چجوری این غول خیالی و شکست بدم؟
-
saba zarei شما که میگین زیست رو 100 صد زد و بقیه رو صفر تو تخمین رتبه و رتبه اش شد 27000 و ریاضی رو صد زد بقیه رو صفر رتبه اش شد 9000
آخه به تراز خیلی ربط داره
اون تخمین رتبه مونده بر اساس کدوم سال باشه
اگه این تخمین رتبه رو بر اساس سال 99 انجام بدیم این عدد ها قطعا زمین و آسمان تغیر خواهند کرد!!!ata mohseni 0 این رتبه ها دلیل دیگه ام داره
یکیش همین که بیشتر بچه های تجربی برای زیست وقت میزارن ولی همون خیلیا تو ریاضی مشکل دارن !!
پس کسی که ریاضی رو بهتر بزنه جلوتره !! -
ata mohseni 0 این رتبه ها دلیل دیگه ام داره
یکیش همین که بیشتر بچه های تجربی برای زیست وقت میزارن ولی همون خیلیا تو ریاضی مشکل دارن !!
پس کسی که ریاضی رو بهتر بزنه جلوتره !!saba zarei من چیزی نگفتم که شما گفتین تخمین رتبه 99 قلم چی این اعداده
الانم من بر اساس سال 98 زدم اصلا اینجور رتبه ها رو نیاورد
-
تخمین رتبه ی 99 قلم چی نیومده که!!!
ata mohseni 0 :///
نظری ندارم و در جریان این قضیه ام نیستم که اومده یا نه
حدود دو هفته پیش بود که من اینو دیدم شاید مال پارسال بوده -
saba zarei من چیزی نگفتم که شما گفتین تخمین رتبه 99 قلم چی این اعداده
الانم من بر اساس سال 98 زدم اصلا اینجور رتبه ها رو نیاورد
ata mohseni 0 اوکی
موفق باشید -
ata mohseni 0 :///
نظری ندارم و در جریان این قضیه ام نیستم که اومده یا نه
حدود دو هفته پیش بود که من اینو دیدم شاید مال پارسال بودهsaba zarei وقتی اطلاع نداری یا میگی شاید چرا اینجا میای آمار غلط میدی؟
به خدا بد متوجه نشینا لحنم هم خشن نیس
-
ata mohseni 0 این رتبه ها دلیل دیگه ام داره
پس کسی که ریاضی رو بهتر بزنه جلوتره !!saba zarei بله درسته ولی اینو قطعی نمیشه گفت چون هر سال این آمار تغیر پیدا میکنه
-
saba zarei وقتی اطلاع نداری یا میگی شاید چرا اینجا میای آمار غلط میدی؟
به خدا بد متوجه نشینا لحنم هم خشن نیس
ata mohseni 0 آمار غلط نیست و من به چیزی که میگم مطمئنم
چون به کسی که این و نقل کرده اطمینان کافی دارم
به هر حال شما مجبور نیستین باور کنین
اگه ناراحت شدید معذرت !!!
امیوارم موفق باشید -
saba zarei بله درسته ولی اینو قطعی نمیشه گفت چون هر سال این آمار تغیر پیدا میکنه
ata mohseni 0 بله با توجه به سختی و تراز اون درس متغیره
-
ata mohseni 0 آمار غلط نیست و من به چیزی که میگم مطمئنم
چون به کسی که این و نقل کرده اطمینان کافی دارم
به هر حال شما مجبور نیستین باور کنین
اگه ناراحت شدید معذرت !!!
امیوارم موفق باشیدsaba zarei خوب امار غلط دیگه!!!
اول گفتین سال 99 تخمین رتبه ی قلم چی اینجوره
بعد من گفتم سال 99 کلا تو هیچ جا نیس
الام بعد گفتی شاید مال پارساله
خوب پارسال یعنی 98 و من بر اساس سال 98 زدم رتبه ی دیگه ای رو آورد!!! -
saba zarei خوب امار غلط دیگه!!!
اول گفتین سال 99 تخمین رتبه ی قلم چی اینجوره
بعد من گفتم سال 99 کلا تو هیچ جا نیس
الام بعد گفتی شاید مال پارساله
خوب پارسال یعنی 98 و من بر اساس سال 98 زدم رتبه ی دیگه ای رو آورد!!!ata mohseni 0 اوکی دوست عزیز آمار غلطه من از همین جا از همه دوستان معذرت میخوام
-
ata mohseni 0 اوکی دوست عزیز آمار غلطه من از همین جا از همه دوستان معذرت میخوام
saba zarei
نه بابا این چه حرفیه
اختیار دارین -
saba zarei
نه بابا این چه حرفیه
اختیار دارینata mohseni 0 :)))
-
Maedeh Hdti سلام
ببین عزیز ت میدونی ک هرجور شده باید ریاضی رو یاد بگیری و کار کنی و این ی درس سرنوشت ساز ت کنکوره چون اکثرا توش مشکل دارن و اگ ت بتونی بالا بزنی میتونه ی تغییر اساسی ت رتبت قائل شه
ت میگی از ابتدا بد درس ریاضی مشکلی نداشتی اما الان داری خوب این میتونه چندتا دلیل داشته باشه یکی اینکه ت فقط ب تدریس معلمت اکتفا میکنی و یا کردی و داری میگی از معلمت هم خوشت نمیاد خب مسلما این باعث میشه ت دیگه ب اون درس حس خوبی نداشته باشی و دلیل دیگه هم مربوط ب ذهنت خودت میتونه باشه یعنی ذهنت درگیر باشه و شلوغ این باعث میشه به دروسی ک ازش خیلی کار میکشن مث ریاضی تمایلی نشون نده
برای رفع مشکل اول ببین بهتره ب معلمت اکتفا نکنی ت الان وقت داری و ۱۲ نیستی سعی کن ی فرمول یا ی مبحث از کتاب رو ک یاد میگیری در موردش تحقیق کنی اون فرمول رو برای خودت ثابت کنی سعی کن خودت ثابت کنی ی مثال از اون فرمول رو برای خودت بنویس ک ببین عایا میتونی با فرمول دیگه ای هم حلش کنی
اینا همه باعث میشن دنبالش بری و یک هیجان در تو ب وجود بیاد مخصوصا وقتی ی فرمول رو خودت ثابت میکنی
حل مشکل دومم ک ی بحث طولانی تر میطلبه
حالا شما ببین مشکلت کدومه
اگ کمک بیشتری از من بر میومد بگو تا بیشتر صحبت کنیمFateme Rezaii ممنون ازتون راهنمایی خیلی خوبی بود
-
Maedeh Hdti سلام دوستم
منم دقیقا اینطوری بودم پارسال و یکی از چیزایی که به کنکورم لطمه زد همین بود
چند تا نکته میگم امیدوارم بدردت بخوره و کمکت کنه :
اینکه مدرس تاثیر گذاره شکی درش نیست ولی اول و آخرش خودتی و خودت !
درسی نیست که تو یه مدت کوتاه به تسلط بالایی بشه رسید پس صبر باید:))
یه مقایسه ساده یکی از مشاورا انجام داده بود میگفت تو تخمین رتبه قلمچی برای بچه تجربی همه رو صفر زدم ریاضی رو 100 رتبش شد 9000 بعدش همه رو صفر زدم زیست و 100 رتبش شد 27000 :))
پس باید باور کنیم که ریاضی خیلی مهمه خیلی !
یه کاری که میتونی بکنی از تستای ساده شروع کن و برای خودت روتینش کن یعنی مثلا شروع کن علاوه بر برنامه خودت ثابت روزی 30 تا یا حتی 25 تا تست ریاضی بزنی (برای فیزیکم جواب میده) اولاش سخته انقد که شاید روزای اول حتی دو سه تا نتونی حل کنی که باید بری و پاسخنامه رو نگاه کنی ولی بعد دو سه هفته میبینی که دستت خیلی راه افتاده و تعداد بیشتری رو میتونی بزنی
در مورد اساتید من چون بیرون کلاس ریاضی میرفتم تا هفته قبل از مدرسای ریاضی آلا استفاده نکرده بودم ولی مثلثات استاد ثابتی ر دیدم و به این فوق العاده بودن ایمان آوردم
موفق باشیsaba zarei سلام، ممنون خیلی مفید بود
اینکه یه مثال از تخمین رتبه زدین، هدفتون این بود که اهمیت بالای ریاضی رو نشون بدین و من کاملا از حرفاتون متوجه اهمیتش شدم
آرزوی موفقیت دارم براتون
مرسی از اینکه وقت گذاشتین