ویژه راه ابریشمی ها
-
سلام دوره عمومی رو هم تهیه کردم
-
تو پی وی از من اطلاعات گرفتین تقریبا یه ماه پیش ولی تو گروه راه ابریشمیای تجربی عضو نشدم
monirs -
سلام به همهی آلاییها به خصوص بچههای راه ابریشم
بچه ها یه قسمت ویژه تو انجمن براتون ایجاد کردیم
که اونجا بتونید باهم رفع اشکال کنید
اگر مطلبی از راه ابریشم دارین و می خوایید به اشتراک بذارید از اون قسمت استفاده کنید
و عضو گروه های مخصوص خودتون بشید
برای این که به گروه ها و این قسمت دسترسی داشته باشیدیا در همین تاپیک اعلام کنید که راه ابریشمی هستین
برای دریافت اطلاعات خانوم @Alba به شما تو پی وی پیام میدن
اطلاعاتی که باید بفرستین:- شماره موبایل و کد ملی که باهاش خرید کردین
- اسم دروسی که از راه ابریشم تهیه کردین
و یا اگر چت شما باز هست همین اطلاعات رو خودتون پی وی بفرستین
@m-an
سلام وقتتون بخیر
خیلی ممنون میشم اگه منو توی گروه های عمومی راه ابریشم اضافه کنید -
سلام به همهی آلاییها به خصوص بچههای راه ابریشم
بچه ها یه قسمت ویژه تو انجمن براتون ایجاد کردیم
که اونجا بتونید باهم رفع اشکال کنید
اگر مطلبی از راه ابریشم دارین و می خوایید به اشتراک بذارید از اون قسمت استفاده کنید
و عضو گروه های مخصوص خودتون بشید
برای این که به گروه ها و این قسمت دسترسی داشته باشیدیا در همین تاپیک اعلام کنید که راه ابریشمی هستین
برای دریافت اطلاعات خانوم @Alba به شما تو پی وی پیام میدن
اطلاعاتی که باید بفرستین:- شماره موبایل و کد ملی که باهاش خرید کردین
- اسم دروسی که از راه ابریشم تهیه کردین
و یا اگر چت شما باز هست همین اطلاعات رو خودتون پی وی بفرستین
@m-an من شماره اینا دادم ولی انگار وارد نشدم
-
سلام لطفا من را در گروه راه ابریشم تجربی ها ادع کنین ممنون
-
سلام منم راه ابریشمی رشته ریاضی هستم
-
فاطمه موسوی 0 در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام فاطمه جان، شما عضو هستید. برای اینکه بتونید گروههاتون رو ببینید روی لینک کلیک کنید توضیح دادم.
-
فاطمه موسوی 0 در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام فاطمه جان، شما عضو هستید. برای اینکه بتونید گروههاتون رو ببینید روی لینک کلیک کنید توضیح دادم.
monirs
سلام ببخشید میشه پی وی منو باز کنید کارتون دارم ؟ -
monirs
سلام ببخشید میشه پی وی منو باز کنید کارتون دارم ؟این پست پاک شده! -
monirs
سلام ببخشید میشه پی وی منو باز کنید کارتون دارم ؟این پست پاک شده! -
سلام راه ابریشمیهای عزیز. کسانی که تا این لحظه (دوشنبه-4مرداد) توی این تاپیک اعلام کردن که راه ابریشمی هستند و مشخصاتشون رو برام ارسال کردند داخل گروههای مربوطه اد شدند.
بــــعــــد از چک کردنِ بخش گروهها (از پروفایلتون) اگر دیدید اضافه نشدید، هـــمـــیـــن جــــا اعلام کنید.
دوستانی هم که هنوز مشخصاتتون رو برام ارسال نکردید، بشتابید چتهاتون رو چک کنید.monirs در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام راه ابریشمیهای عزیز. کسانی که تا این لحظه (دوشنبه-4مرداد) توی این تاپیک اعلام کردن که راه ابریشمی هستند و مشخصاتشون رو برام ارسال کردند داخل گروههای مربوطه اد شدند.
بــــعــــد از چک کردنِ بخش گروهها (از پروفایلتون) اگر دیدید اضافه نشدید، هـــمـــیـــن جــــا اعلام کنید.
دوستانی هم که هنوز مشخصاتتون رو برام ارسال نکردید، بشتابید چتهاتون رو چک کنید.من هنوز عضو نشدم هم پک عمومی رو دارم هم اختصاصی ریاضی
-
monirs در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
دوستانی هم که هنوز مشخصاتتون رو برام ارسال نکردید، بشتابید چتهاتون رو چک کنید.من هنوز عضو نشدم هم پک عمومی رو دارم هم اختصاصی ریاضی
Mobina Hosseini در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
monirs در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام عزیزم شما هستید الان چک کردم
-
سلام اطلاعاتم رو فرستادم ولی عضوم نکردین راه ابریشمی هستم
-
راه ابریشم تجربی هستم
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!