دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
-
با این سرعت فک کنم اقا امینی راد بتونن واس کنکور سومو ببندن
-
کارتون فوق العادست و حرف نداره . منتظر فصل های بعدی هستم . من فایلهای دکتر ارشی رو در کنار اقای امینی می بینم خروجی بینظیری میده . حالا که زحمت می کشید مباحث اقای امینی رو یطوری برسونید که به امتحان نهایی برسیم
-
سلام استاد کار شما عالیه!فقط قسمت های بعدی رو چه موقع داخل سایت قرار میدین بعد آیا دوم و پیش رو نیز درس میدین ی ن
-
milad4862 در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام استاد کار شما عالیه!فقط قسمت های بعدی رو چه موقع داخل سایت قرار میدین بعد آیا دوم و پیش رو نیز درس میدین ی ن
سلام
به زودی ادامه تدریس قرارمیگیره .
خیر باتوجه به موضوع تاپیک اگردقت کرده باشید فقط سوم را تدریس میکنن استادبرای پیش ودوم ازاستاد رحیمی وبروجنی استفاده کنید . -
اخه تا کی فصل یک؟ استاد
تو رو خدا پیش روی کنین زود تر
ازمون قلم چی این از ازمونش فصل دو و سه
ازمون بعدی هورمونا
محاله با این سرعت کتابو تا عید تموم کرد -
اخه تا کی فصل یک؟ استاد
تو رو خدا پیش روی کنین زود تر
ازمون قلم چی این از ازمونش فصل دو و سه
ازمون بعدی هورمونا
محاله با این سرعت کتابو تا عید تموم کرد -
سلام استاد میشه جزوه بقیه فصل های دوم رو هم رو سایت قرار بدین
-
شایان در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
این جور چیزا پیش مياد
امروز که از این کلاس قطع امید کردم ی کتاب جدید زیست بگیرم ، تو کتاب فروشی شانسي iq گاج رو برداشتم و اولین سوالی که نگاه کردم 42 بود ، جالبه بدونيد طراح باید ی کلاس زیست میرفته تا چگونگی شکل گیری شکل 3 بعدی پروتئين رو یاد می گرفت ،،،،،، به هر حال پیش میاد ، یه جا دکتر نصری تو کتابش از کتاب درسی انتقاد کرده بود که چرا واضح نگفتی ، این طراح های تست کتابارو به اشتباه انداختی ،،،،، به نظرم مقصر کسی نیست جز دکتر پازوکی و صد البته انجمن آلا که ایشون رو آورد ، بابا استاد ما به همون رشته های کاردانی راضی بودیم و 20 درصد کافی بود ، اینا چیه يادمون دادی ، هی باید مچ بگیریم ، خسته شدم به خدا ، آخه پزشکی هم رشته ست
نمیخوام آقا، یکی بیاد اینارو از مغزم پاک کنه ، کم مشکلات داشتم خودم ،
به خدا میترسم بزم کلاس کنکور بخندم منو بندازم بيرونبرادر محترم!هر دبیری برای خودش احترام داره!از طرز حرف زدنت معلومه که نه کنکوری هسی نه دنبال درس!خیلی واضحه!!!!!
-
dr.m در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
اشکالی که این کاربر به جناب امینی گرفتن کاملا مسخره بود. چون دقیقا استاد ارشی هم حرف استاد امینی رو زدن. و استاد امینی بعدا کامل توضیح دادن
ایشون معلومه از اون ادمایی که مخالف آلاس!
-
@Dr.Bernosi در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
اشکالی که این کاربر به جناب امینی گرفتن کاملا مسخره بود. چون دقیقا استاد ارشی هم حرف استاد امینی رو زدن. و استاد امینی بعدا کامل توضیح دادن
اشکالی که گرفت رو دیدین دکتر؟ چقدر بی محتوا و مسخره بود
-
@Dr.Bernosi در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
اشکالی که گرفترو دیدین دکتر؟ چقدر بی محتوا و مسخره بود
گفتم که!معلوم بودش اصن!
-
arefarhang فیلم در حال آپلود شدنه تا دقایقی دیگر میاد رو سایت
ریز مباحث جلسه 6 رو کسی ننوشته! -
royaaa در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
ریزمباحث جلسه ششم زیست سوم با تدریس استاد امینی>>
ایمنی بدن←قسمت ششمممنون ریز مباحث شما به سایت اضافه شد. @ادمین ندیده بود اضافه کنه منم ندیده بودم، ببخشید
-
#تدریس #صفرتاصد #زیست #سوم - جلسه 7
ایمنی بدن - قسمت هفتم - نکات ترکیبی این فصل
آقای #امینی راد
#تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/30/5529
@alaa_sanatisharif