ریاضی_ کمک_فوری
-
Shadow Runner میشه بگید این چجوریه؟
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSetayesh H1382 ببخشید اون اشتباه شده
گفته عمود پس باید شیب هاشون قرینه معکوس هم باشه
صبر کنید بفرستم -
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shadow Runner ستایش موقع نوشتن این سوال توی معادله y=ax+b بایدa اولیو که سه ام دوم هست رو با aدومی که ام منهای یک هست جمع بزنی و مساوی منفی یک قرار بدی تا جواب صحیح به دست بیاد.جواب آخرش چهار پنجمه فکر کنم
-
سلام بچه ها! روزتون بخیر.
کسی میتونه تو چندتا سوال ریاضی ۱۱ تجربی کمکم کنه؟!
یعنی وقت داره؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSetayesh H1382 کدوم سوالا مونده؟
-
Setayesh H1382 کدوم سوالا مونده؟
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin dastyari 0 فکر کنم از سه به بعد مونده
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Shadow Runner ستایش موقع نوشتن این سوال توی معادله y=ax+b بایدa اولیو که سه ام دوم هست رو با aدومی که ام منهای یک هست جمع بزنی و مساوی منفی یک قرار بدی تا جواب صحیح به دست بیاد.جواب آخرش چهار پنجمه فکر کنم
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Behnaz-Hajizadeh در ریاضی_ کمک_فوری گفته است:
نه باید ضرب کنید و مساوی 1- قرار بدید که چون دلتاش منفیه جواب نداره
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Behnaz-Hajizadeh ستایش جان من بلد نیستم عکس بفرستم واسه همین توضیح میدم
نمیدونم میفهمی یا نه -
@Behnaz-Hajizadeh در ریاضی_ کمک_فوری گفته است:
نه باید ضرب کنید و مساوی 1- قرار بدید که چون دلتاش منفیه جواب نداره
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShadow Runner آره آره ببخشید یادم رف
-
@Behnaz-Hajizadeh ستایش جان من بلد نیستم عکس بفرستم واسه همین توضیح میدم
نمیدونم میفهمی یا نهنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Behnaz-Hajizadeh همین ک داری کمکم میکنی واقعا داری درحقم لطف میکنی.... ی دنیا ممنون
️
-
@Behnaz-Hajizadeh همین ک داری کمکم میکنی واقعا داری درحقم لطف میکنی.... ی دنیا ممنون
️
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSetayesh H1382 عزیزی
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shadow Runner میشه اینو توضیح بدید)تایپ کنید( ک چیکار کردید؟
اگ زحمتی نیست ببخشید -
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اگ زحمتی نیست ببخشیدنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSetayesh H1382 همونی که من توضیح دادم
a اولی و دومی رو درهم ضرب میکنی و مساوی منفی یک قرار میدی.a اولی ۳m دوم هست و a دومی m-1 هستش -
اگ زحمتی نیست ببخشیدنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSetayesh H1382 در ریاضی_ کمک_فوری گفته است:
اگ زحمتی نیست ببخشیدبله
ببینید وقتی دو خط بخوان عمود باشن باید شیب هاشون قرینه معکوسه هم باشه
ینی باید ضرب شیب هاشون برابر 1- بشه
پس ضربشونو مساوی 1- قرار میدیم و معادله رو حل میکنیم -
Setayesh H1382 همونی که من توضیح دادم
a اولی و دومی رو درهم ضرب میکنی و مساوی منفی یک قرار میدی.a اولی ۳m دوم هست و a دومی m-1 هستشنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Behnaz-Hajizadeh در ریاضی_ کمک_فوری گفته است:
a اولی و دومی رو درهم ضرب میکنی و مساوی منفی یک قرار میدی.a اولی ۳m دوم هست و a دومی m-1 هستشولی جسارتا شما گفتی باید جمع بزنن در صورتی که باید ضرب کنن
-
اگ زحمتی نیست ببخشیددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@Behnaz-Hajizadeh در ریاضی_ کمک_فوری گفته است:
a اولی و دومی رو درهم ضرب میکنی و مساوی منفی یک قرار میدی.a اولی ۳m دوم هست و a دومی m-1 هستشولی جسارتا شما گفتی باید جمع بزنن در صورتی که باید ضرب کنن
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShadow Runner بعدا که معذرت خواستم و گفتم که اونجاشو اشتباه گفتم؟!
-
Setayesh H1382 در ریاضی_ کمک_فوری گفته است:
اگ زحمتی نیست ببخشیدبله
ببینید وقتی دو خط بخوان عمود باشن باید شیب هاشون قرینه معکوسه هم باشه
ینی باید ضرب شیب هاشون برابر 1- بشه
پس ضربشونو مساوی 1- قرار میدیم و معادله رو حل میکنیمنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShadow Runner آها ممنون
-
Shadow Runner بعدا که معذرت خواستم و گفتم که اونجاشو اشتباه گفتم؟!
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Behnaz-Hajizadeh ببخشید ندیدم