IMG_20241003_203339.jpg
IMG_20241003_203922.jpg
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
IMG_20241003_204209.jpg
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
رادیکال اعداد منفی
-
سال دهم فکر کنم .. Lool
-
تو داری می گی مثبت=منفی احمقانه تر از این هم نمی شه گفت .. (اندکی تفکر !
-
@BlAcK-Wo_oLF خیلی مخی بخدا
منم میدونم جواب معادله رو میگن ریشه
ینی چون به اون میگن ریشه به این نمیتونن بگن؟
-
@BlAcK-Wo_oLF در رادیکال اعداد منفی گفته است:
تو داری می گی مثبت=منفی احمقانه تر از این هم نمی شه گفت .. (اندکی تفکر !
توروخدا ترکیدم از خنده
کی گفته + = - ???
بنده خدا معلما چی میکشن -
دیگه خود دانی .. اگه سعی نکنی بفهمی سال بعد هم پشت کنکور می مونی .. چون سنت بیشتره به دونسته هات تکیه نکن ..
-
دیگه خود دانی .. اگه سعی نکنی بفهمی سال بعد هم پشت کنکور می مونی .. چون سنت بیشتره به دونسته هات تکیه نکن ..
تو این رفرنسو بده به من برم آتیشش بزنم
فقط بگو این جدول واسه کدوم از خدا بی خبریه
در ضمن من پزشکی سپاه دعوت شدم و کارامم انجام شده به غیر از اون دولتی هم هس
شمایی ک باید پشت کنکور دس پا بزنی جیگر
فقط توروخدا این جدول واسه کیه امروز برم سراغش -
آریان حیدرپور .. باز خود دانی
-
@BlAcK-Wo_oLF عقب افتاده تر از ایشون ندیدم اکثریت هم با من هم عقیده ان فقط اسم در کرده
بهش بگو تو جدولش یه تجدید نظری انجام بده -
دمت گرم
-
-
@BlAcK-Wo_oLF
ثبت نام کردی؟
کلاسشو؟ -
جدولش درسته .. برای کسایی که 100 می زنن .. من هم فقط خواستم از اشتباهت بر گردونمت .. خودت نخواستی .. دلیلی هم نمی بینم رو اشتباهت پافشاری کنم .. می رم به درس خودم می رسم .. فقط خواهشا روز اعلام نتایج سال بعد .. یه تاپیک بزن برسیم خدمتتون ..
-
ببین مثلا میگی
حالا رادیکال یعنی چی مثلا رادیکال ۴ عددی که در خودش ضرب بشه بشه ۴میشه دوحالا مثلا رادیکال ۴_ رو حساب کنی چه عددی تو خودش ضرب بشه بشه ۴- اصلا نداریم همچین عددی
عدد اگه منفی باشه در خودش ضرب بشه مثبت میشه مثبت باشه مثبت میشه
امیدوارم فهمیده باشین -
@BlAcK-Wo_oLF
بای
-
جدولش درسته .. برای کسایی که 100 می زنن .. من هم فقط خواستم از اشتباهت بر گردونمت .. خودت نخواستی .. دلیلی هم نمی بینم رو اشتباهت پافشاری کنم .. می رم به درس خودم می رسم .. فقط خواهشا روز اعلام نتایج سال بعد .. یه تاپیک بزن برسیم خدمتتون ..
عزیزه دل من 76 زدم شما برو ببینم با این چرتو پرتایی ک به خوردت میدن میتونی 100 بزنی؟ اونم کنکور 99
موفق باشی فقط بگم الان ک فرصتشو داری خودتو از این نادونا دور کن به جایی نمیرسوننت
سعی کن با عقلت استدلال کنی نه با جدول آریان حیدری -
Dr.Arian.M3p M143 دانش آموزان آلاء اخراج شدهreplied to Shadow Runner on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shadow Runner
قبول نشدی؟ -
Dr.Arian.M3p M143 جوابا اومده؟ اگه اومده بگید مام ببینیم شاید عقبیم
-
Dr.Arian.M3p M143 دانش آموزان آلاء اخراج شدهreplied to Shadow Runner on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shadow Runner
کجا اومده کنکوری بودی؟ -
Shadow Runnerreplied to Dr.Arian.M3p M143 on آخرین ویرایش توسط Shadow Runner انجام شده
Dr.Arian.M3p M143 والا شما میپرسی قبول نشدی؟ منم ب همون خاطر گفتم شاید نتایجو ب شما گفتن