کمک برای منابع کنکور1400
-
سلام من کنکور99دادم و ممکنه قبول بشم ممکنه هم نشم
میخوام از الان برنامه ریزی کنم تا عقب نیوفتم
برای زیست شناسی غیر نشرالگو چی پیشنهاد دارین؟کسی جزوات نکته و تست ماز و ازمونهاش رو رفته؟راضیه؟
برای منابع زبان خارجه غیر از اناری چی پیشنهاد میکنین؟پارسال داشتم بدردم نخورد و اصلا نتونستم با این کتاب ارتباط برقرار کنم
ادبیات آرایه و دستورزبانم ضعیفه و با نشرالگو سختمه چیکار کنم کلاس ادبیات کجا برم؟درصد کنکور99 ام شده 45
چیکار کنم ادبیاتم قوی بشه
سوال مهم ترم اینه که منابعم اکثرا برای کنکور98 هستند باید برای کنکور1400سری کتاب جدید بخرم؟ -
سلام ..
برای زیست شناسی از جنبه آموزشی سه کتاب خیلی سبز .. برای بانک تست جامع زیست شناسی آی کیو ..
برای زبان باور کنید شهاب اناری به درد نمی خوره .. کتابش رو دارم تو تو قفسم تمومشم کردم ولی خوب نیست .. پیشنهاد می دم کتاب جامع خیلی سبز نوشته استاد کیاسالار رو بخرید ..
ادبیات برای تمرینات کتاب که خیلی هم مهمه سیر تا پیاز ها رو ببینید و برای مفاهیم تستی و بانک تست جامع آی کیو تهیه کنید ..
اره کتابامون تغییراتی داشتن ..!
-
-
سلام ..
برای زیست شناسی از جنبه آموزشی سه کتاب خیلی سبز .. برای بانک تست جامع زیست شناسی آی کیو ..
برای زبان باور کنید شهاب اناری به درد نمی خوره .. کتابش رو دارم تو تو قفسم تمومشم کردم ولی خوب نیست .. پیشنهاد می دم کتاب جامع خیلی سبز نوشته استاد کیاسالار رو بخرید ..
ادبیات برای تمرینات کتاب که خیلی هم مهمه سیر تا پیاز ها رو ببینید و برای مفاهیم تستی و بانک تست جامع آی کیو تهیه کنید ..
اره کتابامون تغییراتی داشتن ..!
-
@BlAcK-Wo_oLF
ممنونم
منم امسال کلاس زبان رفتم و شهاب اناری یکم خوندم هر چی خوندم نتونستم با تستها ارتباط برقرار بکنم
زیست شناسی آی کیو خوبه ؟شنیدم غلط غلمی زیاد داره
کتابها در چه حد تغییر کردند اخه سختمه هزینه کنم جدید بخرمیسنا من جامع چاپ پارسال رو خریدم .. از نظر علمی یه جاها اشکال داشت .. برای چاپ امسالشم خریدم تعداد تست هاش 100 تا کم شده و فکر می کنم اصلاح کرده باشن ..
-
یسنا من جامع چاپ پارسال رو خریدم .. از نظر علمی یه جاها اشکال داشت .. برای چاپ امسالشم خریدم تعداد تست هاش 100 تا کم شده و فکر می کنم اصلاح کرده باشن ..
-
یسنا عوض شده .. شکل کرگدن نیست رو جلدش .. اطلاعاتش رو هم می گم کامل چک نکردم ولی احتمال زیاد درست شده ..
-
یسنا عوض شده .. شکل کرگدن نیست رو جلدش .. اطلاعاتش رو هم می گم کامل چک نکردم ولی احتمال زیاد درست شده ..
-
@BlAcK-Wo_oLF در کمک برای منابع کنکور1400 گفته است:
جزوات ماز را امتحان نکردین؟یا راه ابریشم آلا رو؟
یسنا امسال که راه ابریشم و خودم داریم می ترکونیم .. کلاً ماز رو بیخیال ..! از کتاب های ویرایش شده Bio پلاس استفاده کنید ..!
-
یسنا انتشارات خودم ..! مطابق با راه ابریشم هم پیش می ریم ..!-_- به خدا شوخی نمی کنم تا الان که خداروشکر بچه ها راضی بودن .. شما
-
یسنا انتشارات خودم ..! مطابق با راه ابریشم هم پیش می ریم ..!-_- به خدا شوخی نمی کنم تا الان که خداروشکر بچه ها راضی بودن .. شما
@BlAcK-Wo_oLF
برای 100 زدن زیست شناسی به چی نیاز داریم ..؟
هدفِ خوب
تلاش
تلاش
تلاش
تلاش
تدریس های جناب موقاری (راه ابریشم یا صفر تا صد)
جزوه های لقمه ای راه ابریشم
کتاب درسی + نکات ریز (همون Bio پلاس خودمون!)
تست های درجه یک!
دوستان در صورتی که راه ابریشم رو تهیه نکردید .. حداقل هر جور که شده به صورت حلال جزوه اش رو تهیه کنید. (Bio پلاس نکات جزوه راه ابریشم رو پوشش نمی ده) -
ای وای بر من ..! یه مورد خیلی مهمی رو هم یادم رفت بگم .. علاوه بر موارد پایین جزوۀ "علوم پایه" جناب موقاری رو هم حتماً تهیه کنید ..! این جزوه ترکیبی بین سال های نهم تا یازدهم هست و بیشتر به نکات دسته بندی جانداران و گیاهان پرداخته .. خیلیی به کارِتون میاد ..
اگه قصد حمایت از آلا دارید از لینک زیر خرید کنید..
لینک خریددر غیر اینصورت فکر می کنم جناب موقاری خودشون با رضایت خودشون فایلش رو تو یکی از کانال های تلگرامی قرار داده باشن .. از خود آلا پیگیر بشید ..
-
@BlAcK-Wo_oLF
برای 100 زدن زیست شناسی به چی نیاز داریم ..؟
هدفِ خوب
تلاش
تلاش
تلاش
تلاش
تدریس های جناب موقاری (راه ابریشم یا صفر تا صد)
جزوه های لقمه ای راه ابریشم
کتاب درسی + نکات ریز (همون Bio پلاس خودمون!)
تست های درجه یک!
دوستان در صورتی که راه ابریشم رو تهیه نکردید .. حداقل هر جور که شده به صورت حلال جزوه اش رو تهیه کنید. (Bio پلاس نکات جزوه راه ابریشم رو پوشش نمی ده) -
این 2 تا پست رو امروز نوشتم .. به نظرم اگه کسی با این برنامه ها پیش بیاد و چیز هایی که نوشتم رو تهیه کنه قطعا می تونه زیست رو 100 بزنه ..
-
-
انشالله که قبول می شید .. ولی اگه خدایی ناکرده نشد .. حتما تهیه کنید .. راه ابریشم زیست فوق العاده داره پیش می ره ..