-
*** با سلام خدمت کنکوری های عزیز
از امروز مطالب مربوط به دین و زندگی کنکور را میتوانید از همین تاپیک پیگیری کنید
اما چند نکته :
1. سعی می شود هر هفته 2 درس تدریس شود
2. این قول رو از همین جا بهتون میدم دیگر نیاز به هیچ کتابی حتی کتاب درسی یا کمک آموزشی ندارید و تمامی آنچه که شما برای کنکور دین و زندگی نیاز دارید کامل همراه با کلید ها طلایی و بررسی مفاهیم بدون حفظ حتی یک آیه و خطوط کتاب درسی کامل مورد پوشش قرار می گیرد
3.سعی کنید بعد از مطالعه هر درس تست های سراسری سال های قبل را بزنید هر چند تا آن جایی که وقت باشد سعی می کنم تست ها را مورد بررسی قرار دهم
4.منابع مورد استفاده : کتاب دین و زندگی گاج - کتاب دین و زندگی الگو - جزوه آقای یوسفیان پور -
موفق باشید. -
-
-
-
سلام.
نکات درس اول دین و زندگی دهم رو توی یه برگه A4 نوشتم.اگه جایی ناقص بود به بزرگواری خودتون ببخشید.خطم یکمی بده ولی قابل خوندنه.
امیدوارم که خوب باشه و بتونید استفاده کنید.
IMG_20210115_135941_644.jpgIMG_20210115_135944_259.jpg
IMG_20210115_135946_571.jpg
IMG_20210115_135948_316.jpg
-
Capture.PNG
سلام.مگه استاد رنجبر نگفتن بحث عصمت امام علی(ع) مربوط به علی مع الحق... هست
این تست اشتباه نگفته؟
@دانش-آموزان-آلاء -
-
-
-
سلام دوستان کسی دین و زندگی آقای کریمی دیدهه یا میبینه؟؟؟؟ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
-
-
-
سلاام
بچه ها از یه پیج اینستایی(اسمشو نمیگم تبلیغ میشه🤐👊) چند تا مطلب راجب خوندن دینی فهمیدم و گفتم باهاتون به اشتراک بزارم(همانا که رستگار شویم😁)
اول از همه تدریس آقای رنجبر زاده(آلا) طبق گفته هایی که بعدا در ادامه میبینین و گفتم ،استفاده کنین..(این پیشنهاد خودمه چون ایشون خیلی خوب توضیح میدن)
دوما موضوعی بخونین...
میدونم الان تو دلتون میگین کی بشینه دینییو موضوعی بخونه و فلان و....ولی گفته باشم که ارتباط بین احادیث و دروسو با موضوعی خوندن بهتر میفهمین
پس به نفعتونه به این ترتیبی که الان میگم پیش برین
پکیج(موضوع)شماره1----»توحید شناسی،قضا و قدر.......درس2،3،5دوازدهم(فیلمای 28،29،31 آقای رنجبر زاده)
پکیج شماره 2---»هدف شناسی،انسان شناسی.......درس 1و2 دهم(فیلمای 1و2آقای رنجبر زاده)
پکیج شماره 3---»معاد شناسی......درس 3،4،5،6،7دهم(فیلمای 3،4،5،6،7آقای رنجبر زاده)
پکیج شماره4----»هستی بخش،اخلاص و توبه......درس 1،4،7دوازدهم(فیلمای 26،27،30،33آقای رنجبر زاده)
پکیج شماره 5---»قانون مندی،اختیار و سنت و تمدن اسلامی ......دروس8،6،9 دوازدهم(فیلمای 34،32،35آقای رنجبر زاده)
پکیج شماره6---»هدایت،نبوت،امامت....... دروس 1تا10یازدهم(فیلمای 13تا 23)
پکیج شماره 7---»سفر،عشق،تقوا،عذت و ذلت......دروس 8،9،10 دهم،11یازدهم........(فیلمای 8،9،10،24آقای رنجبر زاده)
پکیج شماره 8---»مقبولیت،عفاف،پوشش،ازدواج و تمدن جدید.....دروس 11و12دهم،12دوازدهم،10دوازدهم....(فیلمای 11و12،25،36آقای رنجبر زاده)
.
.
.
با آرزوی جاودانگی و موفقیت برای شما🌼🌸🌹
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
-
-
-
-
-
باید برای دین و زندگی تسلط کافی روی آیات هر درس داشته باشیم شاید حفظ کردن آیه های کتاب کمی سخت باشه ولی ما با حفظ کردن کلید واژه ها میتونیم هر آیه رو تداعی کنیم برای خودمون. یکی از مهمترین نکات قسمت آیه ها این هستش که آیه های شبیه به هم رو تشخیص بدیم از هم و با هم قاطی نکنیم تا بتونیم به خوبی از پس تست های دین و زندگی بر بیایم.
(نویسنده ی این رمزها: سامان سامی)رمز های ایات :
در ادامه :👇 👇 👇
همایش طلایی دین و زندگی نظام قدیم رنجبر زاده
-
سلام .چرا همایش طلایی دین و زندگی نظام قدیم رنجبر زاده غیر فعال شده؟ من لازمش دارم.کسی ویدیوهاشو سیو داره؟
-
Fatemeh_Baghaee
ایناهاش عزیز
کوکب جهانبخشی -
کوکب جهانبخشی سلام فکر کنم همه همایش های غیر رایگان نظام جدید رایگان شدن
و شما میتونید در قسمت نظام قدیم همه اونها رو به طور رایگان مشاهده کنید