تازه میخوام شروع کنم
-
سلام من ورودی 85 مامایی هستم معدل دیپلمم 19/50بوده میخوام دوباره برای پزشکی بخونم ...دانشگاه آزاد میخوام قبول شم میشه راهنماییم کنید
-
سلام من رشته ام ریاضیه.دانش آموزای آلا رو تگ میکنم تا کمکتون کنن
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام من ورودی 85 مامایی هستم معدل دیپلمم 19/50بوده میخوام دوباره برای پزشکی بخونم ...دانشگاه آزاد میخوام قبول شم میشه راهنماییم کنید
IUGR سلام چه کمکی از من برمیاد ؟
-
چرا ازاد ؟ اگه تلاش کنین برای دولتی بخونین میتونین برین / چون احتمالا اون قانونی که دانشگاه سراسری فقط یک بار میشه بری رو دارن برمیدارن تا سال دیگه عوض میشه
-
اره من خودم شنیدم / از دو سه نفر هم پرسیدم / گفتن بر میدارن / همین امسال دوست خودم با رتبه 554 مجبور شد دارو ازاد بخونه / خیلی قانون بدیه
-
-
بگید تلاششونو بکن / خدا رو چه دیدی شاید برش داشتن / ولی احتمالش زیاده
-
چرا ازاد ؟ اگه تلاش کنین برای دولتی بخونین میتونین برین / چون احتمالا اون قانونی که دانشگاه سراسری فقط یک بار میشه بری رو دارن برمیدارن تا سال دیگه عوض میشه
Dr.Fateme.2291 در تازه میخوام شروع کنم گفته است:
کی گفته ؟
-
کی گفته ؟
@sadegh73
-
کی گفته ؟
@sadegh73 یه جا خوندم نوشته بود
-
@sadegh73 یه جا خوندم نوشته بود
-
-
نمیدوم میپرسم بازم خبرتون میکنم
-
@mahsa_k در تازه میخوام شروع کنم گفته است:
@sadegh73 قانونا هر لحظه عوض میشه. الله اعلم
نباید همه چیز رو باور کرد قانونا دروغ زیاد می نویسن
-
نمیدوم میپرسم بازم خبرتون میکنم
-
با توکل به خدا و تلاش و برنامه ریزی و منابع خوب میتونید موفق بشید
-
دوستای گلم واقعا اشک تو چشمام حلقه زد وقتی این همه دلهای مهربون و دیدم که دستهاشونو برای یاری من دراز کردن ...واقعا هنوز اینجا امید هست ...
شاید خنده دار باشه ولی باهمین چندتا کامنت کلی امید گرفتم
من تو کارم موفقم و الان تو کلینیک نازایی دست راست رییس کلینیک که فوق تخصص نازایی داره هستم در واقع هفتاد درصد بیماراشو من ویزیت میکنم و بیمارا بمن خیلی یقین دارن ولی وقتی میبینم درامد ایشون ماهی صدو پنجاه میلیون و مال من سه میلیونه به این فکر میفتم که وقتی تواناییشو دارم چرا نه...ولی واقعا نمیدونم از کجا باید شروع کنم ...روزی چقد بخونم ...حافظه نسبتا خوبی دارم در عرض یه سال کل قران و حفظ کردم ولی راستش از اراده هیچی ندارم ...
میشه بگید چطور باید برنامه ریزی کنم .... -
IUGR
سلام دوست عزیز
منم لیسانس بیونکنولوژی دارم ورودی ۸۸ الان دو ماهه شروع کردم به خوندن ولی هنوز واسه فیزیک و شیمی و ریاضی روش خوندن اساسی رو پیدا نکردم دیشب اینجا رو پیدا کردم امیدوارم اینجا بتونم مشکلاتمو حل کنم اگه کمکی خواستی در خدمتم