سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
عبارت های درست و نادرست زیست!
-
Tara در عبارت های درست و نادرست زیست! گفته است:
@Dr.Bernosi در عبارت های درست و نادرست زیست! گفته است:
دکتر اگر بخوام دوم رو عالی یاد بگیرم باید از فاگوزیست بخونم؟
اول کتاب درسی!بعدش فاگو!بعد اونم نشر!اون موقس که توپم حریفتون نیس
مرسی ممنون
خواهش میکنم
-
سلام ودرود به همه الایی ها ببخشید این جمله درست است یا نادرست سلول تریکودینا با اینکه تک سلولی است ولی تخصص یافته می باشد
-
@سپهر در عبارت های درست و نادرست زیست! گفته است:
سلام ودرود به همه الایی ها ببخشید این جمله درست است یا نادرست سلول تریکودینا با اینکه تک سلولی است ولی تخصص یافته می باشد
فکر میکنم درست باشه چون هم کتاب گفته و هم تریکودینا تک سلولی یوکایوت هست که سلولی تخصص یافته هست.
-
فکر میکنم درست باشه چون هم کتاب گفته و هم تریکودینا تک سلولی یوکایوت هست که سلولی تخصص یافته هست.
باز دکتر میا جواب میدن.
-
@سپهر سلام آقا.این جملت درسته.تریکودینا تخصص یافته ست.اصن متن کتابه این جمله.
-
درود دوستان اصن متن کتاب فصل سلوله که گفته شده پروکاریوتا تفاوت اساسی با یوکاریوتا دارن!بعدشم خود یوکاریوتا با اینکه باهم متفاوتن و فرق دارن اما شباهتای اساسی دارن!وقتی تریکودینا دهان سلولی داره،مژک داره،هسته دار معلومه تخصص یافتس!تازه یه نوع آغازی مژکداره!
-
سلام دکتر.
آیا جایی از کتب درسی گفته شده که کدوم سلولها منفذ دارن؟
جایی هست که گفته باشه سلولهای جانوری منفذ دارن؟چون من اینجور میدونم که سلولهای جانوری منفذ ندارن.
-
سلام دکتر.
جایی هست که گفته باشه سلولهای جانوری منفذ دارن؟چون من اینجور میدونم که سلولهای جانوری منفذ ندارن.
شاید خواسته بگه از اجزای درون سلول جانوری اشتباها گفته خود سلول
-
masoud در عبارت های درست و نادرست زیست! گفته است:
سلام دکتر.
مرسی از جواب.
پس سلولهای جانوری منفذ ندارن.
طبق اون چیزی که شما گفتین آیا اندامکهای داخل سلولها منفذ دارن؟ -
سلام دکتر.
مرسی از جواب.
طبق اون چیزی که شما گفتین آیا اندامکهای داخل سلولها منفذ دارن؟آخ ببخشید یادم رفته بود هسته منفذ داره
-
سلام دکتر.
مرسی از جواب.
طبق اون چیزی که شما گفتین آیا اندامکهای داخل سلولها منفذ دارن؟آخ ببخشید یادم رفته بود هسته منفذ داره
البته حشرات هم تبادل مستقیم دارن با گاز های تنفسی دارن
انشعاباتشون اینقد زیاده که با خود سلول تبادل مستقیم میکنن
باید اصل سوال رو دید که منظورش چی بوده -
سلام دکتر.
مرسی از جواب.
البته حشرات هم تبادل مستقیم دارن با گاز های تنفسی دارن
انشعاباتشون اینقد زیاده که با خود سلول تبادل مستقیم میکنن
باید اصل سوال رو دید که منظورش چی بودهخیلی ممنونم مچکرم .....
اصل سوال چیز دیگس،این توی یکی از گزینه ها بود که بررسی نشده بود توی پاسخ نامه. -
سلام این جمله درسته یا نادرست : تعداد نورون های مغز از تعداد نورون های نخاع بیشتر است ولی تعداد اعصاب نخاع از تعداد اعصاب مغز بیشتر است
-
درود!
درمورد اولی که فک نکنم بشه اثبات کردش!کتاب چیزی گفته! اما دومی میدونیم 62 تا عصب به نخاع متصله 24 تا هم به مغز! -
@Dr.Bernosi مرسی بازم
-
@Dr.Bernosi مرسی بازم
خواهش میکنم!ولی این سوالا تو کنکور بیا نیس!مطمئن باش!
-
@Dr.Bernosi کنکور احتمال داره هرچیزی بیاد
-
@Dr.Bernosi کنکور احتمال داره هرچیزی بیاد
این تیپ سوالا نمیادش!چون گیچ کنندس!سوال کنکور گیچ کننده هس ولی نه تا این!