زبان انگلیسی1400
-
سلام دوستان من میخوام واسه1400زبانوشروع کنم به نظرتون کلیپهای اقای عزتی که واسه کنکور99 بودروببینم؟البته فقط دهم دارن.
اگرپیشنهاددیگه ای هم هست بگید.#تجربیا
-
سلام دوستان من میخوام واسه1400زبانوشروع کنم به نظرتون کلیپهای اقای عزتی که واسه کنکور99 بودروببینم؟البته فقط دهم دارن.
-
-
Dan wolf بهترین کتاب زبان ها هم ک ظاهرن ایناس از نظر دانش آموزا...
اینم کلوز تست و ریدینگ:
منبع:
بهترین کتاب های کنکور 1400 از نظر دانش آموزان -
Dan wolf بهترین کتاب زبان ها هم ک ظاهرن ایناس از نظر دانش آموزا...
اینم کلوز تست و ریدینگ:
منبع:
بهترین کتاب های کنکور 1400 از نظر دانش آموزانAmirreza Vafaei Moghadam
به نظرم این کتابا اصلا درست نیست اخه بهترین کتاب که شهاب اناری هست رو ندارن
به نظر با شهاب اناری بخون -
-
Amirreza Vafaei Moghadam
به نظرم این کتابا اصلا درست نیست اخه بهترین کتاب که شهاب اناری هست رو ندارن
به نظر با شهاب اناری بخونFateme Sh 0 خب اولین عکس رو بببین بهترین کتابو بالا نوشته کتاب "انگلیسی جامع کنکور مبتکران" که همون کتاب شهاب اناری هستش
-
-
Dan wolf سلام ، بستگی به سطح زبانت داره اگه خوب نیست میکرو نقره ای رو بگیر بعد درست شد مبتکران شهاب اناری یا خیلی سبز
Maryam foladi میخوام یه نفربرام توضیح بده مثل کلاس که یادبگیرم
-
Dan wolf در زبان انگلیسی1400 گفته است:
Fragile زبانم داغونه داغونه
زبان سعی کن اول لغات درس رو از یه کتاب یا جزوه ای هر چی بخونی کامل و بعد گرامر(لازم نیست! تست زیاد بزنی از گرامر کم کم خودت بعده یه مدت راه میافتی و گرنه مطالعه گرامر سخته) و بعد تست.
ببین زبان طوریه که (نه فقط کنکور بلکه زبان خارج از کنکور مثل تافل و ایلتس و اینا) باید تست زیاد بزنی. مثلا گرامر حالت هاش زیاد نیست و اگه شما شروع کنی به تست زیاد زدن کم کم خودت اون سرنخ های رو بیدا میکنی و سوال حل میشه. ریدینگ و کلوز تست هم همینطوره. با تست زیاد حل میشه. من مثلا اول لغات درس ها رو میخوندم و بعد شروع میکردم تست زیاد. مثلا در یک نوبت شاید مثلا ۱۰۰ تا تست میزدم (قرار نیست همه رو بلد باشی. شاید اصلا ۹۰ درصدش رو بلد نباشی اوایل کار ولی بعدا کم کم لغات و ساختار ها و ... برات اشنا بشن). -
Dan wolf در زبان انگلیسی1400 گفته است:
Fragile زبانم داغونه داغونه
زبان سعی کن اول لغات درس رو از یه کتاب یا جزوه ای هر چی بخونی کامل و بعد گرامر(لازم نیست! تست زیاد بزنی از گرامر کم کم خودت بعده یه مدت راه میافتی و گرنه مطالعه گرامر سخته) و بعد تست.
ببین زبان طوریه که (نه فقط کنکور بلکه زبان خارج از کنکور مثل تافل و ایلتس و اینا) باید تست زیاد بزنی. مثلا گرامر حالت هاش زیاد نیست و اگه شما شروع کنی به تست زیاد زدن کم کم خودت اون سرنخ های رو بیدا میکنی و سوال حل میشه. ریدینگ و کلوز تست هم همینطوره. با تست زیاد حل میشه. من مثلا اول لغات درس ها رو میخوندم و بعد شروع میکردم تست زیاد. مثلا در یک نوبت شاید مثلا ۱۰۰ تا تست میزدم (قرار نیست همه رو بلد باشی. شاید اصلا ۹۰ درصدش رو بلد نباشی اوایل کار ولی بعدا کم کم لغات و ساختار ها و ... برات اشنا بشن).Ali Hamedi اها ممنونم راهنماییت خیلی خوب بود
خب چون گرامریادم رفته به نظرت کلیپ هم ببینم؟ -
Dan wolf
زبانو فقط برا کنکور میخوای؟ -
Dan wolf
زبانو فقط برا کنکور میخوای؟Arian Abedi خب الان برای کنکورولی کلابرای زندگی میخوام امازومم الان روکنکوره
-
Arian Abedi خب الان برای کنکورولی کلابرای زندگی میخوام امازومم الان روکنکوره
Dan wolf برا کنکور کتاب دکتر اناری (مبتکران) رو بخون ولی بعد از کنکور زووووووووووووم کن رو مکالمه. 6 ماه زندان داره اگه بخوای وقتتو رو گرامر چرت و پرت تلف کنی. من الان انگلیسی و آلمانی میخونم رو آلمانی فقط گرامر های ابتداییش تمرکز کردم انگلیسی هم گرامر هاشو طبق برنامه کانون زبان رفتم ولی اگه مثلا 1 ساعت گرامر میخوندم، 5 ساعت مکالمه کار میکردم. خودشم اگه ندونستی با کی مکالمه تمرین کنی، برو سراغ بازی های آنلاین مخصوصا سبک رول پلی. اگه نشد برو سراغ شبکه های اجتماعی.
-
Dan wolf برا کنکور کتاب دکتر اناری (مبتکران) رو بخون ولی بعد از کنکور زووووووووووووم کن رو مکالمه. 6 ماه زندان داره اگه بخوای وقتتو رو گرامر چرت و پرت تلف کنی. من الان انگلیسی و آلمانی میخونم رو آلمانی فقط گرامر های ابتداییش تمرکز کردم انگلیسی هم گرامر هاشو طبق برنامه کانون زبان رفتم ولی اگه مثلا 1 ساعت گرامر میخوندم، 5 ساعت مکالمه کار میکردم. خودشم اگه ندونستی با کی مکالمه تمرین کنی، برو سراغ بازی های آنلاین مخصوصا سبک رول پلی. اگه نشد برو سراغ شبکه های اجتماعی.
Arian Abedi مرسی اتفاقاکتابشودارم