دوستان لطفا کمک کنید!!آزمون قلمچی
-
سلام دوستان گرامی
شما چطور برنامه ازمون با برنامه مدرسه تطابق میدین؟؟؟؟؟
من اصلا نمیتونم هردو با هم بخونم.
برنامه آزمون بخونم نمره های مدرسم خوب نمیشه.
و مدرسه بخونم تراز قلمچی خوب نمیشه.
مخصوصا برا فرد نهایی که میخونه./
اکثرا میگن نهایی بخون تمرین تشریحی حل کن.اینطور که نمیشه بشینم فقط تشریحی حل کنم باید از ی طرف برا کنکور تست بزنم.
چی کار کنمم؟
درصد های قلمچی برام مهمه همچنین نمره مدرسه@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@حامیان-آلاء-جزوات
@حامیان-آلاء-آزمون-ها -
فک کنم شما سوم باشید؟؟؟
شما اگر روزی 6 ساعت درس بخونید خب
دو ساعتشو بزارید درسای اون روز مدرسه ک بخونید و عقب نیوفتید 4 ساعتم برنامه ی ازموناتون
اخر هفته هم هرچی عقب اقتاد رو در طول هفته یادداشت کنید اخر هفته اول اونارو برسونید بعدشم دیگه طبق ازمونو حالا هر برنامه ای دارید بخوتید -
فک کنم شما سوم باشید؟؟؟
شما اگر روزی 6 ساعت درس بخونید خب
دو ساعتشو بزارید درسای اون روز مدرسه ک بخونید و عقب نیوفتید 4 ساعتم برنامه ی ازموناتون
اخر هفته هم هرچی عقب اقتاد رو در طول هفته یادداشت کنید اخر هفته اول اونارو برسونید بعدشم دیگه طبق ازمونو حالا هر برنامه ای دارید بخوتیدمن روزی 7ساعت یا6ساعت میخونم ولی درسهای مدرسه خیلی همش یا امتحان میگیرن یا میپرسن
@دانش-آموزان-آلاء -
من روزی 7ساعت یا6ساعت میخونم ولی درسهای مدرسه خیلی همش یا امتحان میگیرن یا میپرسن
@دانش-آموزان-آلاء@parastu23
میگم بیشتر از روی دوساعت یا سه ساعت ک نمیشه درسای مدرستو راحت میتونی تموم کنی دیگه
برنامه ی هر روزتو ک صبح داشتیو دوساعته بخون اینجوری اون روزیی هم امتحان داری خیلی راحتی با ی مرور یک ساعته اوکی میشه -
@parastu23
میگم بیشتر از روی دوساعت یا سه ساعت ک نمیشه درسای مدرستو راحت میتونی تموم کنی دیگه
برنامه ی هر روزتو ک صبح داشتیو دوساعته بخون اینجوری اون روزیی هم امتحان داری خیلی راحتی با ی مرور یک ساعته اوکی میشهشما فارغ التحصیلین؟
-
شما فارغ التحصیلین؟
@parastu23
نه مدرسه میرم
-
@parastu23
نه مدرسه میرم
سال چندم؟
مدرسه دولتی؟ -
سال چندم؟
مدرسه دولتی؟@parastu23
پیش
اوهوم دولتی -
@parastu23
پیش
اوهوم دولتیبرنامه مدرسه اصلا خوب تنطیم نشده ی روز کلا اختصاصیدایم همشنو هم مو به مو میپرسن.
درس مدرسه 3ساعتی تموم نمیشه -
برنامه مدرسه اصلا خوب تنطیم نشده ی روز کلا اختصاصیدایم همشنو هم مو به مو میپرسن.
درس مدرسه 3ساعتی تموم نمیشه@parastu23
خب دو سه ساعته بخون هر چی موند بزار چهارشنبه پنج شنیه جمعه عقب موندگی هاتو راستو ریس کن یا ازموناتو هرچی کم خوندی بزار اخر هفته