7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
بچه ها تست هایی که خودتون طرح میکنید رو بزارید ( فصل ۱ و۲و ۳زیست سال دوم )
-
سلام به همه ی بچه های گل آلا
بچه ها تو این تاپیک تست هایی رو که خودتون از فصل ۱ و ۲و۳ زیست سال دوم طرح کردید رو بزارید و تحلیل کنید اینجا نظر دادن و بحث کردن ( البته بحث رو تست ها ) آزاده و اشکال نداره
یا علی ...
@دانش-آموزان-آلاءراستی به نظر من همه بچه ها راس ساعت ۱۱ شب انلاین باشند باهم تست تحلیل کنیم .
فک کنم بیشتر بچه ها ساعت ۱۱ به بعد درسی نمیخونن و وقتشون ازاده . و به نظرم ساعت ۱۱ شب بهتر باشه
من خودم ساعت ۱۱ شب میام -
تست شماره 1
کدام گزینه درست میباشد ؟
۱. گالاکتوز منوساکاریدی است که از هیدرولیز پروتین شیر حاصل میشود
۲ . مونوساکاریدی که در مایع منی وجود دارد یکی از اجزای سازنده قند مالتوز است
۳ . مونوساکاریدی که از سد خونی مغزی عبور میکند از لوله خمیده نزدیک با انتقال فعال بازجذب میشد
۴ . دی ساکاریدها همگی نقش انرژی زایی دارند که از روده جذب میشود -
تحلیل تست
گالاکتوز مونوساکاریدی است که از تجزیه قند شیر حاصل میشو نه پروتیین شیر
توجه کنید که پرتیین شیر کازیین میباشد
گزینه ۲: مونوساکاریدی که در مایع منی وجود دارد همون فروکتوز میباشد که یکی از اجزای سازنده ی قند ساکارز میبازد نه مالتوز
گزنه ۳ کامل جمله درسته
مونوساکاریدی که از سد خونی و مغزی عبور میکند همون گلوکز هست
گزینه ۴ دی ساکارید ها همگی نقش انرژی زایی دارند که در روده جذب نمیشوند -
کدام گزینه درست میباشد ؟!
۱: پلیمری انشعاب دار حاصل اتصال سست مونمرهای گلوکزی فقط قند ذخیره ای جانوران محسوب میشود
۲ : مولکولی بسیار درشتی با شاخه های جانبی فراوان در بدن ما فقط در سلول های ماهیچه ای ذخیره میشود
۳دیواره سلولی تاژکداران چرخان از پلیمری خطی حاصل اتصال محکم مونومرهای گلوکز و سیلیس میباشد
۴: بیشترین ترکیب آلی طبیعت فقط دارای نقش ساختاری میباشد . -
-
@پروفسور در بچه ها تست هایی که خودتون طرح میکنید رو بزارید ( فصل ۱ و۲و ۳زیست سال دوم ) گفته است:
گزینه ۳ درسته
پلیمر خطی حاصل اتصال محکم مونومر های گلوکز هوم سلولز است
و دیوارهسلولی تاژکدارن چرخان از سلولز و سیلیس ساخته شده استقید داره ها
اغلب اینطورین -
@پروفسور در بچه ها تست هایی که خودتون طرح میکنید رو بزارید ( فصل ۱ و۲و ۳زیست سال دوم ) گفته است:
جواب گزینه سه شد
و اما گزینه ۴
بیشترین ترکیب الی طبیعت سلولز میباشد که علاوه بر نقش ساختاری نقش تغذیه ای هم داردتغذیه ای بر میگرده به همون فیبریل ؟
-
zahra1303
تغدیه ای بودن سلولز در صورت وجود انزیم هیدرولیز کننده سلولز میباشد
که در برخی از باکتری ها و بعضی از تاژک داران جانور مانند وجود دارند
منظورم از تغذیه ای بودن سلولز همین بودخب حالا میتونیم راجع ب الیاف یا فیبر هم اینطوری بگیم یا ن ؟
-
zahra1303 در بچه ها تست هایی که خودتون طرح میکنید رو بزارید ( فصل ۱ و۲و ۳زیست سال دوم ) گفته است:
از کجا میدونین اتصال سست و محکم بین کدوم مونومر هاست ؟
نکتشو از یه کتابی خوندم
اتصال بین منومر های گلوکز در گلیکوژن سسته
و اتصال بین مونومر های گلوکز محکم است
دلیلش اینه البته با منطق خودم
شما با استاد پازوکی این مبحث رو خونید ؟
ایشو تو بحث اسید های چرب سیر شده گفتند که اگه پیوندی خطی باشه اتصال بیشون قویه
و گلیکوژن یک پلیمری اشعاب دار است و سلولز یک پلیمری خطی
پس اتصال بین مونومر های سلولز به علت خطی بودنش قویه
و اتصال بین مونمر های گلیکوژن به علت منشعب بونش سست است -
zahra1303 در بچه ها تست هایی که خودتون طرح میکنید رو بزارید ( فصل ۱ و۲و ۳زیست سال دوم ) گفته است:
zahra1303
تغدیه ای بودن سلولز در صورت وجود انزیم هیدرولیز کننده سلولز میباشد
که در برخی از باکتری ها و بعضی از تاژک داران جانور مانند وجود دارند
منظورم از تغذیه ای بودن سلولز همین بودخب حالا میتونیم راجع ب الیاف یا فیبر هم اینطوری بگیم یا ن ؟
درسته .