حاضری باآقای گریگور مندل به یک اردوی ژنتیکی و جذاب بری؟؟!!
-
سلام بر دوستان زیست خونم:person_raising_hand_light_skin_tone:
امیدوارم خوشحال و شاد باشین:sunflower: :sunflower:
حالا با نکاتی از زیست دوازدهم فصل انتقال اطلاعات در نسل ها مزاحمتون میشم:speak-no-evil_monkey: :see-no-evil_monkey:
نکاتی که شاید به چشم آسون باشن ولی اگه به عمقش برسی میتونی تست های مربوط به این مبحث رو به راحتی بزنی و باعث خشنودی خودت درکنکور بشی:winking_face: :winking_face: :star-struck: :star-struck:
بهتره وقت رو تلف نکنیم و همراه شیم با آقای گریگور مندل:victory_hand_medium-light_skin_tone: :smiling_face_with_heart-eyes:
-
بیشترین تعداد انواع فنوتیپ برای یک صفت هنگامی است که رابطه بین آلل ها از نوع غالب مغلوبی نباشد:heavy_check_mark: :heavy_check_mark:
-
در صفاتی که میان آلل های آنها رابطه ی غالب مغلوبی وجود دارد انواع ژنوتیپ بیشتراز انواع فنوتیپ خواهد بود:heavy_check_mark: :heavy_check_mark:

-
در صفت هایی که میان آلل های آنها رابطه بارزیت ناقص یا رابطه هم توانی وجود دارد تعداد انوع ژنوتیپ برابر با انواع فنوتیپ خواهد بود(مانند رنگ گل میمونی):heavy_check_mark: :heavy_check_mark:
-
صفاتی که تحت تاثیر محیط قرار می گیرند می توانند انواع فنوتیپ بیشتری نسبت به انواع ژنوتیپ هایشان داشته باشند:heavy_check_mark: :heavy_check_mark:

-
ژن های تولید عوامل گروه خونی ABO و RH در گویچه های سفید خون هم وجود دارند ولی این ژن ها فقط در یاخته های بنیادی میلوئیدی مغز استخوان و برای مسیر تولید گویچه های قرمز فعال میشوند:heavy_check_mark: :heavy_check_mark:
-
حالتی از برخی صفات در انسان وجود دارد که تنها وقتی بروز می یابند که ژنوتیپ فرد برای آن صفات خالص مغلوب باشد:heavy_check_mark: :heavy_check_mark: به عبارتی دیگر: بروز یک صفت همواره توسط آلل غالب نیست:heavy_multiplication_x: در این حالت فقط فردی با ژنوتیپaa آن شکل خاص از ان را بروز می دهد

امیدوارم این اردو ژنتیکی حسابی بهتون خوش گذشته باشه:oncoming_bus: :sunrise:
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
:collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision:
:1st_place_medal: درمسیر آرزوهاتون خوش بدرخشید:1st_place_medal: -
-
سلام بر دوستان زیست خونم:person_raising_hand_light_skin_tone:
امیدوارم خوشحال و شاد باشین:sunflower: :sunflower:
حالا با نکاتی از زیست دوازدهم فصل انتقال اطلاعات در نسل ها مزاحمتون میشم:speak-no-evil_monkey: :see-no-evil_monkey:
نکاتی که شاید به چشم آسون باشن ولی اگه به عمقش برسی میتونی تست های مربوط به این مبحث رو به راحتی بزنی و باعث خشنودی خودت درکنکور بشی:winking_face: :winking_face: :star-struck: :star-struck:
بهتره وقت رو تلف نکنیم و همراه شیم با آقای گریگور مندل:victory_hand_medium-light_skin_tone: :smiling_face_with_heart-eyes:
-
بیشترین تعداد انواع فنوتیپ برای یک صفت هنگامی است که رابطه بین آلل ها از نوع غالب مغلوبی نباشد:heavy_check_mark: :heavy_check_mark:
-
در صفاتی که میان آلل های آنها رابطه ی غالب مغلوبی وجود دارد انواع ژنوتیپ بیشتراز انواع فنوتیپ خواهد بود:heavy_check_mark: :heavy_check_mark:

-
در صفت هایی که میان آلل های آنها رابطه بارزیت ناقص یا رابطه هم توانی وجود دارد تعداد انوع ژنوتیپ برابر با انواع فنوتیپ خواهد بود(مانند رنگ گل میمونی):heavy_check_mark: :heavy_check_mark:
-
صفاتی که تحت تاثیر محیط قرار می گیرند می توانند انواع فنوتیپ بیشتری نسبت به انواع ژنوتیپ هایشان داشته باشند:heavy_check_mark: :heavy_check_mark:

-
ژن های تولید عوامل گروه خونی ABO و RH در گویچه های سفید خون هم وجود دارند ولی این ژن ها فقط در یاخته های بنیادی میلوئیدی مغز استخوان و برای مسیر تولید گویچه های قرمز فعال میشوند:heavy_check_mark: :heavy_check_mark:
-
حالتی از برخی صفات در انسان وجود دارد که تنها وقتی بروز می یابند که ژنوتیپ فرد برای آن صفات خالص مغلوب باشد:heavy_check_mark: :heavy_check_mark: به عبارتی دیگر: بروز یک صفت همواره توسط آلل غالب نیست:heavy_multiplication_x: در این حالت فقط فردی با ژنوتیپaa آن شکل خاص از ان را بروز می دهد

امیدوارم این اردو ژنتیکی حسابی بهتون خوش گذشته باشه:oncoming_bus: :sunrise:
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
:collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision:
:1st_place_medal: درمسیر آرزوهاتون خوش بدرخشید:1st_place_medal:kimia_es_afshar خیلی عذر میخوام=) حاظری غلط هستش، حاضری درسته=)
خیلی ممنون=) -
-
kimia_es_afshar خیلی عذر میخوام=) حاظری غلط هستش، حاضری درسته=)
خیلی ممنون=)Emcee Alireza در حاظری باآقای گریگور مندل به یک اردوی ژنتیکی و جذاب بری؟؟!! گفته است:
خیلی ممنون=)میدونم.ممنون
ولی کلید کیبورد مربوط به اون کنده شده :)))
و اینکه فعلا گم شده.پیداهم نمیشه -
Emcee Alireza در حاظری باآقای گریگور مندل به یک اردوی ژنتیکی و جذاب بری؟؟!! گفته است:
خیلی ممنون=)میدونم.ممنون
و اینکه فعلا گم شده.پیداهم نمیشه -
Emcee Alireza در حاظری باآقای گریگور مندل به یک اردوی ژنتیکی و جذاب بری؟؟!! گفته است:
خیلی ممنون=)میدونم.ممنون
و اینکه فعلا گم شده.پیداهم نمیشهkimia_es_afshar خب اونی که من فرستادم رو کپی کنید=)
آخه خود آلاء هم استوری گذاشت اونجا هم اشتباه نوشته بودن=(
من روی جزئیات خیلی حساسم ببخشید=] -
kimia_es_afshar خب اونی که من فرستادم رو کپی کنید=)
من روی جزئیات خیلی حساسم ببخشید=]Emcee Alireza در حاظری باآقای گریگور مندل به یک اردوی ژنتیکی و جذاب بری؟؟!! گفته است:
من روی جزئیات خیلی دقیقم ببخشید=(😂دوست عزیز زمان ویرایش تموم شده
به مدیر گفتم درستش کنه
شما به بزرگواری خودتون ببخشید -
من روی جزئیات خیلی دقیقم ببخشید=(😂دوست عزیز زمان ویرایش تموم شده
به مدیر گفتم درستش کنه
شما به بزرگواری خودتون ببخشیدkimia_es_afshar اصلا من رشتم ریاضیه به من چه؟=]🙃