ویژه راه ابریشمی ها
-
سلام دوستای گل و درسخون خودم؛
عضویتتون رو با یکی از این دو روش بررسی کنید و بعد از اینکه چک کردید و بعدش دیدین چیزی جا افتاده یا مشکلی پیش اومده بهم بگید. چون وقتی قبلش میگید و میخوایید من چک کنم معمولا نمیرسم نگاه کنم و شرمندتون میشم.
این از طریق اپ آلاست:
و این از طریق سایته:
-
سلام منم راه ابریشمی هستم
-
سلام به همهی آلاییها به خصوص بچههای راه ابریشم
بچه ها یه قسمت ویژه تو انجمن براتون ایجاد کردیم
که اونجا بتونید باهم رفع اشکال کنید
اگر مطلبی از راه ابریشم دارین و می خوایید به اشتراک بذارید از اون قسمت استفاده کنید
و عضو گروه های مخصوص خودتون بشید
برای این که به گروه ها و این قسمت دسترسی داشته باشیدیا در همین تاپیک اعلام کنید که راه ابریشمی هستین
برای دریافت اطلاعات خانوم @Alba به شما تو پی وی پیام میدن
اطلاعاتی که باید بفرستین:- شماره موبایل و کد ملی که باهاش خرید کردین
- اسم دروسی که از راه ابریشم تهیه کردین
و یا اگر چت شما باز هست همین اطلاعات رو خودتون پی وی بفرستین
@m-an سلام من خیلی وقت پیش پیام گذاشتم ، انگار پیام دریافت کردم ولی میگه اجازه دسترسی وجود نداره...
-
سلام
منم راه ابریشمی هستمSara Aliakbari در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام
منم راه ابریشمی هستمسلام شما عضوید؛ مشکل چیست؟
-
monirs سلام. وقت بخیر. اعلان های گروه ریاضیات ریاضی برای من نمایش داده نمیشه. علتش چیه؟ و اینکه در گروه بچه های ریاضی راه ابریشم هم عضو نشدم.
Reza Official8030 در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
monirs سلام. وقت بخیر. اعلان های گروه ریاضیات ریاضی برای من نمایش داده نمیشه. علتش چیه؟ و اینکه در گروه بچه های ریاضی راه ابریشم هم عضو نشدم.
سلام متشکرم
- برای اعلانها برید قسمت تنظیمات > آگاه سازی ها
- گروه مدنظر شما در حال حاضر برای کسانی هست که پک اختصاصی رشتهی ریاضی رو دارند.
-
سلام من هم راه ابریشمی هستم ریاضی
-
سلام من هم راه ابریشمی هستم
-
monirs میشه بگین کدومشو غیرفعال کنم ؟ منشنو اگه بزنم واسه تاپیکای خودمم نیومد دیگه آگاهسازیش
من میگم اگه مثل گروه دانش آموزان ازش خارج شم ممکنه مثل چتی که بسته شد ویژه راه ابریشمیاعم دوباره بسته شه ؟
F GH 2 در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
monirs میشه بگین کدومشو غیرفعال کنم ؟ منشنو اگه بزنم واسه تاپیکای خودمم نیومد دیگه آگاهسازیش
من میگم اگه مثل گروه دانش آموزان ازش خارج شم ممکنه مثل چتی که بسته شد ویژه راه ابریشمیاعم دوباره بسته شه ؟
سلام اگر منظورتون اعلانِ گروههاست در حال حاضر امکان بستنش وجود نداره.
-
سلام به همهی آلاییها به خصوص بچههای راه ابریشم
بچه ها یه قسمت ویژه تو انجمن براتون ایجاد کردیم
که اونجا بتونید باهم رفع اشکال کنید
اگر مطلبی از راه ابریشم دارین و می خوایید به اشتراک بذارید از اون قسمت استفاده کنید
و عضو گروه های مخصوص خودتون بشید
برای این که به گروه ها و این قسمت دسترسی داشته باشیدیا در همین تاپیک اعلام کنید که راه ابریشمی هستین
برای دریافت اطلاعات خانوم @Alba به شما تو پی وی پیام میدن
اطلاعاتی که باید بفرستین:- شماره موبایل و کد ملی که باهاش خرید کردین
- اسم دروسی که از راه ابریشم تهیه کردین
و یا اگر چت شما باز هست همین اطلاعات رو خودتون پی وی بفرستین
@m-an سلام لطفا منو هم تو گروه دروس عمومی عضو کنید عمومیو تهیه کردم.
-
سلام،ببخشید این گروه چی هست میشه یک توضیح بدید؟ من هم عمومی و هم درس های تخصصی راه ابریشم را تهیه کردم واجب هست که عضو بشیم؟ آخه من زیاد به اینجا سر نمیزنم وقت میگیره آخه یکم.
-
سلام منم راه ابریشمی هستم.منم عضو کنید
-
سلام به آلایی ها
بچه ها قسمت ویژه شما فعال شد
از این به بعد از دسته بندی ها می تونید "ویژه راه ابریشمی ها" رو ببینید
اونجا می تونید سوال بپرسید از محتوای راه ابریشمتو قسمت های دیگه انجمن نمی تونید از محتوا چیزی به اشتراک بذارید
اما تو اون قسمت آزاد هستیدبقیه برنامه ها رو هم همون قسمت بهتون میگم
عضویت ها هم در گروه ها انجام شده
اگر کسی جامونده می تونه بگهاین پست پاک شده! -
سلام،ببخشید این گروه چی هست میشه یک توضیح بدید؟ من هم عمومی و هم درس های تخصصی راه ابریشم را تهیه کردم واجب هست که عضو بشیم؟ آخه من زیاد به اینجا سر نمیزنم وقت میگیره آخه یکم.
@آرمان-میرانی در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام
پست اول همین تاپیک رو بخونید.
اگر عضو بشید براتون بهتره. داخل گروهها دوستانتون که مثل شما راه ابریشم رو تهیه کردند حضور دارند و فقط اونجاست که میتونید راه ابریشم رو رفع اشکال کنید و یا نکاتش رو با هم به اشتراک بذارید و ... -
سلام
اگر عضو بشید براتون بهتره. داخل گروهها دوستانتون که مثل شما راه ابریشم رو تهیه کردند حضور دارند و فقط اونجاست که میتونید راه ابریشم رو رفع اشکال کنید و یا نکاتش رو با هم به اشتراک بذارید و ... -
سری جدید از افرادی که مشخصاتشون رو فرستادن عضویتشون ثبت شد
بچه ها اگر کسی مشخصاتش رو فرستاده و پیامش رو جواب ندادم دوباره یه پیام بده@تجربیا بچه ها این هفته کوییز از فرسنگ ها دارین
اگه راه ابریشمی هستین و هنوز عضو گروه ها نشدین مشخصاتتون رو بفرستید که جا نمونید@m-an سلام مشخصات رو باید کجا بفرستیم
-
سلام
منم راه ابریشمی هستم(ریاضی) -
سلام
monirs ببخشید چطور میشه توی گروه ها پیام فرستاد چون من هنوز با آلاخونه زیاد آشنایی ندارم
@ali-valicheki در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
monirs ببخشید چطور میشه توی گروه ها پیام فرستاد چون من هنوز با آلاخونه زیاد آشنایی ندارم
سلام؛ این دو لینک رو بخونید
https://forum.alaatv.com/topic/4161/آموزش-کار-با-انجمن
https://forum.alaatv.com/topic/5760/چیزایی-که-آلاء-دوست-داره?_=1631727786190