سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
مشکلات یک دهمی
-
aaa bbb نمیدونم از کجا و چطور علاقمو بفهمم... تنها چیزی ک دوست داشتم خلبانی بود که اونم با اتفاقی که پارسال افتاد واقعا امیدمو از دست دادم و اومدم تجربی، اخه رشتش اگه اشتباه نکنم ریاضیه
-
mohammad.gando ریاضی دانش آموزان آلاءreplied to Parnia Nzri on آخرین ویرایش توسط mohammad.gando انجام شده
Parnia Nzri من هدف دارم اما از رشته م خوشم نمیاد اما مسیر خلبانی از ریاضی میگذره پس با تمام توانم توش تلاش میکم. یکم در مورد رشته های دانشگاهیی مطالعه کن یکی که بهش حس خوبی داشتی خودت رو تو لباس کارش دیدی، همون جوابته . میتونی رشته دبیرستانت رو هم عوض کنی اگه هدفت پیدا کنی و عاشقش باشی، حتی اگه از این رشته ای که توش هستی خوشت نیاد اما تلاش میکنی و انجامش میدی....
بازم کم و سوالی خواستی بهم بگو. من خودم وقتی دهم بودم اصلا سی بهم هیچی نگفت. بزور راهو پیدا کردم
-
mohammad.gando اخه اکثرا میبینی بازار کارشون خوب نیست.. منم مشکلم اینه نمیتونم مثلا برم پزشکی در کنار این همه مشکل تو جامعه.... فقط پزشکی درامدش خوبه خب بی رحمیهدلمم به شغل هیجان انگیز میخواست که.... هوووف
-
Parnia Nzri در مشکلات یک دهمی گفته است:
لطفا کمکم کنید... گیج شدم نمیدونم چیکار کنم... من دانش اموز دهم رشته تجربیم مدرسمم فرزانگه ولی اصن برای ایندم هدفی ندارم... یعنی خوشم از پزشکی نمیاد... وقتی به این فک میکنم که اگه من پزشک شم ته تهش جون چند نفرو نجات میدم ولی کلی بچه ی گرسنه هست کلی مشکل هست از ریشه همه چی خرابه کلی ایده دارم دلم میخواد با تموم وجود برای اونا وقت بزارم ولی اصن همچین شغلی برای خانما نیست تو ایران اگرم باشه که...... هووف همه هم فک میکنن میخوام پزشک شماصن نسبت به کلمه ی خانم دکتر وسواس دارم..... خوشم نمیاد به دل روده ی یکی دست بزنم... بحدی حالم خرابه که درسامم نمیخونم برنامه ریزی هم ندارم بزور فیلمای مورد علاقم زندم خیلی افسردهه شدم... از همه چی جا موندم ..... لطفا کمکم کنید....
خب پزشک نشو
-
Parnia Nzri
سلام، باید اعتماد بنفس داشته باشی
مستربین هم نه قیافه داشت و نه صدا اما بخاطر عشقش الان توی حرفهاش رو دست نداره
یه سر به پیج محمدبصیری بزن..تا برات معجزه کنه -
Parnia Nzri داروسازی چی؟ ژنتیک یا چمیدونم نانو؟ اینا خیلی خون و خون ریزی ندارن و درامدشونم خوبه
-
Parnia Nzri سلام اینکه میگی این همه گرسنه هست و ..میتونی بعد اینکه پزشک شدی و در آمدی کسب کردی تو کارای خیریه مشارکت کنی.پزشکی یه هنره،نجات جون یه نفر برابر با نجات جون تمام انسانهاست.
من قبلا در انتخاب هدفم دچار مشکل بودم میگفتم مثلا پزشک شم که چی ولی با یه نفر صحبت کردم و کلی نظرم تغییر کرد منم مثل شما خیلی کارای دیگه دوست دارم که انجام بدم واسه همین اولویت بندیشون کردم.انسان که فقط تو زندگیش یه هدف نداره.
مثلا من عاشق کارای هنریم دلم میخواد در آینده یه نقاش حرفه ای باشم اما هدف اصلیم که به درسم مربوط میشه یه چیز دیگس و همیشه به خودم میگم یه پزشک هنرمند خیلی بهتر از یه پزشک معمولیه.. -
Parnia Nzri
خب درمورد رشته های مختلف تحقیق کنین
ببینین هر رشته چ علایق و توانایی هایی نیاز داره
وقتی توی اینترنت درمورد رشته ها سرچ کنین،برای هر رشته علایق و استعداد های مورد نیازش رو میاره.ببینین استعداد و علاقه کدوم شغل و رشته رو دارین
خب رشته های زیادی هم هستن ک زیر مجموعه خلبانی به حساب میان.درمورد اونا هم تحقیق کنین و اگه لازم بود رشتتون رو عوض کنین و برین ریاضی -
aaa bbb با اینکه خیلی خلبانیو دوست دارم ولی هم برای حقوقش هم برای اتفاق تلخی که پارسال افتاد قیدشو زدم
-
@elham650 دوست دارم با یکی دربارش صحبت کنم بنظرتون لازمه برم پیش مشاور یا روانشناس؟
-
@elham650 و اینکه بحث فقط گرسنه ها نیست بحثم با تموم مشکلات کشور بود
-
امیررضا فلاح نژاد
مرسی ولی خب شغل دیگه ای نمیشناسم که درامدش خوب باشه از کارمندی هم خوشم نمیاد🥺 -
mohammad.gando 🥺درامدشون خوبه؟ مرسی از نظرت دربارشون تحقیق میکنم
-
Parnia Nzri دارو و واکسن سازی که نونشون تو روغنه مخصوصا سر بیماری های جدیدی مث کرونا. اگه به دور و اطراف نگاه کنی تو اکثر صنایع از ویژگی نانو استفاده میکنن از جوراب تا شوینده ها و لباس و ماسک و کاغذ و..... خیییییلی رشته های دیگه هم هست که با تلاش و خلاقیت میتونی پول دربیاری . راستی اگه خود خلبان نمیخوای شی، سازنده هواپیماش نمیشی؟ مهندسی هوافضا،مخابرات هوایی، مراقبت پرواز و برج مراقبت چی؟ اینارو دوست نداری؟
-
Parnia Nzri پرنیا خوشگلم آفرین! نه جدی میگم دست مریزاد ببین فقط هدف خودت فقط علاقه خودت زندگی خودت هست اصلا نگران نباش بشین قشنگ فکر کن تحقیق کن ببین چی میخوای رشتت و جایی که هستی جای پر رقابتی هست تو که پزشکی نمیخوای اصلا خودت رو درگیر این رقابت نکن فقط ببین چه شغلی دوست داری داشته باشی؟ نویسنده؟روانشناس؟مددکار اجتماعی؟ شایدم تاجر؟ ببین خیلیییییییی کار ها هست که من و تو میتونیم بکنیم من خودم هم سن تو بودم خیلی فکر کردم چی میخوام و تو این دو سال عوض درس خوندن خودم رو ساختم یه آدم که عاشقش هستم دَرسِت رو فراموش نکن و خوب بخون برا کنکور ولی اذیت نکن خودت رو بگرد کتاب های خوب بخون پیشنهاد میکنم یه سرم به سایت ویرگول بزن آدم های خوبی اون جان انقدر دلم میخواد جا تو باشم و به این تاریکی که درش هستیم به دنبال نور بگردم تا این که تست بزنم! یادت باشه دانشگاه و مدرسه نیست که ما رو میسازه خودت تلاش کن خودت دنبال جواب سوالاتت بگرد یادت باشه تنها خودت میتونی راه خودت رو پیدا کنی کتاب پیشنهادی من قرآن (به خصوص تفسیرش) هست اصلا آرومت میکنه نگو دختری کاری نیست دهه هشتادی هااا! یادت نره ما خیلیییی سر تقیم دنیا قوی تر از ما ندیده باید درستش کنیم دختر بودن رو که انتخاب نکردیم هوم؟ پس ما میتوانیم
بزن قدش(: -
@elham650 دوست دارم با یکی دربارش صحبت کنم بنظرتون لازمه برم پیش مشاور یا روانشناس؟
والا نمیدونم من شانس آوردم با یه مشاور واقعی دوست شدم که دردمند بود (هنوزم دوستم) و هروقت اعصابم از دنیا خورد میشد ی زنگ دوساعته حالم رو جا میاورد مامان شاید گزینه خوبی باشه (اصلا برو تو ویرگول بگو والا(: )
تو تنها نیستی خیلی ها مثل تو ان پیداشون کن و باهاشون برای اینده نقشه بکش نقشه های بزرگ میتونی عملیش کنی میدونم که میتونی من از همین الان به جمع کسانی که میخوای باهاشون این دنیای کثیف رو تمیز کنی میپیوندم ولی بدون دنیا ترسناک اما زیباست زیبا ترم میشه باور کن شاد باش و شادی بده تا زیبا بشه باور کن میتونی
البته زیاد درباره چرایی این ها فکر نکن به چطوری درست کردنش فکر کن (کتاب هاس تاریخی هم بدک نیست) -
امیررضا فلاح نژاد
مرسی ولی خب شغل دیگه ای نمیشناسم که درامدش خوب باشه از کارمندی هم خوشم نمیاد🥺این که نمیشناسی دلیل نداره نباشه (: پزشکی فقط اسمش گنده هست وگرنه خیلی شغل های پر درآمد هست فقط باید مردش باشی و واقعا بخوای و براش تلاش کنی دنبالش باش خودت رو بساز یه آدم خوب و قشنگ (:
-
aaa bbb با اینکه خیلی خلبانیو دوست دارم ولی هم برای حقوقش هم برای اتفاق تلخی که پارسال افتاد قیدشو زدم
اها درسته
-
عزیز،بهت پیشنهاد میکنم تمام شغل هایی رو که دوست داری روی یک کاغذ بنویسی و میزان علاقه و تواناییت رو نسبت بهشون بررسی کنی و بنویسی.
اونکه درصدش از همه بالاتر بود و انتخاب کنی.
البته علاوه بر علاقه و استعداد باید به بازار کارشم توجه کنی.صحبت با یه مشاور خیلی میتونه کمک کننده باشه چون از لحاظ تیپ شخصیتی شما رو بررسی میکنه و اون رشته ای که میتونی درش موفق تر باشی و بهت میگه. -
mohammad.gando اینطور نیست که بدم بیاد از خلبانی... حقوقش واقعا ظلمه ـهمینطور بقیه شغل های هوا فضا تو ایران... اینطور نیست که تنبل باشم فقط اگه هدف داشته باشم با تموم وجود براش میخونم ولی یه هدفی هم میخوام که حقوقش خوب باشه