بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟
-
DR.PeRshIA در بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟ گفته است:
الان اینو دیدم فهیدم همووون لقمه و اناری بهترن:grimacing:
خب هرکسی با یه کتابی یادگیریش بیشتره
@saher در بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟ گفته است:
DR.PeRshIA در بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟ گفته است:
الان اینو دیدم فهیدم همووون لقمه و اناری بهترن:grimacing:
خب هرکسی با یه کتابی یادگیریش بیشتره
دقیقا الان میخاستم همینو بگم
-
-
سلام میخاستم بدونم بهترین روش حفظ کردن لغات زبان چطوریه من همیشه از یه لغت 10 بار مینویسم با معنیش با خودمم تکرار میکنم اما متاسفانه این روش هم خیلی از کلمات فراموش میکنم هم بازده پاینی داره و غیلی وقت میبره.بقیه دوستان به چه روشی لغات حفظ میکنن؟؟؟
یک کلام تیک ایت
نمیدونم جعبه لایتنر و این چیزا هم استفاده کردم نه بده ولی زیاد باغحال نیست و یجوریم هست که هی به خودت بعدا میگی تیک 8 گاج بخر مشکلت حل نشد با من -
من نه لایتنر دارم نه چیز دیگه ای!فقط لقمه مهروماه دارم برا زبان!میخونمش!اونم هروز 10 دیقه حدودا!همه لغاتم داره راحت!هروز مرور میکنم! :)
-
یک کلام تیک ایت
نمیدونم جعبه لایتنر و این چیزا هم استفاده کردم نه بده ولی زیاد باغحال نیست و یجوریم هست که هی به خودت بعدا میگی تیک 8 گاج بخر مشکلت حل نشد با من@_Mr.Gentleman_ در بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟ گفته است:
یک کلام تیک ایت
نمیدونم جعبه لایتنر و این چیزا هم استفاده کردم نه بده ولی زیاد باغحال نیست و یجوریم هست که هی به خودت بعدا میگی تیک 8 گاج بخر مشکلت حل نشد با منبه شدت تیک ایت رو تایید میکنم.البته به شرطی که هرجوری که اولش گفته باهاش جلو بری و ادا در نیاری.من تابستون پارسال خوندم و تموم کردن قبل کنکور دو ساعت وقت گذاشتم همه رو یه بار دیگه مرور کردم.مشکل دارا رو تو یه صفحه اچار نوشتم و دو بار م اونو خودندم.هنوزم کههنوزه برا ازمون من زبان نمیخونم.ههه
-
این قد از این منبع به اون منبع نپرید. حفظ لغت فقط با مرور به دست میاد. سعی کنید با مثال در جمله معنی رو یاد بگیرید .
- با ساز و کار این سایتmemrise.com اشنا بشید خوبه. اپلیکیشنش هم هست.
-
Dr.Saraaa
لغات دبیرستان tick 8 مال گاج هستش.
و در جواب دوستمون.اگه منبعی که باهاش کار میکنید براتون سنگینه و یا در فهم نحوه اموزشش مشکل دارید و یا اینکه زیادی شاخ و برگ میده به موضوع در حالی که شما نیاز ندارید.میتونید منبع رو عوض کنید و عقل سلیم هم همینو میگه .قلب سلیم هم حتی اینو میگه. -
@_Mr.Gentleman_ در بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟ گفته است:
یک کلام تیک ایت
نمیدونم جعبه لایتنر و این چیزا هم استفاده کردم نه بده ولی زیاد باغحال نیست و یجوریم هست که هی به خودت بعدا میگی تیک 8 گاج بخر مشکلت حل نشد با منبه شدت تیک ایت رو تایید میکنم.البته به شرطی که هرجوری که اولش گفته باهاش جلو بری و ادا در نیاری.من تابستون پارسال خوندم و تموم کردن قبل کنکور دو ساعت وقت گذاشتم همه رو یه بار دیگه مرور کردم.مشکل دارا رو تو یه صفحه اچار نوشتم و دو بار م اونو خودندم.هنوزم کههنوزه برا ازمون من زبان نمیخونم.ههه
@javadm328 اره منم همینکار میکنم مشکل دارا دوباره ی صحهه میسازم به نام تیک 12 :دی