عقب افتادن شدید تو درس زیست
-
Setayesh 1610 اگه اینجوریه ولش کن پس نمره کجا به درد خورده که حالا بخوره اونم یازدهم
اگه من جا تو بودم سر کلاساشم فقط ی حاضری میزدم
mahla bpz معدلم چی پس
وگرنه همین کارو میکردم
حداقل از این سردرگمی بیرون میومدم -
Setayesh 1610 اگه اینجوریه ولش کن پس نمره کجا به درد خورده که حالا بخوره اونم یازدهم
اگه من جا تو بودم سر کلاساشم فقط ی حاضری میزدم
mahla bpz مدرسه رو کامل ول کردن ادم رو بی برنامه تر میکنه به نظرم یه نیم نگاهی ادم به مدرسش داشته باشه خوبه
-
mahla bpz مدرسه رو کامل ول کردن ادم رو بی برنامه تر میکنه به نظرم یه نیم نگاهی ادم به مدرسش داشته باشه خوبه
بیک آقا نوین مدرسه داریم تا مدرسه
-
mahla bpz معدلم چی پس
وگرنه همین کارو میکردم
حداقل از این سردرگمی بیرون میومدمSetayesh 1610 اگه معدل میخوای که باید بشینی درس بیخودیام بخونی به نظرم کمتر رو معدل فوکوس کن وقتی بری دانشگاه نه میگن کجا درس میخونده نه میگن معدلش چند بوده نه میگن شاگرد چندم بوده بنداز دور این حرفارو تو هدف نهاییت کنکورته بعضی موقعت من به خودم میگم کاش اصلا مدرسه ما بیخیال بود خودم هر وقت دوس داشتم درس میخوندم ...
-
Setayesh 1610 بله درسته ولی در هر صورت به برنامه مدرسه یه نظر داشته باشید . روخوانی کتاب توسط دبیرتون می تونه یه پیش نیازه خوب برای نگاه کردن به فیلمای استاد موقاری باشه
-
بیک آقا نوین من نمیگم ول کنه که میگم خیلی رو تشریحی خوندن تمرکز نکنه برا نمره چون به درد نمیخوره برا کنکور
-
سلام بچه ها خسته نباشید
بچه ها من زیست تازه گفتار اول فصل اول رو دیدم یعنی تا الان فقط هشت جلسه رو دیدم چون اصلا حوصله درس خوندن نداشتم فقط هم تو درس زیست دچار مشکل شدم.10جلسه مونده تا تموم شه فصل اول ولی الان من حدودا یه فصل عقبم.کسی هست همچین مشکلی براش پیش اومده باشه؟الان روزی چقدر بخونم تا بتونم برسم به درس ها.از یه طرفی هم نمیشه تمام وقت رو صرف زیست کرد بقیه درس ها هم هست.لطفا کمکم کنین ممنون -
Setayesh 1610 اگه معدل میخوای که باید بشینی درس بیخودیام بخونی به نظرم کمتر رو معدل فوکوس کن وقتی بری دانشگاه نه میگن کجا درس میخونده نه میگن معدلش چند بوده نه میگن شاگرد چندم بوده بنداز دور این حرفارو تو هدف نهاییت کنکورته بعضی موقعت من به خودم میگم کاش اصلا مدرسه ما بیخیال بود خودم هر وقت دوس داشتم درس میخوندم ...
mahla bpz نمیدونم والا
جالبه ک نه مجازی هم شدن بیکار ک میشن تند تند درس میدن🥺
-
بچه ها چطور میشه سرعت مطالعه رو بالا برد من هر فیلم رو یک ساعت طولش میدم اما باید کمتر بشه این تایم نظرتون چیه؟
Amir 6 چجوری ۱ ساعت طول میکشه؟؟؟؟
-
Setayesh 1610 بله درسته ولی در هر صورت به برنامه مدرسه یه نظر داشته باشید . روخوانی کتاب توسط دبیرتون می تونه یه پیش نیازه خوب برای نگاه کردن به فیلمای استاد موقاری باشه
-
mahla bpz نمیدونم والا
Setayesh 1610
بهترین راه اینه که سرعتت رو بیشتر کنی و تایم مدرست رو با تایم استاد موقاری یکی کنی که اگه امتحان هم گرفت راحت جواب بدی منم میخوام همین کارو کنم -
mahla bpz نمیدونم والا
Setayesh 1610 ماهم همینجوریم
فقط میرسیم سر کلاسا باشیم و بعدش جزوه بنویسیم یعنی عملا در روز دوبار میریم مدرسه
-
بیک آقا نوین من نمیگم ول کنه که میگم خیلی رو تشریحی خوندن تمرکز نکنه برا نمره چون به درد نمیخوره برا کنکور
mahla bpz اگر در پایه یازدهم تحصیل می کنید نیم نگاهی به تشریحی داشته باشید بد نیس
-
Amir 6 سلام خوبید ؟ اول اینکه حوصله به خرج بده و نگران نباش . اگه نظر من رو بخای بدونی می تونی روزی 2 ساعت برای زیست وقت بزاری اون وقت 5 روزه فصل 1 تموم میشه . هر جلسه رو انگار تو یک ساعت نگاه میکنی
بیک آقا نوین
آره خب اما باز هم عقب میوفتم متاسفانه روزی3تا ویدئو فکر میکنم مفید باشه -
Amir 6 چجوری ۱ ساعت طول میکشه؟؟؟؟
Setayesh 1610
با نکات و همه اینا میشه یک ساعت -
Setayesh 1610
بهترین راه اینه که سرعتت رو بیشتر کنی و تایم مدرست رو با تایم استاد موقاری یکی کنی که اگه امتحان هم گرفت راحت جواب بدی منم میخوام همین کارو کنمAmir 6 خب اونموقع فقط باید بشینم زیست بخونم
بقیه درسا چی؟
اونم با این حجم از عقب موندن از تدریس دبیر -
Setayesh 1610 ماهم همینجوریم
فقط میرسیم سر کلاسا باشیم و بعدش جزوه بنویسیم یعنی عملا در روز دوبار میریم مدرسه
mahla bpz دقیقا بریم مدرسه خیلی بهتره
-
Amir 6 خب اونموقع فقط باید بشینم زیست بخونم
بقیه درسا چی؟
اونم با این حجم از عقب موندن از تدریس دبیرSetayesh 1610
روزی3تا بخونی جمع میشه فکر کنم اما من دنبال راهم چطوری سرعتم رو ببرم بالا -
Amir 6 خب اونموقع فقط باید بشینم زیست بخونم
بقیه درسا چی؟
اونم با این حجم از عقب موندن از تدریس دبیرSetayesh 1610 من خودم روزی یکی یا دوتا بسته به تایمم میبینم با نوشتن جزوه ش و تا حدودی تست از همون مبحث اگه وقت بشه
-
Setayesh 1610
بهترین راه اینه که سرعتت رو بیشتر کنی و تایم مدرست رو با تایم استاد موقاری یکی کنی که اگه امتحان هم گرفت راحت جواب بدی منم میخوام همین کارو کنمAmir 6 شما میتونید حتی با استاد از مدرسه جلوتر هم بزنید ولی استاد یازدهم رو واقعا کامل درس دادن فقط برای هر فیلم قشنگ وقت کذاشته بشه یه نتیجه عالی بدست میاد