برنامه ریزی سال دهم
-
سلام دوستان من سال دهمی هستم رشته ریاضی توی این دوماه تحصیلی که مجازی برگزار شذه برنامه هام خیلی فشرده شده و اصلا درست نمیتونم تمرکز کنم و همه چی خیلی قاطیه
میش کمکم کنید؟نس ک یه حسی بهم میگه میتونی موفق بشی
-
نس ک یه حسی بهم میگه میتونی موفق بشی
-
سلام دوستان من سال دهمی هستم رشته ریاضی توی این دوماه تحصیلی که مجازی برگزار شذه برنامه هام خیلی فشرده شده و اصلا درست نمیتونم تمرکز کنم و همه چی خیلی قاطیه
میش کمکم کنید؟نس ک اکثر دهمی ها
مخصوصا ریاضیا
سال دهم خیلی به خودشون فشار نمیارن
ولی این که برنامه شما فشرده شده
خودش نشونه اینه که شما جا واسه پیشرفت دارید -
نس ک اکثر دهمی ها
مخصوصا ریاضیا
سال دهم خیلی به خودشون فشار نمیارن
ولی این که برنامه شما فشرده شده
خودش نشونه اینه که شما جا واسه پیشرفت دارید -
امیررضا فلاح نژاد درسته اما من تقریبا بین همکلاسی هام که مقایسه میکنم سطحم اونقدر هم بالا نیست
نس ک من معمولا به کسی انگیزه الکی نمی دم
ولی یه چیزو خوب میدونم
توی سال دهم اول سال همه با قدرت به سمت کنکور پیش میرن
رقابت شدید
فشار زیاد
و عقب افتادن از بقیه
توی اولای سال دهم عادیه
اگه تا امتحانات نوبت اول صبر کنی میبینی که بقیه کم کم از صحنه رقابت کنار میرن
فقط کافیه صبر کنی
فقط کافیه با همین برنامه ریزی آروم آٰوم به جلو بری
اهمیتی نده که از جلو میزنن
بعد از گذشت یه مدت که خیلیا کنار کشیدن
حمله کن و از همه جلو بزن
این رمز موفقیته
یه حسی بهم میگه که تو میتونی -
-
نس ک یه حسی بهم میگه میتونی موفق بشی
امیررضا فلاح نژاد درمورد من نمیگه احیانااا!!
-
نس ک من معمولا به کسی انگیزه الکی نمی دم
ولی یه چیزو خوب میدونم
توی سال دهم اول سال همه با قدرت به سمت کنکور پیش میرن
رقابت شدید
فشار زیاد
و عقب افتادن از بقیه
توی اولای سال دهم عادیه
اگه تا امتحانات نوبت اول صبر کنی میبینی که بقیه کم کم از صحنه رقابت کنار میرن
فقط کافیه صبر کنی
فقط کافیه با همین برنامه ریزی آروم آٰوم به جلو بری
اهمیتی نده که از جلو میزنن
بعد از گذشت یه مدت که خیلیا کنار کشیدن
حمله کن و از همه جلو بزن
این رمز موفقیته
یه حسی بهم میگه که تو میتونی -
امیررضا فلاح نژاد درسته اما من تقریبا بین همکلاسی هام که مقایسه میکنم سطحم اونقدر هم بالا نیست
@نس-ک. سلام دوست آلایی..... ن ن اصلا خودتو با همکلاسیات مقایسه نکن چه درست خوبع چه بد..... ببین من بهت حق میدم که از وقتی مدرسه مجازی شده واقعا سخت شده میخام اینو بهت بگم که این سختی ن تنها برا شما بلکه برا همه هس ماها فقط باید خودمون باهاش وقف بدیم و خیلی خودتو درگیرش نکن با یع برنامه ریزی عاااالی شما مبتوتی خیلی بهتر جلو بری برنامه ریزی کن و بهش عمل کن در واقع ما از نصف سال پیش داریم یع جور مدرن تر درس میخونیم
من میدونم میتونی فقط با برنامه ریزی....
یع یاعلی بگو شروع کن از همین الان این عالیع که از الان بع فکر افتادی... دمت گرم....موفق. باشی..
-
امیررضا فلاح نژاد ممنون از انگیز ت این روزا واقعا نیاز دارم یکی بهم انگیزه بده
یچی از مشکلاتم معلمین مدرسه هستن که خیلی فشرده جلو میرن و توجهی به یادگیری دانش آموز ندارن این باعث میشه نمره دلخواه کسب نکنم و واقعا دلسرد میشم️
نس ک خوب این یکم کارتو سخت میکنه
از اون جایی که دهمی هستی نمیتونم بهت بگم که بیخیال مدرسه بشی و خودت بخونی
برنامت هم که فشرده است
امتحانات ترم تا نصف کتابا میان
پس هرچقدر هم که سریع درس بدن باز نمیتونن از اونجا جلوتر برن
شما فقط کافیه از فیلمای آلا استفاده کنی و ناراحت جا موندن از معلما نباشی -
امیررضا فلاح نژاد درمورد من نمیگه احیانااا!!
@sadaf-a خیلی دوست دارم بگم آره
ولی نه -
@sadaf-a خیلی دوست دارم بگم آره
ولی نهامیررضا فلاح نژاد وویییی..... فقط میزنی ت ذوق آدم خدایی..... خب فدا سرم اصن نگع... والا!!
-
@نس-ک. سلام دوست آلایی..... ن ن اصلا خودتو با همکلاسیات مقایسه نکن چه درست خوبع چه بد..... ببین من بهت حق میدم که از وقتی مدرسه مجازی شده واقعا سخت شده میخام اینو بهت بگم که این سختی ن تنها برا شما بلکه برا همه هس ماها فقط باید خودمون باهاش وقف بدیم و خیلی خودتو درگیرش نکن با یع برنامه ریزی عاااالی شما مبتوتی خیلی بهتر جلو بری برنامه ریزی کن و بهش عمل کن در واقع ما از نصف سال پیش داریم یع جور مدرن تر درس میخونیم
من میدونم میتونی فقط با برنامه ریزی....
یع یاعلی بگو شروع کن از همین الان این عالیع که از الان بع فکر افتادی... دمت گرم....موفق. باشی..
-
@sadaf-a مرسییییی
من واقعا دوست دارم دانشگاه خوبی قبول بشم به خاطر همین از امسال خیلی رو خودم فشار آوردم. خیلی دوست داشتم تیزهوشان درس بخونم اما نشد به خاطر همین میخوام حداقل کاری کنم یه دانشگاه خوبو قبول بشم
مرسی از انگیزتنس ک تیزهوشان، نمونه هیچ فرقی نداری عزیز بجنگ واسع دانشگاه و یع رشته خوب.... خاهش:))
-
میش کمکم کنید؟نس ک تازه دهمی زیاد به خودت سخت نگیر حتی اگه یه رشته خیلی خوب هم بخوای لازم نیست انقد به خودت فشار بیاری
-
نس ک خوب این یکم کارتو سخت میکنه
از اون جایی که دهمی هستی نمیتونم بهت بگم که بیخیال مدرسه بشی و خودت بخونی
برنامت هم که فشرده است
امتحانات ترم تا نصف کتابا میان
پس هرچقدر هم که سریع درس بدن باز نمیتونن از اونجا جلوتر برن
شما فقط کافیه از فیلمای آلا استفاده کنی و ناراحت جا موندن از معلما نباشی -
امیررضا فلاح نژاد وویییی..... فقط میزنی ت ذوق آدم خدایی..... خب فدا سرم اصن نگع... والا!!
@sadaf-a من هیچ اعتقادی به ذوق ندارم
-
@sadaf-a من هیچ اعتقادی به ذوق ندارم
امیررضا فلاح نژاد هعی.... عجیبه واسم
-
نس ک تازه دهمی زیاد به خودت سخت نگیر حتی اگه یه رشته خیلی خوب هم بخوای لازم نیست انقد به خودت فشار بیاری