7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
-
@ادمین
ریزمباحث جلسه 9زیست سال سوم با تدریس استاد امینی راددستگاه عصبی
-سلول هایی ک توی دستگاه عصبی فعالیت دارن
سلولهای عصبی←نورون←عصبی هستن
سلول های پشتیبان←غیر عصبیندستگاه عصبی:
هم کارش ویژه س←شکل سلولاش با شکل بقیه سلولهای بدن فرق دارههم ساختارش ویژه س←بسیار سریع عمل میکنه
دستگاه عصبی در طول سالیان مختلف براساس پیشرفت و تکامل بدن جانوران مختلف پیشرفتش بیشتر شدهجانوران تک سلولی دستگاه عصبی نداشتن؛بعد ک میخواستن پرسلولی بشن دستگاه عصبی نیاز بود ک پرسلولی بشن
سلولکوچکترین واحد زنده س←بافت←اندام←دستگاه عصبی
در دستگاه عصبی دو نوع سلول داریم
سلول عصبی
سلول غیرعصبینورون شامل سه قسمته:
1.دریافت کننده پیام ←دندریت
2.پردازش کننده پیام←جسم سلولی
- ارسال کننده پیام←آکسون
سه ویژگی نورون
1.تاثیرپذیری
2.هدایت
3.انتقالو توضیح مفصل شکل 1-2کتاب
-
استاد امینی شما یه دونه ای!
-
استاد امینی شما بی نظیرید
-
حیف این دبیر خوب ک صفر تا صد کنکور و تدریس نمیکنه:(
-
Ali karimi در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
حیف این دبیر خوب ک صفر تا صد کنکور و تدریس نمیکنه:(
صفر تا صده سومش کنکوریه بقیه هم ک دارن پیش و دوم تدریس میکنن مثل اقای رحیمی ک خیلی خوبن
-
استاد اگ شما نبودی از عهده زیست برنمیومدم فقط میتونم بگم یه دنیا ممنونم استاد خدا ب هرچی ک آرزوشو داری برسونت بهترینا تقدیم ب شما استاد امینی عزیز
تدریستون فوق العاده س؛ زیست شده بهترین درسم -
استاد فوق العاده این ولی خییلی کند پیش میرین
-
ووووااااااووووو آموزشتون عاليه،هم روش تدريس هم ارتباط با فصلهاي ديگه فقط خواهشي ك از آلاء دارم اينه كه زودتر فيلمارو بذارن تويه سايت ك ما بتونيم ببينيم و نكته هارو يادداشت كنيم ك بعدش بريم سراغ تست، ممنون ميشم ك ب اين قضيه توجه كنيد
-
M.an در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
HaDs
می دونی کی فیلما با سرعت بیشتری میان رو سایت؟
وقتی که ریز مباحث مربوط به فبلم ها زودتر توسط کسانی که فیلم ها رو نگاه می کننن برامون فرستاده بشه
خوشحال میشیم شما هم ریز توضیحات هر فیلمی که دیدین رو برامون بفرستین.من نفهمیدممم این زیر مباحث دقیقا نقشش چیه؟؟
-
DR.PeRshIA
شما نقشش رو بزار معیار سنجش میزان معرفت آلایی ها
نقشش بارها و بارها در تاپیک های مختلف گفته شده
این تاپیک رو یه نگاهی بکنید
http://forum.alaatv.com/topic/2278/کار-مهم-برای-آلاء -
M.an در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
DR.PeRshIA
شما نقشش رو بزار معیار سنجش میزان معرفت آلایی ها
نقشش بارها و بارها در تاپیک های مختلف گفته شده
این تاپیک رو یه نگاهی بکنید
http://forum.alaatv.com/topic/2278/کار-مهم-برای-آلاءخودندم اما خب حالا مثلا بدون زیر مباحث باشه نمیشه؟؟فقط ی عنوان بباشه؟
-
DR.PeRshIA
لابه لای پست های اون تاپیک گفته شده بود هدف ها
ببینید وقتی ریز مباحث نباشه :
بعضیا شاید وقت ندارن همه ی مبحث ها رو ببینن و هر مبحث شامل چندین زیر مبحث هست
نمونه بارزش مشتق
حالا اگه یکی تو قسمت خط مماس
رسم خط مماس از بیرون نقطه مشکل داشته باشه باید بیاد همه فیلم ها رو ببینه؟
شما برا خودتون پیش نیومده یه مبحثی رو به شدت لازم داشته باشین
و قتی ریز مباحث باشه خیلی سریع تر به خواسته خودتون میرسین
اینطور نیست ؟!
یا نه موقع مرور تو یه جایی به اشکال می خورین
همه فیلما رو برمی گردین دوباره ببینید
یا موقع تست زدن های دوره ای یه جاش یادتون رفته .......
مطمئنن بیش از 15 دقیقه وقت نمیبره -
HaDs
به نظرم این فرمت خوبه
شماره جلسه
زمان
عنوان کلی
مباحث مطرح شده
آدرس تست ها و تمرین های حل شده
ریز توضیحات
توصیه ها و تکالیف گفته شده توسط استاد
لینک صفحه تماشا
حالا شما هرچقد شبیه به این بنویسین بهترههمین تاپیک پست های قبل تر رو ببینی بچه ها فرستادن
-
يعني تو همين قسمت اين ريز مباحث رو بذاريم يا اون قسمت از پيجه اصلي سايت ك فيلم هر استادي هستش؟ اينو متوجه نشدم
-
HaDs در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
يعني تو همين قسمت اين ريز مباحث رو بذاريم يا اون قسمت از پيجه اصلي سايت ك فيلم هر استادي هستش؟ اينو متوجه نشدم
مثلا شما میخواید ریز مباحث زیست سوم رو بنویسید به تاپیک مربوطه رجوع میکنید (همین تاپیک) و با زدن دکمه پاسخ ریز مباحث رو مینویسید
نمونه ریز مباحث مربوط به فیزیک:
ریز مباحث جلسه 38:
مدت زمان: 35 دقیقه
این پنجمین فیلم از مبحث خازن می باشد. در این جلسه 4 تست کنکور حل می شود و نکات مربوط به کلید و اتصال صفحات خازن ها به یکدیگر گفته می شود:تست 1: در شکل های الف و ب خازن ها و باتری ها مشابه اند اگر بار الکتریکی هر یک از خازن ها در شکل الف را q1 و بار هر یک از خازن ها را در شکل ب q2 بنامیم نسبت q2 به q1 کدام است؟ (سراسری ریاضی 94)
تست 2: در شکل روبرو با بستن کلید K ظرفیت خازن معادل ترکیب خازن های بین دو نقطه A و B چند برابر می شود؟ (تالیفی)
تست 3: خازن های شکل مقابل ظرفیت های یکسان دارند و انرژی مجموعه کل مدار u است. اگر کلید K را ببندیم انرژی کل مدار 'u می شود نسبت 'u به u چند است؟ (به دو سر A و B اختلاف پتانسیل ثابت V بسته شده است) (احتمالی کنکور)
تست 4: با توجه به مدار مقابل نسبت V1 به V3 چند است؟ (سراسری ریاضی 93)ارائه نکات مربوط به اتصال صفحات خازن ها به یکدیگر
نکات تستی:
همواره نسبت ظرفیت معادل خازن ها بعد از بستن کلید به ظرفیت معادل مدار قبل از بستن کلید از 1 بزرگ تر است (درباره انرژی هم صدق می کند).
اگر خازنی را با مولدی پرکنیم و دوباره آن را به خازن خالی مشابه با خودش وصل کنیم بار خازن اولیه نصف می شود، انرژی آن یک چهارم می شود و انرژی کل مجموعه نصف انرژی اولیه خازن پرشده می شود.
لینک فیلم: http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5568 -
فقط یه جلسه مونده امروز کاملش میکنم