کارگاه تست گفتار ۱ فصل ۲ زیست یازدهم
-
سلام
در رابطه با قسمت د تست ۳
جمله کتاب صفحه ۲۰ : فشرده شدن این پوشش ، رشته دارینه را تحت فشار قرار میدهد و در آن تغییر شکل ایجاد میکند .
خب الان تو این جمله ، "آن" ضمیر مربوط به دندریت نیست؟ به این معنا که باعث تغییر شکل دندریت میشه و تغییر شکل دندریت به معنای تغییر شکل نورون هست و قسمت د سوال هم درست میشهطبق تدریس و شکل کتاب ، نورون تغییری نمیکنه و جواب تست همون گزینه ۳ میشه اما این متن کتاب یکم گیج کنندس
لطفا یکم توضیح بدید -
-
سلام
در رابطه با قسمت د تست ۳
جمله کتاب صفحه ۲۰ : فشرده شدن این پوشش ، رشته دارینه را تحت فشار قرار میدهد و در آن تغییر شکل ایجاد میکند .
خب الان تو این جمله ، "آن" ضمیر مربوط به دندریت نیست؟ به این معنا که باعث تغییر شکل دندریت میشه و تغییر شکل دندریت به معنای تغییر شکل نورون هست و قسمت د سوال هم درست میشهطبق تدریس و شکل کتاب ، نورون تغییری نمیکنه و جواب تست همون گزینه ۳ میشه اما این متن کتاب یکم گیج کنندس
لطفا یکم توضیح بدید -
Mahsa N سلام
مگه گیرنده فشار همون انتهای دندریت نیست
پس اگه تغییر پتانسیل توی دندریت رخ بده (که میده) پس توی گیرنده هم تغییر پتانسیل داریم و عبارت به نظر من درسته ولی تو روی سوال گفته شده کدوم درست نیست ها -
Mahsa N سلام
مگه گیرنده فشار همون انتهای دندریت نیست
پس اگه تغییر پتانسیل توی دندریت رخ بده (که میده) پس توی گیرنده هم تغییر پتانسیل داریم و عبارت به نظر من درسته ولی تو روی سوال گفته شده کدوم درست نیست ها -
Mahsa N اهان ببین خوب گفته تغییر شکل نورون نگفته که پوشش اطراف ما تغییر شکل نورون نداریم که اونجا
-
Mahdi Tab
لطف کن و جمله منو بخون دوباره
گفتم طبق تدریس و شکل کتاب این درسته چون شکل نورون تغییری نمیکنه اما متن کتاب یجوری نیست؟ -
Mahsa N خوب این «آن» توی صفحه ۲۰ پوشش اطراف انتهای دندریت هست و تغییر در اون پوشش ایجاد میشه البته شاید توی کتاب هم منظور از تغییر ایجاد پتانسیل عمل بوده که باعث تغییر در شکل کانال های دریچه دار می شود