دو نکته ی خوب از زیست 1
-
1-بافت پوششی سنگفرشی لایه ی داخلی رگ ها ادامه ی بافت پوششی سنگفرشی درونشامه قلب هست. همچنین بافت پیوندی لایه ی خارجی رگ ها هم ادامه ی بافت پیوندی اپیکارد قلب هست. جالبه نه؟
2- رگ های لنفی هم بر اساس شکل 16 فصل 4 (شکل مربوط به گره های لنفی) دریچه های لانه کبوتری دارن. پس قاعدتا باید پمپ ماهیچه اسکلتی داشته باشن.
-
1-بافت پوششی سنگفرشی لایه ی داخلی رگ ها ادامه ی بافت پوششی سنگفرشی درونشامه قلب هست. همچنین بافت پیوندی لایه ی خارجی رگ ها هم ادامه ی بافت پیوندی اپیکارد قلب هست. جالبه نه؟
2- رگ های لنفی هم بر اساس شکل 16 فصل 4 (شکل مربوط به گره های لنفی) دریچه های لانه کبوتری دارن. پس قاعدتا باید پمپ ماهیچه اسکلتی داشته باشن.
Amir Hossein Rahtalab مث اینک زیستتون خیلی خوبه
-
-
Amir Hossein Rahtalab یا صاحب صبر
هرچیز کجی مگه لانه کبوتری میشه .اونا شبه لانه کبوترین
این استنباطارو بکنی حسابی به دردسر میفتیاا... -
Yazdan 1 بحث لانه کبوتری داشتن درسته.استاد موقاری هم گفتن
اما اون تملبه ماهیچه اسکلیتی رو فکر نیمکنم.اون برای رسیدن خون درون سیاهرگ ها دست و پا و شکم و دیافراگم هست ن رگ ها لنفی -
FaMi اخه اینا با لانه کبوتری اصلی اصلا مگه قابل مقایسه هستن
ما به اینا فقط میگفتیم شبیه لانه کبوتری -
Yazdan 1 بحث لانه کبوتری داشتن درسته.استاد موقاری هم گفتن
اما اون تملبه ماهیچه اسکلیتی رو فکر نیمکنم.اون برای رسیدن خون درون سیاهرگ ها دست و پا و شکم و دیافراگم هست ن رگ ها لنفیFaMi باید باشه. خب خودت فکرشو بکن. اگه تلمبه ی ماهیچه اسکلتی نداشته باشه چجوری لنف از اون پایین میخواد تا کتف بالا بیاد؟؟!
ساختار قلب مانند هم نداره. پس باید مثل سیاهرگ ها بین هر دو دریچه لانه کبوتری یه چیزی باشه که فشار وارد کنه مثل ماهیچه.فرضا ماهیچه نخواد و از فشاری که نمیدونم از کجا باید تولید بشه استفاده کنه. خب اونوقت به علت فشاری که لنف داره دیگه به پایین بر نمیگرده و دریچه ی لانه کبوتری نمیخواد!!!!
قانع شدی؟
-
Amir Hossein Rahtalab مث اینک زیستتون خیلی خوبه
@bahar-khanoom عشقه
-
Amir Hossein Rahtalab یا صاحب صبر
هرچیز کجی مگه لانه کبوتری میشه .اونا شبه لانه کبوترین
این استنباطارو بکنی حسابی به دردسر میفتیاا...Yazdan 1 آره شبیه هستن. میخوای برو دو سه تا دبیر گیر بیار و یقشون رو بگیر تا واست بگن
-
FaMi باید باشه. خب خودت فکرشو بکن. اگه تلمبه ی ماهیچه اسکلتی نداشته باشه چجوری لنف از اون پایین میخواد تا کتف بالا بیاد؟؟!
ساختار قلب مانند هم نداره. پس باید مثل سیاهرگ ها بین هر دو دریچه لانه کبوتری یه چیزی باشه که فشار وارد کنه مثل ماهیچه.فرضا ماهیچه نخواد و از فشاری که نمیدونم از کجا باید تولید بشه استفاده کنه. خب اونوقت به علت فشاری که لنف داره دیگه به پایین بر نمیگرده و دریچه ی لانه کبوتری نمیخواد!!!!
قانع شدی؟
-
FaMi با للعجب شبه لانه کبوتری دیگه چیه خخخخخ
مثلا بگیم ما بعضی ها رو آدم حساب نمیکنیم. شبه آدم هستن. میشه ها خخخخخ -
Amir Hossein Rahtalab
اخه باید از لحاظ علمی بررسی بشه.
من کل اناتومی بدن رو بلد نیستم که بدونم غیر از چیز هایی که ماخوندیم چه سازوکار های دیگه ای هستFaMi این رو تا جایی که یادمه معلممون هم تایید کرد. بگذریم یه پرس و جو میکنم بعد بهتون خبر میدم
-
FaMi این رو تا جایی که یادمه معلممون هم تایید کرد. بگذریم یه پرس و جو میکنم بعد بهتون خبر میدم
-
Amir Hossein Rahtalab اره بپرس حتما دمت گرم
ولی بدون که لنف و خون باهم فرق دارن و همینطور اندازه رگ های لنفی و محل قرار گیریشون . ینی از نظر اینکه بخوایی بگی پس چطور لنف از پایین میاد بالا بدون ماهیچه . این اشتباههYazdan 1 خب دوستان الان حتی اگه ما تلمبه ماهیچه اسکلتی هم داشته باشیم یه مسئله ای پیش میاد
اینکه مگه این تلمبه فقط در یک سری از ماهیچه ها نبود?
برای سیاهرگ ها ما ساز و کار های دیگه ای داشتیم .تازه فشار خون باقیمانده سرخرگی هم بود .اما اینجا که ما هیچی نداریم?
پس اگه بخواد تلمبه باشه باید سرتاسر بدن باشه.میشه چنین چیزی? -
Yazdan 1 خب دوستان الان حتی اگه ما تلمبه ماهیچه اسکلتی هم داشته باشیم یه مسئله ای پیش میاد
برای سیاهرگ ها ما ساز و کار های دیگه ای داشتیم .تازه فشار خون باقیمانده سرخرگی هم بود .اما اینجا که ما هیچی نداریم?
پس اگه بخواد تلمبه باشه باید سرتاسر بدن باشه.میشه چنین چیزی?FaMi شما فکرتونو با چیزی که تو کتاب ننوشته یا اشاره نشده اصلا درگیر نکنید لطفا
استنباط های غلط و تکبعدی نگاه کردن ها کار دست آدم میده دوستان
مخصوصصا در زیست که حتیی اگر درست هم باشه و کتاب بهش اشاره نکرده باشه بازم غلط محسوب میشه در کنکور
پس چرا فسفر الکی تلف میکنید
به اصل کاریا بچسبید -
FaMi شما فکرتونو با چیزی که تو کتاب ننوشته یا اشاره نشده اصلا درگیر نکنید لطفا
استنباط های غلط و تکبعدی نگاه کردن ها کار دست آدم میده دوستان
مخصوصصا در زیست که حتیی اگر درست هم باشه و کتاب بهش اشاره نکرده باشه بازم غلط محسوب میشه در کنکور
پس چرا فسفر الکی تلف میکنید
به اصل کاریا بچسبید -
Yazdan 1 خب دوستان الان حتی اگه ما تلمبه ماهیچه اسکلتی هم داشته باشیم یه مسئله ای پیش میاد
پس اگه بخواد تلمبه باشه باید سرتاسر بدن باشه.میشه چنین چیزی?FaMi فکر کنم بشه. احتمالا رگ های لنفی نزدیک ماهیچه ها باشن. ببین حتما ماهیچه لارم نیست. یه فشار ساده مثل فشاری که هنگام خم شدن به شکم وارد میشه هم کارسازه. البته به نظر من میشه توی90 درصد از جاهای بدن ماهیچه دید. حالا یه دبیر زیست داریم مال عهد قجره. همه ی معلم هامون دانش آموزاش بودن. تجربه داره و بهم میگه
-
Yazdan 1 اخه Amir Hossein Rahtalab گفتن گفتم اگه بخواد تلمبه باشه باید همه جا باشه.
درسته من خیلی استدلال هام رو فیلتر میکنم تا هنگام پاسخ دادن به سوالات بتونم بر اساس کتاب درست تصمیم بگیرم. -