سورپرایز های آلایی !
-
هندسه تحلیلی بزارید
-
با سلام و تشکر از سایت خیلی خوبتون.. ببخشید من میخواستم فیلم های تحلیلی و دینی 95 رو ببینم اما اینجا گفته شد که برا 96 هم گذاشته میشه..اما خوب دو ماه بیشتر نمونده تا عید.. میخواستم ببینم که چیکار کنم؟ ممنون
-
️بسم الله الرحمن الرحیم
️
سلام خدمت تمام دوستان آلایی عزیز و سلام به صاحب اصلی آلاء ( خانم حضرت زهرا(س) )
قصد داریم یکی دو هفته آینده ضبط مجموعه فیلم های جدیدی رو به مجموعه های کنونی آلا اضافه کنیم ( کنکوری و دهمی )
1.دینی کنکور
2.هندسه پایه کنکور
3.هندسه تحلیلی کنکوربرای دهمی های عزیز هم ک زیست دهم رو اضافه کردیم
حالا نوبت میرسه به عربی دهم ک به مجموعه های سایت اضافه بشه !خب از کنکور و دهم بگذریم بریم سراغ بچه های سال سومی ک امسال امتحان نهایی دارند ! ی برنامه فوق ویژه براتون در نظر گرفتیم که بترکونید !
دوستان آلایی عزیز ما این فیلم هارو ضبط میکنیم و قرار میدیم تو سایت و تنها انتظاری ک از شما داریم اینه که به نیابت از یک شهید محله ی خود جهت تععجیل در ظهور آقامون امام زمان(عج)، یک صلوات بفرستید.
راستی اگه می تونی لطفا ریزمباحث تدریس شده در فیلم ها رو هم برای ما بنویسید تا توضیحات فیلم های آلا تکمیل بشه و دوستان جدیدی که به جمعمون میان به راحتی بتونن فیلم مورد نظرشون رو پیدا کنن و استفاده کنند !
دوستان آلا داره رایگان برامون کار میکنه و هممون به نحوی از آلا سود بردیم حالا ما هم میتونیم ی کمک کوچولو به آلا کنیم !
دوست خوبم می خوای تو این کار خیر همراه آلا باشی؟
این کد#
78897*4321#
برای توست
برای تویی که می خوای دست دوستتم بگیری و تو اوج گرفتنش کمکش کنی.امیدوارم مجموعه فیلم های جدید هم به شما کمک کنه و موفقیت همه شما آلایی های عزیز رو در کنکور 96 ببینیم و خوشحال بشیم
️
یا علی مدد
@ادمین @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاءalireza_ysf75 ممنون از زحماتتون اگه میشد فلسفه پیش انسانی و روانشاسی انسانی هم قرار بدید
-
سلام .
ممنونم از زحمات تک تک دبیران الا و همه زحمت کشان الا.
اجرتون با صاحب الا خانم فاطمه زهرا -
سلام .
اجرتون با صاحب الا خانم فاطمه زهراnazgol 20 در سورپرایز های آلایی ! گفته است:
سلام .
اجرتون با صاحب الا خانم فاطمه زهرااتفاقی قافیه دار هم شد
ممنون از زحمات تک تک دبیران الا.
و همه زحمت کشان الااجرتون با صاحب الاا
خانم فاطمه زهرا -
سلام
برنامه ای برای دینی 96 دارین ؟ کی اجرایی میشه ممنون
خدا خیر تون بده -
تورو خدا اینایی ک هستو کامل کنید از هر درسی 3 تا فصل گذاشتید و دیگه تموم بهترین سوپرایز اینه ک اونهایی ک هستنو کامل کنید .....
زیست سوم تا فصل 3 زیست پیش 4 تا فصل هست
شیمی دو تا از پیش دو تا از دوم یکی از سوم
بقیشم ک من ندیدم هییییی -
سلام چرا القا و مغناطیس و جریان رو نمیزارن من اونارو خیلی مشکل دارم............؟
-
خسته نباشید.خواستم بدونم اقای پوریا رحیمی واسه زیست سال سوم به جز فصل 1 بقیع فصلا رو تدریس نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
چرا آقای امینی راد بقیه قسمت های زیست سه رو تدریس نمیکنه؟
-
خسته نباشید.خواستم بدونم اقای پوریا رحیمی واسه زیست سال سوم به جز فصل 1 بقیع فصلا رو تدریس نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
saharnfs و دوم.... منم خیلی مشتاقم:(((
-
از تمام آزاد مردانی که نیک می اندیشند و عقل و منطق را پیشه خود نموده و جز رضای الهی و پیشرفت و سعادت جامعه، هدفی ندارندو جوانمردانی که جان و مال خود را در حفظ و اعتلای این مرز و بوم فدا نموده تشکروقدردانی می نمایم واز ذات باری تعالی خواستار بهترین هابرای انهاهستم باشدکه تشکرمراپذیراباشید
-
-
saharnfs در سورپرایز های آلایی ! گفته است:
فصل 5 و 6و 7 و 8 و 9 و 11 هم تدریس کردن !!!
@dr.sobhan و 4 و
-
عملی شده؟
-
ای کاش حداقل فیلمای ناقص رو کامل میکردین...
ولی بازم دمتون گرم که عدالت آموزی رو اجرا میکنین -
این پست پاک شده!
-
سلام از همین جا به تمام الایی ها میگم مشاوره رایگان برای بچه های کنکور 97
بنده تصمیم دارم 5 نفر رو به صورت کاملا رایگان برای مشاوره قبول کنم
اگه کسی خواست لطفا پیام بده
منتظرتونم -
بنده تصمیم دارم 5 نفر رو به صورت کاملا رایگان برای مشاوره قبول کنم
اگه کسی خواست لطفا پیام بده
منتظرتونمamir77 در سورپرایز های آلایی ! گفته است: