دورهم گرامر بخونیم؟
-
@m-an در دورهم گرامر بخونیم؟ گفته است:
سلام به آلایی ها
کیا اینجا از زبان فرارین؟ میدونستی چقدر مهمه که زبانت رو تقویت کنی؟
از امروز، هر روز نکات گرامری بهتون گفته میشه و فرداش از همون مبحث تست قرار داده میشه تا بتونید خودتون رو محک بزنیدآماده ای این بار بری سراغ گرامر و تا وقتی درصدش رو کسب نکردی دست بر نداری؟
دوست خوبمون Ali Masouminya قراره کمکتون کنن تا تو درس زبانتون پیشرفت کنید
این مطالب تو دسته دروس/زبان انگلیسی/گرامر پست خواهد شد
برید تو ادرس پایین و وضعیت دسته رو بذارید رو حالت در حال پیگیری تا تاپیک هاش رو زودتر ببینید
تاپیک های گرامریدستاتونو ببرین بالا ببینم چند نفر آلایی زبان دوست و زبان گریز داریم
یاد گلیسرول و اسید چرب افتادم که اقای موقاری میگفت گلیسرول آب دوسته،، اسید چرب آب گریز
(میدونم ربط چندانی نداشت ولی یهو باخوندن دو جمله اخر یادم افتاد دیگه
)
از همین تریبون اعلام میکنم زبان دوستم
-
سلام به آلایی ها
از امروز، هر روز نکات گرامری بهتون گفته میشه و فرداش از همون مبحث تست قرار داده میشه تا بتونید خودتون رو محک بزنیدآماده ای این بار بری سراغ گرامر و تا وقتی درصدش رو کسب نکردی دست بر نداری؟
برید تو ادرس پایین و وضعیت دسته رو بذارید رو حالت در حال پیگیری تا تاپیک هاش رو زودتر ببینید
تاپیک های گرامریدستاتونو ببرین بالا ببینم چند نفر آلایی زبان دوست و زبان گریز داریم
یاد گلیسرول و اسید چرب افتادم که اقای موقاری میگفت گلیسرول آب دوسته،، اسید چرب آب گریز
(میدونم ربط چندانی نداشت ولی یهو باخوندن دو جمله اخر یادم افتاد دیگه
)
از همین تریبون اعلام میکنم زبان دوستم
-
من فراری
لغت هم بزارین خیلی خوب میشه
-
@M-an
اسم های پیشنهای من
گرامریست های آلا
زبان صد آلا -
@M-an
اسم های پیشنهای من
گرامریست های آلا
زبان صد آلاchichak am در دورهم گرامر بخونیم؟ گفته است:
@M-an
اسم های پیشنهای من
گرامریست های آلا
زبان صد آلانظرم عوض شد اصلا اسم های خوبی نیستن:(
-
سلام منم هستم از زبان بدم نمی آد دوست داشتنیه ولی توی بحث گرامر و لغت خیلی ضعیفم
-
chichak am در دورهم گرامر بخونیم؟ گفته است:
@M-an
اسم های پیشنهای من
گرامریست های آلا
-
chichak am در دورهم گرامر بخونیم؟ گفته است:
@M-an
اسم های پیشنهای من
گرامریست های آلا
-
chichak am
چرا خوبه که
همین گرامریست ها رو میذاریم@m-an واقعااا
ممنون -
@m-an واقعااا
ممنون -
بچه ها مطالب رو دنبال می کنید دیگه؟
@M-an بله به طور جدی
مثل همیشه عالی و درجه یک -
-
سلام منم هستم از زبان بدم نمی آد دوست داشتنیه ولی توی بحث گرامر و لغت خیلی ضعیفم
فاطمه طالبی 0 در دورهم گرامر بخونیم؟ گفته است:
-
فاطمه طالبی 0 در دورهم گرامر بخونیم؟ گفته است:
-
سلام به آلایی ها
لینک دسترسی به آموزش ها و تست ها
آلایی های عزیز سلام
یادتونه قرار بود یه گروه برای بچه های دورهمی گرامری ایجاد کنیم؟
امروز می خوام بهتون این خبر رو بدم که این گروه ایجاد شده.
@گرامریست-های-آلاء
پس اگه می خوای همیشه از پست های مربوط به برچسب دورهمی گرامری(تاپیک هایی با عنوان گرامر به سبک انجمن) خبر داشته باشی و از مطالبش استفاده کنی عضو این گروه شو.
اما عضویت تویه این گروه به چه صورته؟
برایه اینکه بتونی عضوی از گروه @گرامریست-های-آلاء باشی،باید یه ویژگی داشته باشی.
اون ویژگی چیه؟
اینکه تویه تاپیک هایی که عنوانشون گرامر به سبک انجمن هست فعالیت داشته باشی. یعنی چی؟
یعنی اینکه در اون تاپیک ها اگه سئوالی داری در رابطه با اون مبحث ، بپرسی و یا اگه تستی قرار داده میشه ، مشارکت کنی و پاسخ اون تست رو بدی.
اونوقت ما در بازه های زمانی مختلف اون افرادی رو که در تاپیک ها مشارکت دارن رو به عضویت این گروه در میاریم.
پس اگه می خوای عضوی از این گروه باشی و از تاپیک های مربوط به اون همیشه مطلع باشی درخواستت رو ثبت کن و منتظر بمون. هر زمان که ببینیم مشارکتت در تاپیک ها خوبه درخواست عضویتت رو قبول می کنیم.
@گرامریست-های-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@دهم @یازدهم @دوازدهم -
آلایی های عزیز سلام
@گرامریست-های-آلاء
پس اگه می خوای همیشه از پست های مربوط به برچسب دورهمی گرامری(تاپیک هایی با عنوان گرامر به سبک انجمن) خبر داشته باشی و از مطالبش استفاده کنی عضو این گروه شو.
برایه اینکه بتونی عضوی از گروه @گرامریست-های-آلاء باشی،باید یه ویژگی داشته باشی.
اون ویژگی چیه؟
اینکه تویه تاپیک هایی که عنوانشون گرامر به سبک انجمن هست فعالیت داشته باشی. یعنی چی؟
یعنی اینکه در اون تاپیک ها اگه سئوالی داری در رابطه با اون مبحث ، بپرسی و یا اگه تستی قرار داده میشه ، مشارکت کنی و پاسخ اون تست رو بدی.
اونوقت ما در بازه های زمانی مختلف اون افرادی رو که در تاپیک ها مشارکت دارن رو به عضویت این گروه در میاریم.
پس اگه می خوای عضوی از این گروه باشی و از تاپیک های مربوط به اون همیشه مطلع باشی درخواستت رو ثبت کن و منتظر بمون. هر زمان که ببینیم مشارکتت در تاپیک ها خوبه درخواست عضویتت رو قبول می کنیم.
@گرامریست-های-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@دهم @یازدهم @دوازدهمAli Masouminya در دورهم گرامر بخونیم؟ گفته است:
آلایی های عزیز سلام
@گرامریست-های-آلاء
اون ویژگی چیه؟
@گرامریست-های-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@دهم @یازدهم @دوازدهمچه شرایط جالب و خفنی داره
-
چه خوب آشتی با گرامر (من زیاد با گرامر رابطم بد نیست، ولی خوب ازش خوشم هم نمیاد چون خیلی شاخه شاخه کردنش به نظرم اینقدر شاخه بندیش کردن کارو سخت میکنه) ولی هرچی باشه خوشحالم که میخوایم این جنگ چندین ساله با گرامر رو تموم کنیم!
#جنگ_گرامر
#گرامر_غول_نیست -
@m-an صد در صد!