- جزوه های لقمه ای راه ابریشم
- کتاب درسی + نکات ریز (همون Bio پلاس خودمون!)
- تست های درجه یک!
دوستان در صورتی که راه ابریشم رو تهیه نکردید .. حداقل هر جور که شده به صورت حلال جزوه اش رو تهیه کنید. (Bio پلاس نکات جزوه راه ابریشم رو پوشش نمی ده)
-
ای وای بر من ..! یه مورد خیلی مهمی رو هم یادم رفت بگم .. علاوه بر موارد پایین جزوۀ "علوم پایه" جناب موقاری رو هم حتماً تهیه کنید ..! این جزوه ترکیبی بین سال های نهم تا یازدهم هست و بیشتر به نکات دسته بندی جانداران و گیاهان پرداخته .. خیلیی به کارِتون میاد ..
اگه قصد حمایت از آلا دارید از لینک زیر خرید کنید..
لینک خرید -
دانلود فصل اول کتاب دهم (کیفیت اصلی)
دوستان از این پس فایل ها رو فقط با کیفیت اصلی و آپلود شده خارج از محیط انجمن قرار می دم .. (حجم فایل مجاز برای آپلود تو خودِ انجمن کمه و خلاصه که دردسر می شه ..-_-!)
پ.ن: فصل اول دهم نکات خیلی بیشتری از موارد نوشته شده در Bio پلاس داره .. برای اینکه کل نکات رو باهم داشته باشید حتما جزوه های پیله پلاس و علوم پایه رو دانلود کنید ..
-
سلام دوستان .. ایام به کام .. تعدادی از دوستان حالا یا از انجمن یا از خارج فضای آلا خیلی از جزوات استقبال کردن (و این دلگرمی بود برای من و بقیه همگروهیامون که انشالله به مرور زمان به این پروژه می پیوندن) .. دیروز پیغامی دریافت کردم در خصوص اینکه متن نکات با فونت ریزی نوشته شده و هنگام پرینت کمی بد معلوم می شه و بعضی از هایلایت های قرمز رنگ هم بعد از پرینت تیره می افتادن و کلمات به خوبی معلوم نبود .. اول از همه خیلی معذرت می خوام از دوستان (واقعا حواسم نبود) .. ببخشید ..
جزواتی که تا حالا ارسال شده (به جز پیله پلاس) رو در قالب دو فایل دوباره اصلاح کردم .. فونت ها بزرگ تر شدن و هایلایت های قرمز هم با رنگ زرد تعویض شدن ..
لینک دانلود جزوه دهم
لینک دانلود جزوه دوازدهمفایل های بالا مناسب برای پرینت گرفتن هستن (موقع پرینت بگید براتون حاشیه بزنن که اگه خواستین سیم کنید مشکلی پیش نیاد.)
.........
بعضی از دوستان لطف کردن وقت آزاد خودشون رو به جمع آوری نکات و یا تایپ کردنشون اختصاص دادن .. و این کمک خیلی بزرگی بود برا من و پروژۀ بیو پلاس .. (اسامی این دوستان به میل خودشون بعدها ذکر خواهد شد.)قبلا بهتون گفته بودم این نکاتی که تو فایل های ویرایش شده نوشتیم همه نکات نیستن .. (بعضیا پرسیدن بقیش کی اضافه می شه) .. خدمتتون عارضم نکات تکمیلی تر و ریزبینانه تر در قالب فایل های جداگانه (جدای از فضای ویرایش کتاب) بعد تر براتون ارسال می شه .. فعلا با این نکات (که الحق نکات خوبی هستن) درس ها رو به خوبی یاد بگیرید .. به نکات اضافی هم خواهیم رسید .. (یکی از بچه های خفن انجمن قبول کرد که در این زمینه کمکمون کنه)
ببخشید امشب قصد داشتم فصل دوم زیست دهم رو براتون بفرستم ولی کلی کار ریخته سرم .. انشالله فردا یا پس فردا می رسه دستتون ..
موفق باشید ..
-
سلااااااااااااااااااام .. حالتون چطوره بچه ها .. برنامه هاتون به خوبی پیش می ره انشالله ..؟
در طی حرکتی خودجوش تصمیم گرفتم جزوات بیو پلاس رو برای خودم پرینت بگیرم ببینم چی می دیم دست بچه مردم .. (قطعا کیفیت هم در کنار نکات علمی برای ما خیلی مهمه ..) خلاصه که سورپرایز شدم ..! ) عالی بود ..
هم کیفیت رنگی و هم سیاه و سفید .. (متن ها اندازه بودن و تمامی کلمات هم معلوم) .. خلاصه که امیدوارم نهایت استفاده رو ببرید و واقعا به کارِتون بیاد ..راستی سورپرایز های خیلی خفنی هم در راهه .. (خدارو چه دیدی شاید خفن ترین مرد زیست ایران به پروژه هامون پیوست ..)
-
کسایی که علاقمند هستن یه جوری یه نخودی تو این آش بندازن حتما بهم بگید .. (چت به روی همه بازه) .. ما برای پروژه بیو پلاس و هر پروژه دیگری (مثل پیله پلاس یا کلید اختصاصی فرسنگ اول زیست) نیازمند دوستانی هستیم که بتونن در هفته حداقل یک ساعت زمان رو به تایپ، نکته برداری، تبلیغ آلا و جزواتمون یا هر کار دیگه ای که یه قدمی باشه در مسیر پیشرفت هر چه بیشتر زیست آلا یا سطح علمی دانش آموزان نیاز داریم ..
دوستانی که شرایطش رو دارن به Pv پیام بفرستن ..
ممنون ..
-
اگر بار گران بودیم و رفتیم .. اگر نامهربان بودیم و رفتیم ..
سلام دوستان .. خیلی خیلی متاسفم بابت این حرفم .. ولی مجبور شدیم به دلایلی (کنکور داریم!) فعلا برای امسال پروژه رو متوقف کنیم .. واقعیت اینکه من و بقیه بچه ها خودمون سال 1400 کنکور داریم و قطعا وقت برامون طلاست .. امیدوارم شما هم سال 1400 بترکونید (البته بچه ها بیوپلاس هم خیلی آمادنا .. مراقب باشید!) .. این تاپیک باقی می مونه تا سال بعد ببینم چه تصمیمی می گیریم .. (ولی واقعا حیف شد .. تا مرحله ای پیش رفتیم که خود آقای موقاری هم سعی داشتن کمکمون کنن ..) انشالله اگه عمری و انگیزه ای بود برای 1401 جبران می کنم ..
خدانگهدار ..