IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
صحبت های دکتر اشکان هاشمی راجع ب چاپ جدید نشرالگو
-
دوستان عزيز:
من ميدانم كه كتابها و كلا زندگي در كشور ما بسيار هزينه بر شده است . وقتي اين سوْال را از من ميپرسيد من را براي پاسخ دادن وارد يك دوگانگي بزرگ ميكنيد
دوستان عزيزمهر سال كتاب درسي تغييرات جزيي ميكند و چون اغلب تستهاي كتاب ما تركيبي است خب همين تغييرات كوچك يك كلمه اي باعث غلط شدن تست پارسال ميشود و جالب اين است كه شما بدون توجه به اين موضوع چون كتاب درسي جديد را به همراه الگو قديمي ميخوانيد فكر ميكنيد الگو اشتباه نوشته است .
مثلا : از پارسال اضافه شد:
١) (اغلب )سلولهاي اسكلرانشيمي چوبي شده ميميرند و همين ( اغلب )كافي بود تا بالاي ٣٠ تست در چاپ جديد تغيير كند
٢) محل ساخت أسيد كراسولاسه را از واكوئل در كتاب ٩٣ برداشت و نوشت محل ذخيره
و باعث تغيير در بالاي ٥٠ تست تركيبي شددر كتاب چاپ ٩٥
نوشته تراژني بايد بين گونه متفاوت باشد ولي قبلا در كنكور سال ٩٠ امده كه از انسان به انسان هم تراژني است و من با اين ايده طراح كلي تست طرح كرده بودم كه امسال عوض شديا از امسال محل تنفس هوازي در باكتريها را علاوه بر غشا قسمتي را در سيتوپلاسم نيز اورده است و بالاي ٤٠ تست را من در اين مورد كه چشمم ديد ويرايش كردم
يا اينكه به دلايلي از امسال سوالات سنجش را حذف و قلم چي را اضافه كرده امحالا خودتان كار سخت من را حساب كنيد كه بايد در بين بالاي ٢٠٠٠٠ تست بگردم و انها كه اين نكات را داشته اند را عوض كنم كه البته مطمئنن برخي ازچشم من افتاده است كه به كمك شما در هر چاپ ويرايش ميكنم .
در اخر دوست عزيز هدف من فقط كمك به شماست و اين را با دادن دي وي دي ها ان شاء الله تكميل ميكنم تا با خيال راحت تاليف كتاب دهم را به اتمام برسانم .
ممنون از لطف شما
من نيازمند كمك شما در ويرايش هستم و همانطور كه اول كتابها گفتم
گل بي عيب خداست و همه ما به هم محتاجيمدوستدار شما
اشكان هاشمي -
برنامه كانال زيست تا جمعه ١٦مهر ماه
١) پيش دانشگاهي :از الگو تا پايان تستهاي صفحه ٢٨ (اخر ژنهاي گسسته) و معادل انها از كتاب درسي
٢)زيست ١(سال دوم) تا اخر فصل ٢ از الگو و كتاب درسينكته : ميتوانيد تستها را ابتدا فرد ها را بزنيد و تحليل كنيد و وقتي كل سر فصل راتمام كرديد بعد در دو روز تستهاي زوج را بزنيد
نكته: تحليل تست از زدن تست مهمتر است و لطفا نكات خوب پاسخنامه را در دفترچه اي يادداشت كنيد
نكته: نيازي نيست تستهاي تاليفي را در زمان بزنيد ولي تستهاي كنكورهاي ازمايشي و سراسري را در زمان و بعد از كامل شدن تستهاي تاليفي هر فصل بزنيد
نكته : كتابهاي الگو تغيير ٢٥ درصدي نسبت به پارسال داشته است در صورت مقدور بودن مالي قديمي ها را تغيير دهيد
-
احتراما”به اطلاع ناشران محترم آموزشی می رساند ، درطی تماس تلفنی مسئول دایره ی حقوقی شرکت تعاونی سنجش ، آقای فراهانی با مدیرمسئول انجمن فرهنگی ناشران آموزشی و مذاکر ات انجام شده ی مابین ، آن مسئول حقوقی شرکت تعاونی سنجش متذکرشد از ناشرانی که از سوالات آزمونهای شرکت تعاونی سنجش درکتب آموزشی خود با ذکر منبع یا عدم ذکرآن استفاده نمایند شکایت قانونی به عمل خواهد آمد .
مدیرمسئول انجمن فرهنگی ناشران آموزشی آقای فراهانی را متقاعد کرد تا نسبت به استفاده ازسوالات آزمون آن شرکت درکتب کمک آموزشی درقبل از سال ۹۵ برخورد قانونی صورت نگیرد. اما ناشران محترم بدانند درصورت استفاده از سئوالات آزمون آن شرکت درکتب آموزشی خود ازسال ۹۵ و بعد از آن موجب اقدام قانونی از طرف دایره ی حقوقی شرکت تعاونی سنجش خواهد شد .
با تشکر- علی امین صادقیه رئیس هیات مدیره انجمن فرهنگی ناشران آموزشی
-
moh1377 در صحبت های دکتر اشکان هاشمی راجع ب چاپ جدید نشرالگو گفته است:
احتراما”به اطلاع ناشران محترم آموزشی می رساند ، درطی تماس تلفنی مسئول دایره ی حقوقی شرکت تعاونی سنجش ، آقای فراهانی با مدیرمسئول انجمن فرهنگی ناشران آموزشی و مذاکر ات انجام شده ی مابین ، آن مسئول حقوقی شرکت تعاونی سنجش متذکرشد از ناشرانی که از سوالات آزمونهای شرکت تعاونی سنجش درکتب آموزشی خود با ذکر منبع یا عدم ذکرآن استفاده نمایند شکایت قانونی به عمل خواهد آمد .
مدیرمسئول انجمن فرهنگی ناشران آموزشی آقای فراهانی را متقاعد کرد تا نسبت به استفاده ازسوالات آزمون آن شرکت درکتب کمک آموزشی درقبل از سال ۹۵ برخورد قانونی صورت نگیرد. اما ناشران محترم بدانند درصورت استفاده از سئوالات آزمون آن شرکت درکتب آموزشی خود ازسال ۹۵ و بعد از آن موجب اقدام قانونی از طرف دایره ی حقوقی شرکت تعاونی سنجش خواهد شد .
با تشکر- علی امین صادقیه رئیس هیات مدیره انجمن فرهنگی ناشران آموزشی
چرا؟؟؟؟
مگه چی میشه سوالاشون باشه؟؟؟ -
سوال یکی از بچه ها ---> سلام استاد.خسته نباشید.
میخواستم بدونم کتب درسی زیست 1و2و3 برای کنکور 96 نسبت به کنکور 95 تغیراتی داشته یا خیر؟!
و اگه تغییراتی داشته نیازی هست که ما پشت کنکوریها کتابهای درسی چاپ سالهای مربوطه را خریداری کنیم؟جواب دکتر ----> بله قطعا نياز است