تست
-
سلام، به نظرم درسنامه های راه ابریشم زمان زیاده میبره و دیگه وقت کمی برای تست زنی میمونه، من که گزینه دو هستم فقط هفته سوم میرسم تست بزنم قلم چی ها که دیگه هیچی، اگه میشه طوری درسنامه و برنامه رو بچینید که لاقل ما از وسط های هفته دوم مثلا سه شنبه دیگه تست زدن رو شروع کنیم مثلا الان هفته دوم هم داره تموم میشه، درسنامه شیمی ناقصه فیزیک پایه منتشر نشده خب دیدن این ها وقت میگیره از طرفی یک الی دو روز هم نیاز به مرور جزوه داریم ، و واقعا فرصت نمیشه برای تست لطفا یه فکر و برنامه ای برای این موضوع بکنید
M.an -
سلام، به نظرم درسنامه های راه ابریشم زمان زیاده میبره و دیگه وقت کمی برای تست زنی میمونه، من که گزینه دو هستم فقط هفته سوم میرسم تست بزنم قلم چی ها که دیگه هیچی، اگه میشه طوری درسنامه و برنامه رو بچینید که لاقل ما از وسط های هفته دوم مثلا سه شنبه دیگه تست زدن رو شروع کنیم مثلا الان هفته دوم هم داره تموم میشه، درسنامه شیمی ناقصه فیزیک پایه منتشر نشده خب دیدن این ها وقت میگیره از طرفی یک الی دو روز هم نیاز به مرور جزوه داریم ، و واقعا فرصت نمیشه برای تست لطفا یه فکر و برنامه ای برای این موضوع بکنید
M.anAmir Tajfar
خب تا درس خوبی ندن چجوری تست بزنیم -
@M-an درسنامه شیمی تازه منتشر شده خب ما کی این هارو ببینیم کی تست هاشو بزنیم؟ چرا انقدر محتوا دیر منتشر میشه؟ یا فیزیک پایه هنوز منتشر نشده خب ما کی این هارو ببینیم کی تست هاشو بزنیم؟چرا نظم برنامه ریزی ندارید؟ یه فکر اساسی بکنید لطفا هر فرسنگ داره بد تر میشه
-
بله واقعا برای قلمچی کم کاربرتر شده
چون تست ها و پیش آزمون خیلی دیر میاد
ما جمعه آزمون رو میدیم فرداش تست ها برای گزینه دو میاد بدون قلم چی -
@m-an اینقدر که ما گفتیم منتقل کرده باشید
اونجا پر از منتقلات افکار ما هستش
هرفرسنک داره افتضاح تر میشه -
هرفرسنک داره افتضاح تر میشه -
هرفرسنک داره افتضاح تر میشهAlireza K 1 در تست گفته است:
هرفرسنک داره افتضاح تر میشهخدایی دیگه بی انصافی نکنید برعکس هر فرسنگ روند خیلی بهتر پیش رفته
-
بله واقعا برای قلمچی کم کاربرتر شده
چون تست ها و پیش آزمون خیلی دیر میاد
ما جمعه آزمون رو میدیم فرداش تست ها برای گزینه دو میاد بدون قلم چیDr Aryan 0 اصلا اشتباه کردیم خودتونو به الا عادت دادیم تو حیاتی ترین سال کنکور دیگه آموزش با کتابا و دبیرا باهامون سازگار نیست و این الا هم که هر ۱۰ روز یه فیلم میذاره میگه خب حالا بشینین نکا کنین دوهفته بعد بیاین فیلم بعدی میدم
ترازم صدردصد این آزمون میاد پایین کلی مطالب نذاشتین هنوز تستای ریاضیات که اصلا نذاشتین
من موندم چیکار میکنین با اون همه سیستم و استودیو فک کنم. فقط ۵یا۶تا تخته معمولی دارید با همه تجهیزات و یه تخته هوشمند
خب مگه چقدر کار میخوادبله ما نیستیم و..... حرف همیشگی تون
-
Alireza K 1
چقدر به جمله آخری که گفتین اعتقاد دارین؟@m-an
۱۲۰درصد -
Alireza K 1 در تست گفته است:
هرفرسنک داره افتضاح تر میشهخدایی دیگه بی انصافی نکنید برعکس هر فرسنگ روند خیلی بهتر پیش رفته
این پست پاک شده! -
@m-an
۱۲۰درصد -
Alireza K 1
اما من فکر نمی کنم
اینطور باشهروند اگر بهتر نشده باشه بدتر نشده
جلوتر که بریم بهتر هم میشه@m-an بلع انشالله سکته نکنیم خیلیه
خدایا خودت مارو حفظ کن و همممم دبیراااای الا رو
واقعا ممنونیم از دبیرا که بهترین تدریس رو میکنند
من مطمعنم آقای پویان نظر سوالارو حل کردن ولی تو ادیت و فیلما عوامل نذاشتن
سوالات هم مال کنکور ۹۸ بود قابل توجه -
Dr Aryan 0 اصلا اشتباه کردیم خودتونو به الا عادت دادیم تو حیاتی ترین سال کنکور دیگه آموزش با کتابا و دبیرا باهامون سازگار نیست و این الا هم که هر ۱۰ روز یه فیلم میذاره میگه خب حالا بشینین نکا کنین دوهفته بعد بیاین فیلم بعدی میدم
ترازم صدردصد این آزمون میاد پایین کلی مطالب نذاشتین هنوز تستای ریاضیات که اصلا نذاشتین
من موندم چیکار میکنین با اون همه سیستم و استودیو فک کنم. فقط ۵یا۶تا تخته معمولی دارید با همه تجهیزات و یه تخته هوشمند
خب مگه چقدر کار میخوادبله ما نیستیم و..... حرف همیشگی تون
Alireza K 1
توی سال هایِ غیرحیاتیِ تحصیلتون، آموزش با کتاب و مدرسه باهاتون سازگار بود ؟ اگر اینطور بود چرا آمدید سراغ آلا ؟ -
Alireza K 1
توی سال هایِ غیرحیاتیِ تحصیلتون، آموزش با کتاب و مدرسه باهاتون سازگار بود ؟ اگر اینطور بود چرا آمدید سراغ آلا ؟Nassim من تازه تابستون با الا آشنا شدم و حد حسابان رو یاد نداشتم با الا رفتم
بعدم وقتی به فیلم عادت کردم از مهر چون مدرسه نرفتیم
خب گفتیم الا راه ابریشم داره و دبیراشم تایید شده ان چون صفر تا صد رو دیدیم
من که نمیگم تدریس بده اتفاقا عالیه از هر موسسه آنلاین و دی وی دی ۱۰۰۰ درصد بهتره من میگم باوا مطالب دیر میاد
فهوای کلام درک کن اول بعد دهان مبارک را برا سخن گویی بگشای
با تشکر -
@m-an بلع انشالله سکته نکنیم خیلیه
خدایا خودت مارو حفظ کن و همممم دبیراااای الا رو
واقعا ممنونیم از دبیرا که بهترین تدریس رو میکنند
من مطمعنم آقای پویان نظر سوالارو حل کردن ولی تو ادیت و فیلما عوامل نذاشتن
سوالات هم مال کنکور ۹۸ بود قابل توجه -
بوی دعوا میاد:face_without_mouth:
-
چقدر شما با اطمینان در مورد همه مسائل صحبت می کنید
@m-an خب آقای پویان نظر بزاچی اونا رو بیارن تو جزوه بعد حل نکنن ؟؟؟
-
Nassim من تازه تابستون با الا آشنا شدم و حد حسابان رو یاد نداشتم با الا رفتم
بعدم وقتی به فیلم عادت کردم از مهر چون مدرسه نرفتیم
خب گفتیم الا راه ابریشم داره و دبیراشم تایید شده ان چون صفر تا صد رو دیدیم
من که نمیگم تدریس بده اتفاقا عالیه از هر موسسه آنلاین و دی وی دی ۱۰۰۰ درصد بهتره من میگم باوا مطالب دیر میاد
فهوای کلام درک کن اول بعد دهان مبارک را برا سخن گویی بگشای
با تشکرAlireza K 1
شما فهوای کلامتون رو می تونید با روش بهتری ارائه بدید.
حتی اگر انتقادی شدیدتر از این هم باشد.
به نظر خودم که از آلاء استفاده می کنم درست نیست این طریقه بیان انتقاد