لقمه ای از شیمی!
-
هوالباقی
باسلام و عرض ادب و احترام خدمت تمام رفقای گل الاییامیدوارم هرجای این کره ی خاکی هستین حالِ دلتون خوب باشه ...
من ازتون درخواست دارم تا در این تاپیک جزوات یا نکته هایی درمورد درس شیمی اگ امکانش هست بزارین ! چون خب شیمی درس نکته ای هستش! علاوه بر مسائلش نکات کلیدی داره ک توی تستا زیاد اذیت میکنه
اگ کسی جزوه ای یا دست نوشته ای یا هرچیزی ک میشه حتی یک نکته ازش در ارود اینجا برامون ب اشتراک بزاره تا ماهم بتونیم استفاده کنیمدرپناه حق
یاعلی....
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیا -
هوالباقی
باسلام و عرض ادب و احترام خدمت تمام رفقای گل الاییامیدوارم هرجای این کره ی خاکی هستین حالِ دلتون خوب باشه ...
من ازتون درخواست دارم تا در این تاپیک جزوات یا نکته هایی درمورد درس شیمی اگ امکانش هست بزارین ! چون خب شیمی درس نکته ای هستش! علاوه بر مسائلش نکات کلیدی داره ک توی تستا زیاد اذیت میکنه
اگ کسی جزوه ای یا دست نوشته ای یا هرچیزی ک میشه حتی یک نکته ازش در ارود اینجا برامون ب اشتراک بزاره تا ماهم بتونیم استفاده کنیمدرپناه حق
یاعلی....
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیامهشید غضنفرآبادی چشم هر وقت دیدم حتما میذارم
-
مهشید غضنفرآبادی چشم هر وقت دیدم حتما میذارم
Amir Hossein Rahtalab چشتون بی بلا
-
هوالباقی
یاعلی....
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیامهشید غضنفرآبادی کسی برای بودجه بندی کانون جزوه شیمی دهم و دوازدهم داره ب من بده حتی جزوه دست نویس؟
Amir Hossein Rahtalab
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
reza farajzade1974
@Infinitie-A -
مهشید غضنفرآبادی کسی برای بودجه بندی کانون جزوه شیمی دهم و دوازدهم داره ب من بده حتی جزوه دست نویس؟
Amir Hossein Rahtalab
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
reza farajzade1974
@Infinitie-Aمهشید غضنفرآبادی جزوه برای بودجه بندی ندارم. ولی جزوه ی معلمم هست. البته خیلی مزخرفه من خودم ازش استفاده نمیکنم
-
مهشید غضنفرآبادی جزوه برای بودجه بندی ندارم. ولی جزوه ی معلمم هست. البته خیلی مزخرفه من خودم ازش استفاده نمیکنم
Amir Hossein Rahtalab نه ی جزوه درست درمون میخام ک بودجه بندی و پوشش بده !
-
مهشید غضنفرآبادی شرمنده ندارم
-
مهشید غضنفرآبادی شرمنده ندارم
Amir Hossein Rahtalab دشمنت
-
مهشید غضنفرآبادی خودت بخونی بهتره. من که از این جزوه ها تا حالا چیزی ندیدم
-
مهشید غضنفرآبادی خودت بخونی بهتره. من که از این جزوه ها تا حالا چیزی ندیدم
Amir Hossein Rahtalab متاسفانه کتابم سفید
حتی یک نکته هم ننوشتم !
-
Amir Hossein Rahtalab متاسفانه کتابم سفید
حتی یک نکته هم ننوشتم !
مهشید غضنفرآبادی کمک درسی چی. نداری؟
من نکته هام رو تا روز امتحان سعی میکنم برات بفرستم -
من نکته هام رو تا روز امتحان سعی میکنم برات بفرستمAmir Hossein Rahtalab کمک درسیم خیلی سبزه ک درسنامش توی پاسخ نامشه ! نمیشه هیچی نخونده رفت سمتش حس میکنم البت
-
من نکته هام رو تا روز امتحان سعی میکنم برات بفرستم -
هوالباقی
یاعلی....
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیامهشید غضنفرآبادی سلام
شاید به دردتون بخوره:
https://forum.alaatv.com/topic/14251/نگاهی-نو-به-شیمی?_=1604333593795 -
مهشید غضنفرآبادی سلام
شاید به دردتون بخوره:
https://forum.alaatv.com/topic/14251/نگاهی-نو-به-شیمی?_=1604333593795amirh_hmyf سلام خیلی سپاسگذارم
برای بودجه بندی ازمونم ک نبود چیزی ولی خب با خوندن تاپیکتون باعث شد یاد کتاب شیمی ک توی انبار بیوفتم و این خیلی خوبه ی دنیا ممنون
درکل جزوه هاتون در حال دانلود و بابت گذاشتن این جزوه هاهم بازم مرسیت -
amirh_hmyf سلام خیلی سپاسگذارم
برای بودجه بندی ازمونم ک نبود چیزی ولی خب با خوندن تاپیکتون باعث شد یاد کتاب شیمی ک توی انبار بیوفتم و این خیلی خوبه ی دنیا ممنون
درکل جزوه هاتون در حال دانلود و بابت گذاشتن این جزوه هاهم بازم مرسیتمهشید غضنفرآبادی خواهش میکنم
امیدوارم که به دردتون بخوره -
مهشید غضنفرآبادی خواهش میکنم
امیدوارم که به دردتون بخورهamirh_hmyf حتی یک کلمه هم ازشون یاد بگیرم خیلیه ان شاالله بتونم جبران کنم
(امام علی (علیه السلام):هرکس یک کلمه ب من بیاموزد مرا بنده ی خودش کرده است ) -
-
همه ی این نکات برای باز ها هم صدق میکنه
مهشید غضنفرآبادی -
همه ی این نکات برای باز ها هم صدق میکنه
مهشید غضنفرآبادی