استخدامی ارتش1400
-
Amir Hossein Rahtalab دیوونه برو خلبانی جنگی !
مهشید غضنفرآبادی خب من که رفتم. اینو واسه اون گفتم
-
مهشید غضنفرآبادی خب من که رفتم. اینو واسه اون گفتم
Amir Hossein Rahtalab
عههه واقعا؟؟؟؟
بانوان هم داره ؟
اونوخ آزاده دیگه؟ یا مثل دانشگاه ،دولتی هم داره؟ -
Amir Hossein Rahtalab
عههه واقعا؟؟؟؟
بانوان هم داره ؟
اونوخ آزاده دیگه؟ یا مثل دانشگاه ،دولتی هم داره؟Fatemeh Babazadeh آره این رو از یه خلبان پرسیدم. کاملا آزاده. البته به شرطی که شرایط جسمانی و روحیش رو داشته باشی. اینها رو دیگه خودت پیگیری کن
-
Fatemeh Babazadeh آره این رو از یه خلبان پرسیدم. کاملا آزاده. البته به شرطی که شرایط جسمانی و روحیش رو داشته باشی. اینها رو دیگه خودت پیگیری کن
Amir Hossein Rahtalab
آهاان پس از پس هزینهاش بر میام
آخه چندسال پیش ما یکی رو داشتیم ، برای همین خلبانی بود...(نمیدونم کجا و چطوری...
ولی یادمه اونموقع ترمی 60 میلیون میداد -
Amir Hossein Rahtalab
آهاان پس از پس هزینهاش بر میام
آخه چندسال پیش ما یکی رو داشتیم ، برای همین خلبانی بود...(نمیدونم کجا و چطوری...
ولی یادمه اونموقع ترمی 60 میلیون میدادFatemeh Babazadeh دیگه قیمت و از این چیزا رو نمیدونم. به خودت بستگی داره
-
Fatemeh Babazadeh دیگه قیمت و از این چیزا رو نمیدونم. به خودت بستگی داره
-
سلام
یعنی برای قبولی ارتش ربطی به سواد و مدرک دانشگاهی نداره
فقط ثبت نام کنی و آزمونشو بدی کافیه ؟(با توجه به شرایطش) -
سلام
یعنی برای قبولی ارتش ربطی به سواد و مدرک دانشگاهی نداره
فقط ثبت نام کنی و آزمونشو بدی کافیه ؟(با توجه به شرایطش)ANA Kamali مدرک و ..... نمیخواد به جز دیپلم. سواد هم باید بگم که آزمونش با همون کنکوری که میخوایم بدیم فرقی نداره. از همون کتاب ها و دروس هست. اما ضرایب دروس متفاوته
-
سلام دوستان
بچها خبر دارین که ارتش استخدامی داره
کسی میدونه برای بانوان هم هست؟
خیلی ذهنمو مشغول کرده که برم دنبالش یا نه؟
من دوازده تجربیم
دانش-آموزان-آلاءFatemeh Babazadeh خلبان می شید بشید .. ولی مهماندار نشید ..! #نصیحت
-
Fatemeh Babazadeh خلبان می شید بشید .. ولی مهماندار نشید ..! #نصیحت
@black-wo_olf
بله بله حتما -
اولویت با دیپلمه؟!
چون ی جا خونده بودم با مدرک پایانی یازدهم هم میشه ثبت نام کرد (البته به شرط تعهد قبولی دوازدهم در طول دوره آموزشی با حداقل معدل ۱۴) -
اولویت با دیپلمه؟!
چون ی جا خونده بودم با مدرک پایانی یازدهم هم میشه ثبت نام کرد (البته به شرط تعهد قبولی دوازدهم در طول دوره آموزشی با حداقل معدل ۱۴)saeed doreh
سلام وقت بخیر
درباره اولویت بندی نمیدونم
ولی اینو میدونم که دانش آموز هایی که الان درحال خوندن دوازدهم هستن هم، میتونن توی ازمونشون شرکت کنند.