IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
-
marjan66 در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام میشه بدونم این کلاس چند جلسه هست ؟ و تا عید فقط زیست سوم تدریس میکنن و پیشو درس نمیدن؟
سلام بله کلاساشون تا قبل عید تمام میشه وفقط سوم راتدریس میکنند.
-
marjan66 در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
فااطمه
چه بد :(( کاش سوم و پیشو با هم تا عید تدریس میکردنزیست پیش رااستادرحیمی تدریس میکنن وعالیم تدریس میکند میتونیدازفیلم های ایشون استفاده کنید.
-
srasooli در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
فااطمه
منظورتون همین فیلم های قدیمی استاد رحیمی که بهم ریخته فصول رو درس دادن یا نه قراره فیلم جدید ضبط کنین؟بله منظورم فیلم های همایش استاده که بهم ریخته نیست ایشون دارند بنابه درخواست دانش آموزان الایی وتدبیرخودشون درس رو پیش میبرن وفیلم هاشون درحاله ضبطه میتونید استفاده کنید.
-
srasooli در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
فااطمه
برای این میگم بهم ریخته چون که من تا حالا زیست رو نخوندم وقتی ایشون دروس رو اینجوری پیش میبرن برای من مشکلی بوجود نمیاد؟بستگی به خودتون داره وترتیبی که درذهنتون شکل میگیره ولی فک نکنم مشکلی بوجودبیاد میتونید به ترتیب فصل پیش برید وفیلم هارو هم به همون ترتیبی که میخونید ببینید .الان داره فصل ۱پیش دانشگاهی ضبط میشه .
-
فااطمه
شرمنده من اینقدر سوال میپرسم
چون اسم این کلاسا خورده جمع بندی بازم تمام مطالب رو کامل و تشریحی درس میدن یا نه چون من فقط دوم رو با آقای امینی خوندم میخوام ببینم اگر کامل تدریس میکنن سوم و پیش رو با ایشون بخونم(یعنی تمام فصول سوم و پیش رو درس میدن؟ کامل؟) -
فااطمه
شرمنده من اینقدر سوال میپرسم
چون اسم این کلاسا خورده جمع بندی بازم تمام مطالب رو کامل و تشریحی درس میدن یا نه چون من فقط دوم رو با آقای امینی خوندم میخوام ببینم اگر کامل تدریس میکنن سوم و پیش رو با ایشون بخونم(یعنی تمام فصول سوم و پیش رو درس میدن؟ کامل؟)خواهش میکنم
بله جمع بندی برای کلاس های عید بوده ولی الان بصورت کامل وخط به خط کتاب درسی تدریس میشه هم سوم توسط استادامینی راد وهم پیش توسط استاد رحیمی . -
فااطمه
آهان پس یعنی کلاس های پیش ایشون در ادامه ی جمع بندی عیدشون قرار گرفته متوجه شدم
فقط سوم رو هم مجددا خود ایشون تدریس میکنن در ادامه ی پیش یا نه همون جمع بندی های قبل فقط هست؟سوم را قراره استادامینی راد تدریس کنند .
-
چطور میتونم اینجا فایل پی دی اف بزارم ؟؟؟
-
ایکن بارگذاری رو پیدا نمیکنم
-
توضیحات دو جلسه اول زیست استاد امینی راد
خدمت دوستان
-
سلام
ببخشید ی سوال داشتم
برای پیش یا سال دوم برنامه ضبط نداريد؟