سلام
(_____)
تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام
من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟!
کدوم قانونتون رو نقض کردم؟!
نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو
همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه
یعنی دلیلی نبوده و نیست
اما خب.... باید از زبون خودتون میشنیدم که هیچ دلیلی ندارید
این برام قابل هضم تره 🤝🏻
@ناظم
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست....
1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست.
این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه....
2- آپدیت راه ابریشم:
راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.)
3- گزینه دانلود؟
چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 🙂 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست.
4- رفع اشکال ها
خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه
5- آلاخونه
آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
💐
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند
برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟
بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره
ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه
مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین
بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟
دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Arshia Yazdian
sohrab
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم
و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن
خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
فیلم جلسه 7 نکته و تست دوازدهم
اقای موقاری تست شماره 9 رو اشتباه حل کردن
توی تحلیل مورد ب اشتباه کردن
سوال گفته فرد کربوهیدرات A رو داره ولی کربوهیدرات B و پروتیین D رو نداره و حکم سوال این بود که در این فرد نمیتونیم گروه خونی رو به راحتی مشخص کنیم
که جمله درسته چون گروه خونی میتونه AO منفی باشه یا AA منفی
لطفا زمین رو هم به آلاء اضافه کنید
-
سلام خیلی خسته نباشین. میشه کلاس کنکور زمین شناسی هم بزارین؟؟
-
زمییییییین؟؟؟؟؟بیخیییال دیگه
-
زمین اخرین شانس پزشک شدنه:-))
-
شلپانس یک درصده اخه وقتتو بزاری رو درسای دیگه اونارو هرکدوم یک سوال بیشتر جواب بدی دیگه لازم نیست زمین بخونی
-
نه من علاقه خاصی دارم به زمین شناسی.خیلی ها هستن واقعا دوست دارن.
-
HASSSAN.K.J..
فک کنم فقط من علاقه ندارم :| -
@drsara در لطفا زمین رو هم به آلاء اضافه کنید گفته است:
HASSSAN.K.J..
فک کنم فقط من علاقه ندارم :|نه منم علاقه ای به خوندن زمین ندارم
با اینکه سوم و پیش رو زمین خیلی خوب بود
چون حفظیاتم خیلی خوبه -
@پروفسور
میخواستم غیرحضوری بخونم که خلاف قانون! بود و من نمیدونستم.. بخاطر اینکه دبیرامون درس نمیدن :|از همین فیلما میخوندم درسارو ... ازین ب بعد مجبورم که برم وقتم تللللف میشه تو مدرسهای بابا خیلی ناراحت شدم
سعی کنید تو کلاس تست بزنید تو خونهذدرس بخونید
اینطوری فک کنم بهتر باشه -
@پروفسور
میخواستم غیرحضوری بخونم که خلاف قانون! بود و من نمیدونستم.. بخاطر اینکه دبیرامون درس نمیدن :|از همین فیلما میخوندم درسارو ... ازین ب بعد مجبورم که برم وقتم تللللف میشه تو مدرسهسلام، ببخشید یعنی الان نمیشه غیر حضوری خوند؟
-
mohammadhasan
اگه مدرسه دولتی باشه باید رضایت مدیر و معلمیمن باشه که اکثرا رضایت نمیدن .
ولی مدارس غیر دولتی اینطور نیست هزینه ی مدرسه رو میدی و اینطوری میتونید غیر حضوری بخونید