IMG_20241003_203339.jpg
IMG_20241003_203922.jpg
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
IMG_20241003_204209.jpg
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
رادیکال اعداد منفی
-
محمدمهدی طاهری فک کنم رفتید
بحث خوبی بود
خوشحال شدم باهاتون بحث کردم
امید وارم جوابتو گرفته باشی
فعلا بای -
جذر یه عدد همیشه مثبته ..! ولی اگه زیر رادیکال مجهول داشتم به صورت قدر مطلق بیرون میاریم ..
-
علمای اهل دین .. مرسی که موجبات شادی و خنده ما رو فراهم کردید ..
قبول دارید دو طرف یه (=) مساوی هم هستن دیه ؟
خب رادیکال 9 که باید حتما یه عدد مثبت باشه وگرنه نمی شه .. پس چطور می گید رادیکال 9 مساوی منفی سه (اصلا 9 و 3 رو کاری ندارم) با این جمله می گید (مثبت مساوی منفی !!)
-
محمدمهدی طاهری یا امام زمان .. نه به خدا ایطوری نیست ..! آقا ریاضی کلا بخش هایی داره که ماسمال شده .. مثلا چطور ممکنه صف به توان صفر بشه یک ؟ بخیال این بحث ها .. شما فقط بدونید اگه زیر رادیکال عدد بود باید جذرش مثبت بیاد . برای مجهول مثبت و منفی می زاریم
-
Infinitie. A چون رادیکال ذاتاً زیرش باید مثبت باشه ..! و وقتی خود رادیکال مثبت مثبت نمی تونه منفی بیاد !
-
@BlAcK-Wo_oLF بله از اونجایی که شما ریاضی رو اختراع کردید درست میفرمایید
-
محمدمهدی طاهری خب تو اگه بهتر از من می فهمی برو کنکور 100 بزن .. مفهومی که داشتی به غلط به یکی دیگه می گفتی رو اصلاحش کردم .. اینجا نباید ایراد بگیری .. یاد بگیر و تست اشتباه نزن ..!!
-
@BlAcK-Wo_oLF بابا تو کل نظریات ریاضی ریدی با این جمله
میگه ماسمال شده -
محمدمهدی طاهری احترام انجمن رو نگه دارید ..
-
@BlAcK-Wo_oLF احترام به انجمن ریاضی دانان چی؟
جملت از 100 تا فحش بد تر بود -
محمدمهدی طاهری هر چی هست شما نباس روش تعصب داشته باشید .. که رادیکال مثبت و منفی می ده آره ؟ Xd
-
@BlAcK-Wo_oLF من اول اشتباه گفتم
ولی علت این که رادیکال مثبت میده
اینه که خود آدما به صورت یه قرارداد قبول کردن
نه اینکه زیر رادیکال چون مثبته پس جواب هم مثبته
اینجوری که تو میگی پی رادیکال-9 هم باید جواب داشته باشه -
محمدمهدی طاهری حرف من رو دقت نکردید گویا ..
-
@BlAcK-Wo_oLF
-
@BlAcK-Wo_oLF برای این که بفهمیم 2 ضرب در چه عددی شده باید بگیم 6تقسیم بر2
خب برا رادیکال هم باید بگیم کدوم عدد در خودش ضرب شده که شده عدد زیر رادیکال
ولی چون به صورت قراردادیه
فقط مثبت رو در نظر میگیریم -
Infinitie. A خب ۷ و -۷هردوجز ریشه های ۴۹ محسوب میشن و فقط عدد۷ هست ک بعنوان جذر۴۹حساب میشه
فک کنم شما ریشه وجذر رو قاطی کرد........... -
Infinitie. A
خو اگه زیر رادیکال منفی باشه جوابی نمیشه براش پیدا کرد.; مثلا "رادیکال منفی ۹" , الان تو یه عدد بهم بگو که اگه به توان ۲ برسه, بشه "منفی ۹". داریم??
اگه عددت منفی باشه میشه : منفی در منفی, مثبت!
اگه عددت مثبت باشه : مثبت در مثبت, مثبت!بنابراین رادیکال یک عدد منفی هیچ جواب حقیقی ندارد.
-
saad mollaei 0 خدا خیرت بده
منم همینو میگم -
Infinitie. A بچه ها ...
چرا خودتونو گيج ميكنيد