ویژه راه ابریشمی ها
-
سلام خسته نباشید من راه ابریشم پرو تخصصی ریاضی رو گرفتم لطفا منم بی زحمت عضو گروه کنید ممنون
-
-
بچهها %(#0009ff)[یا] اینجا اعلام کنید راه ابریشمی هستید %(#0009ff)[یا] عضویت در گروه رو بزنید. نیازی نیست
هر دورو انجام بدید؛ -
هر روز هم این تاپیک چک میشه هم لیست درخواستهای عضویت؛
-
%(#ff8400)[یک بار] که %(#ff8400)[درخواست] میزنید %(#ff8400)[کافیه]؛ مجدد "عضویت" رو نزنید چون اینجوری دوباره اسمتون میاد توی لیست و باید بررسی بشه و دوباره کاری میشه...
ممنون از توجهتون
-
-
سلام راه ابریشم پرو رو خریداری کردم
-
آیدا جلیلی هستم راه ابریشم رو خریداری کردم
دروس تخصصی جربی
زیست_فیزیک_ریاضی_شیمی -
سلام من راه ابریشمی ریاضی تجربی رو دارم منم لطفا تو گروه عضو کنید
-
سلام من راه ابریشم رو خریداری کردم لطفا من رو تو گروه تجربی ها عضو کنید
-
سلام منم راه ابریشم تجربی رو خریداری کردم
-
سلام منم پک کامل راه ابریشم ریاضی رو دارم با جزواتش
-
این پست پاک شده!
-
سلام من راه ابریشم پرو رو خریدم ولی هر چقدر سعی کردم نتونستم عضویت گروه بشم هی لغو میشه و باز به حالت قبل برمیگرده لطفا منو عضو کنید
@
-
Mahdi Parandakht فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to ابوالفضل کیانی on ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل کیانی تیکت بزن
-
-
ابوالفضل کیانی سلام و درود
داخل تیکت همکارانم راهنماییتون کردن من هم بهتون پیام دادم 12 روز پیش اما اطلاعاتی برای عضویت ارسال نکردید.
مجدد چتتون رو باز میکنم، لطفا چک بفرمایید؛ مدت زمان باز بودن چت محدوده. -
سلام من راه ابریشم رو خریداری کردم گک کامل تجربی میشه توی گروه ها عضدم کنید
-
ابوالفضل کیانی دانش آموزان آلاءreplied to monirs on ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
monirs چه اطلاعاتی باید بفرستم؟؟
-
منم پک راه ابریشم پرو خریدم ، میشه منو عضو کنید، بگید چجوری باید ازش استفاده کنم، و برنامه تابستان از کجا باید دانلود کنم؟؟
-
سلام من مدتیه راه ابریشم پرو زیست رو تهیه کردم ولی هنوز عضو گروهی نشدم
-
monirs سلام من توی گروه راه ابریشم پرو 1402 عضو نیستم
-
سلام.من راه ابریشم پرو فیزیک آقای طلوعی را تهیه کردم.لطفا در گروه مربوطه عضوم کنید.ممنون
1379/2035