کنکوری های قلم چی
-
H_R در کنکوری های قلم چی گفته است:
توی آزمون جامعه آماری همچین هم مهم نیست و مهم درصدی هست که به دست میارین
شما توی کنکور درصدت رو با درصد دانش اموزای بقیه می سنجن و حتی یک دهم درصد هم توی رتبه ات تاثیر داره
حالا وقتی جامعه اماری پایین باشه و تو دلت رو خوش کنی که هر ازمون جز 10 نفر اول میشی چه فایده داره
پ.ن=ببخشید من اگه اینقدر راحت حرف میزنم آخه نمیخوام یه کیمیایی دیگه شکل بگیره.شرمندهkimia_es_afshar در کنکوری های قلم چی گفته است:
شما توی کنکور درصدت رو با درصد دانش اموزای بقیه می سنجن و حتی یک دهم درصد هم توی رتبه ات تاثیر داره
حالا وقتی جامعه اماری پایین باشه و تو دلت رو خوش کنی که هر ازمون جز 10 نفر اول میشی چه فایده داره
پ.ن=ببخشید من اگه اینقدر راحت حرف میزنم آخه نمیخوام یه کیمیایی دیگه شکل بگیره.شرمندهنه راحت باشید مشکلی نیست ...
خب جامعه آماری مثلا چ کمکی میخواد به شما کنه وقتی درصد ها خوب نیست توی کنکور با درصد نمیسنجن با تراز میسنجن و اینکه جامعه آماری واقعا اون جوری که فکر میکنید مهم نیست مهم اینه که هر کسی ببینه نسبت به درصد قبلی خودش چ پیشرفتی داشته یا چ پسرفتی -
به نام خدا
گند زدم@infinitie-a همچنین ومن!
-
@infinitie-a همچنین ومن!
مهشید غضنفرآبادی داستانتو خوندم
خدا وضع هیچکیو مثل شما نکنه -
به نام خدا
گند زدم -
به نام خدا
گند زدم -
خدا وضع هیچکیو مثل شما نکنه@infinitie-a دیدار یار غایب دانی چ سود دارد؟
همین مهم بود بیخیال ازمون!!!! والبت پیش ب سوی ازمون بعد ! -
من هنوز نرفتم ببینم چیکار کردم
-
@infinitie-a دیدار یار غایب دانی چ سود دارد؟
همین مهم بود بیخیال ازمون!!!! والبت پیش ب سوی ازمون بعد !مهشید غضنفرآبادی
انشاالله ازمون بعدی راحت تره -
خدا وضع هیچکیو مثل شما نکنه@infinitie-a زیست دوازدهمش انگار آلمانی نوشته بود هیچ نمیفهمیدمش
کلا گفتار اخرشو نرسیدم،بعد همش از گفتار اخر به سوی پروتئین اومد
شیمییییی خوووو اصلاااا نگممم براتون -
ولی ریاضیش بد نبود
-
@infinitie-a زیست دوازدهمش انگار آلمانی نوشته بود هیچ نمیفهمیدمش
کلا گفتار اخرشو نرسیدم،بعد همش از گفتار اخر به سوی پروتئین اومد
شیمییییی خوووو اصلاااا نگممم براتون@infinitie-a
-
kimia_es_afshar در کنکوری های قلم چی گفته است:
پ.ن=ببخشید من اگه اینقدر راحت حرف میزنم آخه نمیخوام یه کیمیایی دیگه شکل بگیره.شرمندهنه راحت باشید مشکلی نیست ...
خب جامعه آماری مثلا چ کمکی میخواد به شما کنه وقتی درصد ها خوب نیست توی کنکور با درصد نمیسنجن با تراز میسنجن و اینکه جامعه آماری واقعا اون جوری که فکر میکنید مهم نیست مهم اینه که هر کسی ببینه نسبت به درصد قبلی خودش چ پیشرفتی داشته یا چ پسرفتیH_R
خوب جامعه آماری کمک میکنه که خودت رو نسبت به بقیه دانش اموزا بسنجی و خودت رو توی یه رقابت ببینی
البته این حرفم درسته که میگن ادم باید خودش رو نسبت به خودش بسنجه ولی این حس رقابت و دیدن رتبه ای ککه بین اون همه ادم بدست میاری حس خوشایندی هسته و میتونیم با اون راهمون رو بهتر کشف کنیم :))))))))))) -
مهشید غضنفرآبادی
انشاالله ازمون بعدی راحت ترهFateme Sh 0 ب قول فرشیدِ درونم :مهم اینکه این مباحث و خوندم تو خوابم نمیدیدم اینقدرر زود 5تافصل از زیست دهمو جمع کنم
-
@infinitie-a دیدار یار غایب دانی چ سود دارد؟
همین مهم بود بیخیال ازمون!!!! والبت پیش ب سوی ازمون بعد !مهشید غضنفرآبادی اخر این رسم ساختار لوویسو نفرستادیا
وسط آزمون به روش سنتی رسمش کردم
-
H_R
خوب جامعه آماری کمک میکنه که خودت رو نسبت به بقیه دانش اموزا بسنجی و خودت رو توی یه رقابت ببینی
البته این حرفم درسته که میگن ادم باید خودش رو نسبت به خودش بسنجه ولی این حس رقابت و دیدن رتبه ای ککه بین اون همه ادم بدست میاری حس خوشایندی هسته و میتونیم با اون راهمون رو بهتر کشف کنیم :)))))))))))kimia_es_afshar در کنکوری های قلم چی گفته است:
H_R
البته این حرفم درسته که میگن ادم باید خودش رو نسبت به خودش بسنجه ولی این حس رقابت و دیدن رتبه ای ککه بین اون همه ادم بدست میاری حس خوشایندی هسته و میتونیم با اون راهمون رو بهتر کشف کنیم :)))))))))))بله صد در صد حس رقابت ایجاد میشه ...
برای جامعه آماری میتونید ببینید توی چند از ۱۰ جامعه آماری هم قرار دارید -
H_R ریاضیش خیلیلللییی ساده بود مخصوصا پایه اش!
-
مهشید غضنفرآبادی اخر این رسم ساختار لوویسو نفرستادیا
@infinitie-a در کنکوری های قلم چی گفته است:
ساختار لوویس همش سنتی برادر
-
@infinitie-a عع یادم رفت اگ یادم بمونه شب میفرستم