فرهنگیان و پزشکی
-
سلام من میخوام برم دبیری زیست و بعد از فارغ التحصیلی بلافاصله کنکور بدم و برم پزشکی... آیا امکان پذیره؟؟؟ کسایی بودن ک بلافاصله بعد دانشگاه رفته باشن پزشکی و آموزش پرورش بهشون اجازه داده باشه؟؟ لطفا جواب بدید حیاتیه
@دانش-آموزان-آلاء @D-fateme-r -
بله امکان پذیره ولی سختی های خودشو داره
-
بله امکان پذیره ولی سختی های خودشو داره
@d-fateme-r خب منظورتون از سختی چیه؟ کاری ب سختیش ندارم فقط میخوام بدونم من مثلا 1403 پزشکی اوردم میذارن کنار تدریس دانشگاه هم برم یا نه؟ یا اگر تعهدشو بخرم باید سربازی برم یا نه؟
-
@d-fateme-r خب منظورتون از سختی چیه؟ کاری ب سختیش ندارم فقط میخوام بدونم من مثلا 1403 پزشکی اوردم میذارن کنار تدریس دانشگاه هم برم یا نه؟ یا اگر تعهدشو بخرم باید سربازی برم یا نه؟
Shadow Runner تعهدش رو بخرید باید سربازی برید ( تا جایی که میدونم )
اموزش و پرورش کاری به دانشگاه رفتن شما نداره فقط باید کلاس هاتونو هم برید که گیر نده
اگه شهر محل تحصیلتون و محل خدمتتون یکی باشه، راحت تر میتونید هندل کنید -
Shadow Runner تعهدش رو بخرید باید سربازی برید ( تا جایی که میدونم )
اموزش و پرورش کاری به دانشگاه رفتن شما نداره فقط باید کلاس هاتونو هم برید که گیر نده
اگه شهر محل تحصیلتون و محل خدمتتون یکی باشه، راحت تر میتونید هندل کنید@d-fateme-r تو هفته چن ساعت موظفم ک تدریس کنم
و اینکه خب شاید ترم 1 پزشکی نشه چیزیو اونجوری ک میخوام بچینم ایا بنظرتون آموزش پرورش همکاری میکنه که تدریسم ب کلاسام نخوره؟ -
Shadow Runner من حدودا چهار پنج ماه پیگیر کنکور دادن بودم
چند نفر رو میشناختم که معلم بودن و همزمان هم پزشکی میخوندن
کاری نیست که نشه انجامش داد -
@d-fateme-r تو هفته چن ساعت موظفم ک تدریس کنم
و اینکه خب شاید ترم 1 پزشکی نشه چیزیو اونجوری ک میخوام بچینم ایا بنظرتون آموزش پرورش همکاری میکنه که تدریسم ب کلاسام نخوره؟Shadow Runner در فرهنگیان و پزشکی گفته است:
و اینکه خب شاید ترم 1 پزشکی نشه چیزیو اونجوری ک میخوام بچینم ایا بنظرتون آموزش پرورش همکاری میکنه که تدریسم ب کلاسام نخوره؟چون دبیری هستید احتمالش کمه که اوایل درس دادنتون تو روستا باشید و این یه امتیاز مثبته
دیگه وقتی که وارد درس دادن میشین با اموزش و پرورش طرف نیستید با مدیر مدرسه طرفین! بستگی داره اون چقدر باهاتون کنار بیاد
ولی خب راه های مختلفی برای پیچوندن مدرسه وجود داره -
و اینکه خب شاید ترم 1 پزشکی نشه چیزیو اونجوری ک میخوام بچینم ایا بنظرتون آموزش پرورش همکاری میکنه که تدریسم ب کلاسام نخوره؟Shadow Runner در فرهنگیان و پزشکی گفته است:
24 ساعت
در بهترین حالت همکاری مدرسه تو سه روز جمع میشه -
مندبیرفیزیکمدقیقاهمینجوریبود
امانمیدونمچراوقتیباردومکنکوردادوحتیپزشکی
همآورداجازهندادنبره(فککنمبهخاطرسربازیبوده)
بارسومهمکنکوردادوبازهمپزشکیآوردورفتدانشگاه
وعلاوهبراوندبیرماهمبود
بازهمازیهمشاورماهربپرس -
سلام من میخوام برم دبیری زیست و بعد از فارغ التحصیلی بلافاصله کنکور بدم و برم پزشکی... آیا امکان پذیره؟؟؟ کسایی بودن ک بلافاصله بعد دانشگاه رفته باشن پزشکی و آموزش پرورش بهشون اجازه داده باشه؟؟ لطفا جواب بدید حیاتیه
@دانش-آموزان-آلاء @D-fateme-rShadow Runner سلام
دبیر زیست ما در کنار تدریس دبیرستان که با ما داشتن دانشگاه هم رشته زیست شناسی میخوندن البته ایشون شرایطشون با شما فرق میکرد اما با وجود اینکه رسمی آموزش و پرورش بودن دانشگاه زیست شناسی میخوندن برای مقطع دکترا البته به گفته اون دوست عزیز بله سختی های خودش را داره چون دبیر ما اواسط سال درس دانشگاه را ول کردن چون نمیتونستن هم درس را ادامه بدن و هم سر کلاس باشن به گفته خودشون یکی از اساتید دانشگاه برای کلاس های حضوری باهاشون کنار نیمدن و نتونستن ادامه بدن
۲۴ ساعت در هفته دبیر باید سر کلاس باشه که با سه روز ۸ساعته جمع میشه -
@دانش-آموزان-آلاء @D-fateme-rShadow Runner واسه مشکل تایم میتونید مرخصی بدون حقوق بگیرید
-
Shadow Runner در فرهنگیان و پزشکی گفته است:
24 ساعت
در بهترین حالت همکاری مدرسه تو سه روز جمع میشه -
Shadow Runner خواهش میکنم انشالله هرچه زودتر به پزشکی برسید
اتفاقا کنار پزشکی درآمد دارید خیلی خیلی از دانشجوهای دیگه جلوئید و خب این خودش یه جورایی مزیت حساب میشه -
@d-fateme-r Mhd A @mitra-ism-rahmani H_R ممنون از همتون دوستان الانم با یکی حرف زدم خیالم راحت شد سخت هس ولی نشدنی نیس و همین واسم کافیه
بازم ممنون ک وقت گذاشتیددر مورد لیسانس به پزشکی دانشگاه تهران هم تحقیق کنید
البته این موافقت اموزش و پرورش رو لازم داره -
Shadow Runner خواهشمیکنم
امیدوارمموفقبشید -
@دانش-آموزان-آلاء @D-fateme-rShadow Runner سلام
ماهم یه دبیر داشتیم ک درکنار تدریسش دانشگاه هم میرفت.دبیر زیست بود ک برای ما درس ازمایشگاه رو گرفته بود ولی نمیدونم چ رشته ای تو دانشگاه میخوند
فکر نکنم مانعی داشته باشه
موفق باشین⚘ -
Shadow Runner خواهش میکنم انشالله هرچه زودتر به پزشکی برسید
اتفاقا کنار پزشکی درآمد دارید خیلی خیلی از دانشجوهای دیگه جلوئید و خب این خودش یه جورایی مزیت حساب میشه@mitra-ism-rahmani ممنونم انشالله شمام ب آرزوتون برسید
-
@d-fateme-r Mhd A @mitra-ism-rahmani H_R ممنون از همتون دوستان الانم با یکی حرف زدم خیالم راحت شد سخت هس ولی نشدنی نیس و همین واسم کافیه
البته این موافقت اموزش و پرورش رو لازم داره@d-fateme-r در فرهنگیان و پزشکی گفته است:
البته این موافقت اموزش و پرورش رو لازم دارهدربارش فکر کردم و میتونستم برم فیزیو یا اتاق عمل و شرکت کنم ولی مثل اینکه محدودیت سنی داره واسه همین بیخیالش شدم
در حال حاظر همین راهو دارم بازم ممنون واسه کمکتون -
Shadow Runner سلام
ماهم یه دبیر داشتیم ک درکنار تدریسش دانشگاه هم میرفت.دبیر زیست بود ک برای ما درس ازمایشگاه رو گرفته بود ولی نمیدونم چ رشته ای تو دانشگاه میخوند
فکر نکنم مانعی داشته باشه
موفق باشین⚘ -
Shadow Runner خواهش